NikkaYoichi Skrevet 21. august 2007 Del Skrevet 21. august 2007 Lungemos er fantastisk enkelt og overraskende godt. 1. Kok poteter. 2. Varm lungemosen i en kjele på svak varme, eller stek den i stekepanna. (her er smaken som baken) 3. Server med rødbeter, salt og pepper. Ønsker du en ekstra prikk over i-en så steker du ett egg eller to som du lemper oppå lungemosen. Lenke til kommentar
Arve Systad Skrevet 21. august 2007 Del Skrevet 21. august 2007 (endret) Steikt laks, fløtegratinerte poteter, steikte gulrøtter/purre, rømme. Gjort på kanskje en halvtime. Ikkje spesielt dyrt heller. Bra hybelmat Fløtegratinerte poteter: Ferdigepose i butikken. Sleng i steikeovnen en halvtimes tid, kanskje med litt ost på toppen. Blir ikkje enklare. Laks: Du får kjøpt sånne "remser" med laksefiletar, ta ut så mange du skal ha og frys ned resten. La dei gjerne tine litt før du har dei på steikepanna. Krydre med salt og pepper som du sjølv vil. Grønnsaker: Er sjølv veldig glad i purre og gulrøtter, kutta i strimler og steikt nokre få minutt på steikepanna. Akkurat nok til at dei blir litt mjuke. Endret 21. august 2007 av Arve Systad Lenke til kommentar
Lurvefranzen Skrevet 21. august 2007 Del Skrevet 21. august 2007 Ahh, takk gud for at det kom en fiskerett no! Den skal greit prøves. Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 4. september 2007 Del Skrevet 4. september 2007 Ahh, takk gud for at det kom en fiskerett no! Den skal greit prøves. 9331139[/snapback] Da skal du da få en til. Det du trenger er: * ris * scampi * sweet-chili sauce * grønnsaker (vannkastanjer, babymais, ananas, paprika, løk f.eks) Sett risen til koking og vent. Når risen er nesten ferdig kokt, så slenger du scampiene i en glodhet panne og gir disse en kjapp steking. De er ferdige før de treffer panna nesten. Stekes de for lenge så blir de harde og tørre. Tøm over sweet-chili sauce og grønnsaker hvis du vil ha det. La dette putre litt og servér. Sausen må ikke forveksles med Uncle B's sweet and sour. Lenke til kommentar
samebob Skrevet 4. september 2007 Del Skrevet 4. september 2007 Tunfisk nudler. 1 stk tunfisk hermetikk boks /m vann 1 stk Dolmio ferdig pasta saus Spagetti, pasta rør, eller 1-2 pakke® med nudler. Kok pastaen, varm opp pastasausen ha i tunfisken(husk å tømme ut vannet først) bland sammen og enjoy, romkammeraten min lager dette hele tiden, er billig, litt sunt , spiselig og veldig raskt og lettvint å lage. Lenke til kommentar
Skilpadde Skrevet 13. september 2007 Del Skrevet 13. september 2007 Ovnsbakt laks Ta et par laksekoteletter (15 kr om du kjøper first price) , dæsj på med Creme Fraiche og krydre med sitronpepper og salt, eventuelt persille. Har du gullerøtter tilgjengelig, så skjær de i skiver og hiv oppi, de blir veldig gode. Andre grønsaker kan også eksperimenteres med. Pakk laksen inn i sølvfolie eller i en ildfast form m. lokk. Nøyaktig hvor lenge det skal være i ovnen vet jeg ikke, jeg pleier glemme av tiden og ta de ut når det har gått litt for lang tid, men ca 15-20 min på 200 grader høres ok ut. Kok poteter. Stekte tomater Tandorini style Skjær tomater opp i skifer, krydre med tandorini krydder og stek. Det er kanskje ikke en middag, men det er jævlig godt! Tomatbønner og egg Kok opp tomatbønner (De du må åpne med boksåpner er best) og bland inn et egg. Dette er for trange tider, og er en like billig og sunnere versjon av nudlene. Dessuten holder du deg mett lengre. Lenke til kommentar
Comma Chameleon Skrevet 20. september 2007 Del Skrevet 20. september 2007 Her er noe utrolig usunt, som jeg smakte på besøk en gang Pannekaker med bacon, og strødd litt sukker i etterpå Lenke til kommentar
DJ_Dark Skrevet 20. september 2007 Del Skrevet 20. september 2007 Bacon og så sukker på? Lenke til kommentar
samebob Skrevet 20. september 2007 Del Skrevet 20. september 2007 har smakt pannekaker med bacon men ikke med sukker. Er jevlig godt da! Lenke til kommentar
Comma Chameleon Skrevet 25. september 2007 Del Skrevet 25. september 2007 Bare litt sukker Trenger ikke tømme boksen. Var det jeg fikk, kan hende det er bedre uten, for det blir veldig søtt og usunt ^^ Lenke til kommentar
magicus Skrevet 25. september 2007 Del Skrevet 25. september 2007 Syns det stod rask og enkel å lage å tråden her? Grandis maxboller og spaghetti fiskepinner og potet Hamburger og alt varmt som de selger i ferskvaredisken i skikkelige butikker. F.eks kylling og ferdig kokt varm ris. Dette er skikkelig, grei mat. Skal du ha noe fiffe greier med salat og altslags dritt så gå på en restaurant.. får en god middag til 70kr på utvalgte steder. Lenke til kommentar
Alexander Skrevet 25. september 2007 Del Skrevet 25. september 2007 I går kveld var det fyll på gang her, og da ble vi litt sultne utover natta..nudler hadde vært bra da, så det skulle vi lage! Men, fulle som vi var, fikk vi en jævlig god ide om å bytta ut vannet med øl..så vi kokte opp øl og lagde nudler! Anbefales på det sterkeste! 7821673[/snapback] Hørres ut som noe fra kokeboken til Kristoffer Schau Lenke til kommentar
Ballstad Skrevet 28. september 2007 Del Skrevet 28. september 2007 Bacon og så sukker på? 9535764[/snapback] Pannekaker spises da vitterlig med både bacon og sukker på, med ertesuppe ved siden. Trodde dette var standard jeg? Lenke til kommentar
dingorz Skrevet 28. september 2007 Del Skrevet 28. september 2007 (endret) Seibiff i tomat m/ris - for 2 personer: -En pakke seibiff (4-6 fileter) -1 løk -1 boks grovhakkede tomater -2 ss tomatpure -2-3 porsjoner ris Steik seibiffene og hakk dem opp. Tilsett grovhakket løk, tomatpureen og boksen med grovhakkede tomater. Krydre godt med salt, hvitløkspulver og peppermix. Samtidig som du gjør dette koker du en passe mengde ris. Når risen er ferdig heller du den over pannen med fiskeretten. La det surre i pannen i noen minutter før man serverer. Godt og sunt, og man unngår at fiskepinner og laks blir eneste fiskemåltid. Kyllinggryte salsa - for 2-3 personer -1 hel kylling -1 glass chunky salsa medium -1 purreløk -1 boks mais -1 liten kartong kremfløte -2-3 porsjoner ris Renske kyllingen og hiv det oppi en gryte. Tilsett hakket purreløk, mais og chunky salsaen. Tilsett kremfløte under oppkoking etter ønsket mengde. Samtidig koker man opp passelig mengde ris. Kjapt, enkelt og ikke minst veldig mye bedre enn toro sine kyllinggryter. Endret 28. september 2007 av dingorz Lenke til kommentar
Bolson Skrevet 28. september 2007 Del Skrevet 28. september 2007 I går kveld var det fyll på gang her, og da ble vi litt sultne utover natta..nudler hadde vært bra da, så det skulle vi lage! Men, fulle som vi var, fikk vi en jævlig god ide om å bytta ut vannet med øl..så vi kokte opp øl og lagde nudler! Anbefales på det sterkeste! 7821673[/snapback] Hørres ut som noe fra kokeboken til Kristoffer Schau 9577114[/snapback] Faktisk mye mat som blir meget bedre når det kokes i øl. Det finnes seriøse kokebøker, skrevet av toppkokker, som bruker øl som sentral ingrediens i maten. Lenke til kommentar
anaconda Skrevet 4. oktober 2007 Del Skrevet 4. oktober 2007 Steikt laks, fløtegratinerte poteter, steikte gulrøtter/purre, rømme. Gjort på kanskje en halvtime. Ikkje spesielt dyrt heller. Bra hybelmat Fløtegratinerte poteter: Ferdigepose i butikken. Sleng i steikeovnen en halvtimes tid, kanskje med litt ost på toppen. Blir ikkje enklare. Laks: Du får kjøpt sånne "remser" med laksefiletar, ta ut så mange du skal ha og frys ned resten. La dei gjerne tine litt før du har dei på steikepanna. Krydre med salt og pepper som du sjølv vil. Grønnsaker: Er sjølv veldig glad i purre og gulrøtter, kutta i strimler og steikt nokre få minutt på steikepanna. Akkurat nok til at dei blir litt mjuke. 9329597[/snapback] Tror jeg skal proeve den. Hvor lenge steker du fisken og hvor hoy varme bruker du Lenke til kommentar
Rata101 Skrevet 4. oktober 2007 Del Skrevet 4. oktober 2007 Faktisk mye mat som blir meget bedre når det kokes i øl. Det finnes seriøse kokebøker, skrevet av toppkokker, som bruker øl som sentral ingrediens i maten. 9596865[/snapback] Anbefaler chili (con carne) kokt i øl. Det setter god smak. Lett å lage er det også. Lenke til kommentar
x871kx6167ss7 Skrevet 4. oktober 2007 Del Skrevet 4. oktober 2007 I det siste så har jeg kjøpt en del løvbiff, kryddret det med taco-krydder. For så puttet det oppi tortilla med ønsket tilbehør. Enkelt å lage taco for en person, uten å måtte bry seg om kjøttdeig. Tar veldig kort tid også. Lenke til kommentar
Uncle Scrooge Skrevet 6. oktober 2007 Del Skrevet 6. oktober 2007 Salat med: Pasta med rød pesto Tunfisk i olje på boks Agurk Salat Spiser det nå, kjempegodt, billig, lett å lage og sunt! Kan selfølgelig tilsette andre grønnsaker elller bruke annen pesto etc. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 6. oktober 2007 Del Skrevet 6. oktober 2007 (endret) Penne Amatriciana Du trenger: Penne Litt olivenolje Bacon Tomater Løk Eventuelt: Litt fersk basilikum Det du begynner med er å koke Penne til den er al dente. Pass på at pastaen er klar samtidig som sausen, ellers blir pastaen alt for gjennomkokt. Stek bacon til det er brunt i en passelig står stekepanne, gjerne med høy kant, fordi du skal ha all pastaen oppi senere. Legg så i løken og la den surre i et par minutter til den er blank. Skjær opp tomater i mellomstore biter og ha oppi. La dette igjen surre i ca 3-4 minutter. Sausen er nå egentlig ferdig, men om du ønsker litt mer fuktighet så kan du tilsette litt vann - ikke alt for mye, ellers blir det suppe. Tilsett nå den ferdigkokte pastaen og la hver eneste pastabit bli dekket av sausen. Du kan nå hive oppi litt av den ferske basilikumen (om du har). Server med masser av nyrevet parmesan! Total koke-/forberedningstid: Ca 10-15 minutter. Lagd denne flere ganger og den er kjempegod! For å lage god pasta trenger man ikke alltid så veldig mange ingredienser. Endret 6. oktober 2007 av ahpadt Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå