MC2 Skrevet 9. oktober 2006 Del Skrevet 9. oktober 2006 (endret) Tenkte at jeg skulle starte en tråd om tilbreding av snacks som man kan spise istedet for chips osv. Kan begynne med en oppskrift Nachos on a plate - 2-3min/1 pers/enkel/lite oppvask 1. Ta noen håndfulle nachos på en tallerken. 2. Bruk en teskje og hell litt salsa på hver nacho-chip (i midten) 3. Dekk for med ost 4. Stø litt orgeano, svart-pepper, salt, cayenepepper, chili-explosion (trenger ikke alle, men chili og orgeano er nødvendig) 5. Stapp inn i mikron i 60-90sec, avhenging av hvor mye ost, men alt skal være smeltet. (Serveres med øl ) Enkelt ja? Mye bedre enn tørre kjeks o.l. Endret 9. oktober 2006 av MC2 Lenke til kommentar
DNA Skrevet 9. oktober 2006 Del Skrevet 9. oktober 2006 Smakt noe lignende før, er veldig godt. Liker ikke chips men liker nachos Lenke til kommentar
stout Skrevet 10. oktober 2006 Del Skrevet 10. oktober 2006 (endret) Noe som dette skal jeg smake før jeg dør: DEEP FRIED MARS BAR 1 Mars bar eller Milky Way bar (eller lignende, mange muligheter her) 1 kopp mel 1/2 kopp maismel 1 klype bakepulver Melk eller øl Olje til friteringa Kjøl ned sjokoladen i kjøleskapet, ikke frys den. Bland mel, maismel og bakepulver. Tilsett melk (tradisjonell) eller øl (som gir et lettere resultat) til blandingen får konsistensen til en tynn krem. Varm opp oljen så mye at en liten brødbit blir brun på noen få sekunder, men ikke så varmt at det ryker. Pakk ut sjokoladen, dekk den fullstendig med røre. Senk forsiktig ned i olja, og fritér til den er gyldenbrun. Endret 10. oktober 2006 av fretex Lenke til kommentar
raid2 Skrevet 21. oktober 2006 Del Skrevet 21. oktober 2006 Merkelig nok så hørtes det over utrolig godt ut Skal prøves! Lenke til kommentar
Bruktbilen Skrevet 24. oktober 2006 Del Skrevet 24. oktober 2006 Pokker det så godt ut , svært fetende da :| kanskje litt for fet for den gode smaken Lenke til kommentar
Stonemeister Skrevet 24. oktober 2006 Del Skrevet 24. oktober 2006 (endret) Mikrobølgeovn-Ostesmørbrød Skjær opp to brødskiver (eventuelt tre) og legg de på en middagstallerken. 1. Smør et tynt lag med smør/margarin på alle skivene. Viktig! Da unngår du tørt brød. 2. Dekk hele brødet med salami, to skiver holder vanligvis. 3. Ha på masse ketsjup, så mye at det dekker brødskivene, i gitter-mønster, ikke helt rødt, altså. 4. Grillkrydder og oregano på skivene, og/eller andre kryddersorter. 5. Ost, 5 skiver, på hver av smørbrødene. 6. En dott ketsjup på toppen. 7. Enda en osteskive. 8. Valgfritt: enda litt ketsjup og/eller grillkrydder. Mikrobølgeovnen i ca. halvannet minutt på høyeste stilling. Eller når osten er smelta over hele og den bobler i kantene. Osten vil renne overalt, men det er dritgodt! Tar meg 10 minutter fra jeg starter til jeg setter tallerkenen i oppvaskmaskinen. Endret 24. oktober 2006 av Stonemeister Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå