Gå til innhold

Pianotråden, diskutér her


rabbitmonster

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

av hensyn til riktig notasjon. Eks. Tonearten G# moll: dominanten i tonearten er akkorden D# tonene noteres på et notesystem med faste fortegn 5 #: D# Fx (dobbeltkryss) A#. alternativet D# G A# (eventuellt D# G Bb) ville gjort notesystemet mye mer rotete. Oppløsningstegn på G, for så å sette kryss igjen, Oppløsningstegn og "b" for H... osv. Dette høres avansert ut, men har faktisk en veldig logisk forklaring.

Endret av Urmaker
Lenke til kommentar

Nå øver jeg gehøret.... Så mye på WWE for 2-3 år siden, men så stoppa jeg, vet ikke hvorfor, men i år begynte jeg igjen, er jo en del fengene låter til de forskjellige typene. Så jeg startet en jakt etter midi-filer, men mange var ikke å oppdrive, eller av veldig dårlig kvalitet.

 

Jeg bestemte meg for å ta jobben i egne hender, først Edge sin intro ( den fant jeg senere på nettet, så slapp den jobben, er jo Alter Bridge som spiller den ), men Santino Marella sin intro var ikke å finne, den er helt rå:

 

 

 

Sitter å slår på tagentene nå.... G, G-flat, E....... :)

 

 

PS: Skulle gjerne hatt en TAB/midi av YES's sin Madrigal, den han Rick Wakeman spiller på starten i den videoen over her.

Endret av victoryseieren
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...