Propofol Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 (endret) Trenger hjelp til å punktere en eggeplomme inni ett egg uten å knuse det. Har ingen ideer, og håper at så mange som mulig kan komme med forskjellige ideer! Grunnen til at jeg trenger svar på dette er at jeg skal kakke et egg med allerede knust plomme. Dette er for at jeg skal vise hva en deselerasjonsskade er i et foredrag. Hvis jeg får et skikkelig svar på hvordan jeg skal klare å punktere plummen uten å knuse skallet så skal jeg under foredraget hilse fra <insert brukernavn> og muligens filme det og legge det ut i slutten av denne tråden. Endret 4. oktober 2006 av eilertsen Lenke til kommentar
kverna Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Kan man ikke riste egget hardt ? Eller missforstod jeg nå ? Lenke til kommentar
Garegaupa Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Kanskje du kan få det til ved å stikke ei tynn nål gjennom skalet og punktere plomma på den måten...? Lenke til kommentar
Killerquo Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Kan man ikke riste egget hardt ? Eller missforstod jeg nå ? 7002225[/snapback] Stemmer det...Det bør funke. Lenke til kommentar
Propofol Skrevet 4. oktober 2006 Forfatter Del Skrevet 4. oktober 2006 Kan man ikke riste egget hardt ? Eller missforstod jeg nå ? 7002225[/snapback] Kanskje du kan få det til ved å stikke ei tynn nål gjennom skalet og punktere plomma på den måten...? 7002251[/snapback] Notert. Finnes det flere løsninger? Lenke til kommentar
Jonulf Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Hvis du skal riste egget i stykker skal du riste til du blir blå i trynet. Det med å stikke en tynn nål inn er nok det enkleste og lureste. Lenke til kommentar
Øssa Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Pakk det godt inn i noe og legg det i en malingsrister Tipper det kommer til knuse. stapp inn et helt brett. Sikkert noen som overlever da :!: Lenke til kommentar
Chris_lox Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Går fint ann å riste det, men finnes sikkert noen smarte løsninger for å gjøre denne prosessen enda lettere. Men spør ikke meg, jeg bare støtter forslaget om risting! Hvis du skal ha om den type skader må du sette opp et regnestykke om hvor mye folk veier hvis du kjører i 50 km/h og stopper i en fjellvegg. Hint: Man veier mye Lenke til kommentar
Labraxas Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Å stikke en nål igjennom eggeskallet ser jeg på som vanskelig (uten å ha prøvd), men hvis man forborrer med ett über tynt borr er nok sjansen for suksess til stede. Å riste egget så hardt at plommen sprekker har jeg liten tro på, da eggeskallet er helt fult med væske, blir ikke så mye greier på ristinga da. Lenke til kommentar
Battone Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 (endret) Bare en ide.. Husker ikke om det er eddik eller hvilket stoff som gjør eggeskallet mykt som bare det, etter det er det bare å skvise det litt.. Å riste egget vil ikke funke, eggeskallet vil ryke før eggeplommen, eggehviten beskytter såpass bra.. Å putte egget i et trykkammer, vet dog ikke om eggeskallet eller plommen ryker først.. Samme problemet har vi med micro, vet heller ikke her om skallet eller plommen ryker først.. Må nok testes noen ganger.. Endret 4. oktober 2006 av Battone Lenke til kommentar
Propofol Skrevet 4. oktober 2006 Forfatter Del Skrevet 4. oktober 2006 Har fått inntrykk av at å riste egget ikke vil funke. Vil helst unngå penetrering av skallet. Ahh.. jeg er så forbanna fortapt på dette emnet. Lenke til kommentar
Chris_lox Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Eddik løser opp eggeskallet, og etter noen dager kan du løfte opp egget og det er kun hinna rundt som holder det sammen. Men _ikke_ putt egg i microen, det eksplorerer og sender herlig eggeguffe utover hele, og det er et sant helvete å vaske vekk! Lenke til kommentar
yuo are smart Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 La egget ligge i eddik en stund, så bruker du en tyn nål eller noe sånnt Høres ut som det eneste som kan virke Lenke til kommentar
Brian Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Eddik løser opp eggeskallet, og etter noen dager kan du løfte opp egget og det er kun hinna rundt som holder det sammen. Men _ikke_ putt egg i microen, det eksplorerer og sender herlig eggeguffe utover hele, og det er et sant helvete å vaske vekk! 7002768[/snapback] hahhaaha :!: nå fikk jeg bare mer lyst til å prøve det. Lenke til kommentar
Chris_lox Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Men da eddik ikke myker opp, men løser opp skallet vil man jo få et problem med å holde egget intakt da det tåler veldig lite etter en "eddiktreatment" Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Jeg har lest (i Donald riktig nok) at man skal kunne riste egg til plommen knuses (for så å få egget til å stå på høykant). Jeg stoler på Donald. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 (endret) Kanskje det funker å legge egget inni en løkke av et eller annet slag (håndkle/klut), og snurre dette grisefort rundt? Du må nok bruke et tau i tillegg for å få skikkelig fart. Endret 4. oktober 2006 av Isbilen Lenke til kommentar
Chris_lox Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Kanskje det funker å legge egget inni en løkke av et eller annet slag (håndkle/klut), og snurre dette grisefort rundt? 7002982[/snapback] Høres bra ut! Test det Spent på resultatet ! Lenke til kommentar
FuzzFuet Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Jeg har lest (i Donald riktig nok) at man skal kunne riste egg til plommen knuses (for så å få egget til å stå på høykant). Jeg stoler på Donald. 7002946[/snapback] Det har jeg prøvd og det funka Lenke til kommentar
atrax Skrevet 4. oktober 2006 Del Skrevet 4. oktober 2006 Sørg for at egget "står" når du snurrer det rundt, ellers knuser det nok. Jeg ville imidlertid gått for å punktere det med en passe lang nål. Du trenger ikke legge det i eddik heller. Bare stikk inn nåla (kanskje banke forsiktig) i den ene enden (ikke på bredsiden) og rør litt rundt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå