Olum Skrevet 5. juni 2007 Del Skrevet 5. juni 2007 (endret) Pasta generelt sett er genialt hørtes lur ut den OMartin, lurer på om jeg skal prøve meg på den så fort dama reiser igjen... ellers Olumvolum, så er grandiosa foreslått tidligere, men utgår med høye kneløft. 8791869[/snapback] Orka ikke lese eller søke igjennom tidligere poster Ellers, pasta er også genialt enkelt å lage, og finnes i så mange forskjellige varianter. Endret 5. juni 2007 av Olumvolum Lenke til kommentar
nets Skrevet 5. juni 2007 Del Skrevet 5. juni 2007 Ta en tur innom bokhandelen, der har de bøker for folk som deg. Far fikk en til jul ifjor. Alt er beskrevet utrolig bra, og det er enkel og god mat. Lurer på om den het noe sånt som "Mat for menn" eller noe.. Lenke til kommentar
vargaz Skrevet 6. juni 2007 Forfatter Del Skrevet 6. juni 2007 nja.. men da får jo ikke andre dra nytte av den? altså her kan jo flere dra nytte av gode middagstips. Dessuten kommer vel det endel "heimlaga" varianter her, som neppe står i noen bok. Lenke til kommentar
Entity extraction Skrevet 6. juni 2007 Del Skrevet 6. juni 2007 Dette skal jeg lage i kveld: 500g grov kjøttdeig dusk med vprløk 2 x gulerot 1 x stor løk Heins Tomat purè Domio pasata saus med extra hvitløk Diverse krydder Bånd pasta Begynn å koke opp pasta saus, ha oppi litt fløte. Skal bare små puttre Stek kjøttdeig nesten ferdig, fin hakk grønnsakene, ha oppi litt og litt. Dryss på litt buljong pulver, og krydder av eget valg (jeg bruker aromat, og pepper) Når grønnsakene begynner å bli myke, har du oppi ca 2 dl vann. La dette små puttre, smak til med kydder og evt hvitløk Mot slutten av puttre tiden på pasta sausen, så har du oppi kjøttdeig og grønnsakeene. Ha oppi Heinz tomato saus samtidig. La dette stå og "godgjera" seg en stund. (la det bli kaldt, og varm det opp igjen) Kok opp pasta, server det som du vil, men jeg foretrekker pasta og pasta saus servert separat. (altså ikke blandet i en smøle) Ha på litt parmasan ost, og evt litt pepper, og ketchup ble sulten jeg nå Skriveleif er det sikkert flere av Lenke til kommentar
Moonshield Skrevet 13. juni 2007 Del Skrevet 13. juni 2007 Vet ikke helt om dette høres så snadder ut men... Mamma brukte å lage torske-wok... :| Lenke til kommentar
Ingeniørstudent Skrevet 17. juni 2007 Del Skrevet 17. juni 2007 Vet ikke helt om dette høres så snadder ut men... Mamma brukte å lage torske-wok... :| 8848259[/snapback] hahah! Høres jo jævlig delikat ut, NOT! Eneste fisken jeg liker er vel Ørret. Ørret-wok? hmm.. Lenke til kommentar
Chao Skrevet 17. juni 2007 Del Skrevet 17. juni 2007 (endret) Det du trenger: - Tre egg - En halv liter melk...? - Gamle brødskiver (eller nye) - Litt frisk gressløk Fremgangsmåten: Rør sammen egg og melk til det ikke er noe synlig egg-greier igjenn i røra. Dypp brødskivene i røra en etter en helt til all røra er brukt opp. Pass på at de er gjennomvåte. Stek de som du steker pannekaker (på begge sider) og server de med hakket gressløk på toppen. Man kan slenge på litt salt eller pepper om man ønsker. - Jeg annbefaler å kjøre samme greia med en tskje sukker i røra, loff i steden for brød og syltetøy i steden for gressløk, så har man dessert. ^_^ EDIT: For dere som lager pasta med kjøttdeig og saus: Lag et snitt i skallet på en tomat og kok den sammen med pastaen. Når pastaen er ferdig burde tomatens innhold være flytende. Hell det ut i sausen... Et annet tips er å koke en halv buljongterning sammen med pastaen, da smaker den litt mer enn vann, om dere skjønner. Endret 17. juni 2007 av Chao Lenke til kommentar
Cryflopp Skrevet 20. juni 2007 Del Skrevet 20. juni 2007 pizza grandiosa :!: har hatt det så mye nå at jeg begynner å gå lei den Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 23. juni 2007 Del Skrevet 23. juni 2007 (endret) Ovnsbakt fisk, bare å pakke de grønnsakene du liker sammen med fisken i f. eks en aluminiumspose og legg den på en rist eller plate i ovnen. F. eks: Fisk etter ønske Rotgrønnsaker er bra å bruke, da de holder godt sammen, del dem opp i ulik størrelse slik at de blir ferdig omtrent samtidig (prøv og feil). Sitron Ønsket krydder, salt og pepper holder helt fint Lett, enkelt og raskt. Endret 23. juni 2007 av ^fmj Lenke til kommentar
Plomma2 Skrevet 23. juni 2007 Del Skrevet 23. juni 2007 Ovnsbakt fisk, bare å pakke de grønnsakene du liker sammen med fisken i f. eks en aluminiumspose og legg den på en rist eller plate i ovnen. F. eks: Fisk etter ønske Rotgrønnsaker er bra å bruke, da de holder godt sammen, del dem opp i ulik størrelse slik at de blir ferdig omtrent samtidig (prøv og feil). Sitron Ønsket krydder, salt og pepper holder helt fint Lett, enkelt og raskt. 8925884[/snapback] Dette er noe av det enkleste og beste jeg får, synd det kan bli litt dyrt. Laks pakket inn aluminiumsfolie sammen med purre, løk og sitron krydret med salt og pepper. Det er også en slager å ha på grillen. Det man har inni sammen med laksen kan man etterpå bruke som tilbehør. Nå ble jeg sulten. Lenke til kommentar
Plomma2 Skrevet 24. juni 2007 Del Skrevet 24. juni 2007 Det du trenger: - Tre egg - En halv liter melk...? - Gamle brødskiver (eller nye) - Litt frisk gressløk Fremgangsmåten: Rør sammen egg og melk til det ikke er noe synlig egg-greier igjenn i røra. Dypp brødskivene i røra en etter en helt til all røra er brukt opp. Pass på at de er gjennomvåte. Stek de som du steker pannekaker (på begge sider) og server de med hakket gressløk på toppen. Man kan slenge på litt salt eller pepper om man ønsker. - Jeg annbefaler å kjøre samme greia med en tskje sukker i røra, loff i steden for brød og syltetøy i steden for gressløk, så har man dessert. ^_^ 8881679[/snapback] Hvis du lager dessertversjonen (som jeg elsker) anbefaler jeg et lite dryss kardemomme eller kanel. Lenke til kommentar
Error Lars Skrevet 24. juni 2007 Del Skrevet 24. juni 2007 Søt chili saus+pasta+rømme=Himmelsk godt måltid. Så blander man inn litt salat for å føle seg litt sunn. Kjøtt hvis man føler for det, men det trengs egentlig ikke, for det smaker bare chili og rømme uansett Chili saus er egentlig genialt. Bruker det på alt som inneholder pasta nå. Garantert god smak. Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 24. juni 2007 Del Skrevet 24. juni 2007 Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor Ovnsbakt fisk, bare å pakke de grønnsakene du liker sammen med fisken i f. eks en aluminiumspose og legg den på en rist eller plate i ovnen. F. eks: Fisk etter ønske Rotgrønnsaker er bra å bruke, da de holder godt sammen, del dem opp i ulik størrelse slik at de blir ferdig omtrent samtidig (prøv og feil). Sitron Ønsket krydder, salt og pepper holder helt fint Lett, enkelt og raskt. 8925884[/snapback] Dette er noe av det enkleste og beste jeg får, synd det kan bli litt dyrt. Laks pakket inn aluminiumsfolie sammen med purre, løk og sitron krydret med salt og pepper. Det er også en slager å ha på grillen. Det man har inni sammen med laksen kan man etterpå bruke som tilbehør. Nå ble jeg sulten. 8927374[/snapback] Jeg mener at sitronpepper er et must til grillet/ovnsbakt laks. Fersk sjampinjong stappet inn i buken på fisken. Agurksalat, rømme og nypoteter atåt! Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 24. juni 2007 Del Skrevet 24. juni 2007 Vårruller fra FirstPrice og Sweet Chillisaus ved siden av. Enkelt, billig og forbanna godt ^^ Lenke til kommentar
jayplay Skrevet 14. juli 2007 Del Skrevet 14. juli 2007 Mye bra tips her Min personlige favoritt er en slags pytt i panne variant hvor jeg bare steker pølse og potet biter. Kan gjerne brukes bacon og egg med brød også Bare stek alt i panne og bruk rikelig med ketchup! Lenke til kommentar
Dunedain Skrevet 17. juli 2007 Del Skrevet 17. juli 2007 Får slenge inn noen jeg også: Bondeomelett: Bacon Egg Løk Gressløk Purreløk Vann Olivenolje Smør Brød Salat Varm stekepanne med smør. Når smøret er brunt, legg oppi bacon i biter/terninger og løk (kan sløyfes) i biter. Pisk egg (for å bli god og mett ta 2 egg), sammen med gressløk og purreløk, litt vann og litt olivenolje (kan sløyfes). Når baconet er sprøstekt, hell eggeblandingen over. Pass på å flytte baconet slik at alt ikke havner på kantene. Stek til den er stiv på undersida og snu den. Er dama/kona/kjæresten til stede, forsøk å snu den i lufta ved å kaste den opp og ta imot (NB: ikke prøv dette for første gang under tilsyn av andre). Når den er stekt, legg den over to skiver brød (ristet hvis brødet er gammelt) og server med salat + evt grønnsaker. Enjoy. Enkel pizzasaus: Holder til 2 stoore pizzaer. En boks hakka tomater Smak til med: Kjøttbuljong Ananassaft Noen dråper Sitronsaft Salt og peppe Basillikum + evt andre krydder du vil ha oppi Olivenolje Kjør hakka tomater i blender, med alle de nevnte indigrensene. Ananassaft kan byttes mot sukker. Krydder kan velges selv. Kok opp og smak til. Utrolig god og enkel. Enjoy. Tips: Ha noen pizzabunner og saus i frysen. Genialt hvis du er matlei en dag, + du kan ha HVA SOM HELST PÅ. Lenke til kommentar
dagr0z Skrevet 19. juli 2007 Del Skrevet 19. juli 2007 Jeg regner med det er nevnt før, men wok er jo veldig lettvint, så smaker det godt også Ellers bruker jeg å lage kyllingfilet, med ris og salat. Bare å steike fileten mens du koker risen (sånn Uncle Ben's boil-in-bag-ris, kjempesnedig ), så river du opp litt salat, easy peasy Lenke til kommentar
Roug Skrevet 20. juli 2007 Del Skrevet 20. juli 2007 Eggerøre med ting opp i er alltid godt og lagd på 5 min ELsker det 4 egg, 4 ss med vann, ost oliven ost, skinke? grønnsaker <3 Kan spise det til frokost lunch middag Lenke til kommentar
Lmthaman Skrevet 20. juli 2007 Del Skrevet 20. juli 2007 nuddel greie først et par kotteletter som du fjerner bein fra og kutt kjøtt i biter. når dette er brunet har du oppi litt vann, ha to nuddel pakker oppi vannet, litt brokkoli og løk. la det koke i 3-5 minutter også spiser du.. ps. ikke bruk mr lee nudler. null smak i dem Lenke til kommentar
Samegerilja Skrevet 20. juli 2007 Del Skrevet 20. juli 2007 (endret) Så Quayle hadde lagt en Tandoori Chicken oppskrift her tidligere. Dette er den helt basic Tandoori TandoriKylling, oppskriften står bakpå tandoripakken . Raskt, enkelt og driitgodt. Du kan enda sette et par hvitløksbrød i ovnen i tillegg. 1 eller 2x kyllingfiletpakke 1x Tandoorikylling pakke Sikkert noe skrivefeil..... Endret 20. juli 2007 av Samegerilja Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå