sleden Skrevet 27. april 2007 Del Skrevet 27. april 2007 Noen som har tips til middagsmat som er rask og enkel å lage?må selvsagt være noe som er godt. Greit om du kommer med framgangsmåten på hvordan du lager det, visst det er noe særegent 6988853[/snapback] nudler og pizza Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 27. april 2007 Del Skrevet 27. april 2007 Farget pasta (gjerne grønn og rød) med pesto er himmelsk godt, og utrolig enkelt å mekke sammen. Kok pasta, hell av vannet, rør inn pesto etter hvor mye du liker. Jafs. Lenke til kommentar
Ingeniørstudent Skrevet 28. april 2007 Del Skrevet 28. april 2007 Pølse og lompe! Går raskt og er enkelt å lage Varier med sprøstekt løk eller bacon på toppen. Lenke til kommentar
Zethyr Skrevet 28. april 2007 Del Skrevet 28. april 2007 Har funnet ut at ris og kylling er utrolig godt selv uten saus, bare man krydrer godt. Som student har jeg ikke mye krydder tilgjengelig, men middels mye pepper, aromat og grillkrydder gir en veldig god smak på kyllingen. Lenke til kommentar
St.Anders Skrevet 28. april 2007 Del Skrevet 28. april 2007 (endret) tacokjøttdeig og jasminris! ingredienser: kjøttdeig tacokrydder tacosaus jasminris (anbefaler boil in bag) 1 pose per person kok opp risen mes du lager tacokjøttdeigen. hiv alt på en talerken og hell litt tacosaus på toppen veldig godt og lettvint Endret 28. april 2007 av St.Anders Lenke til kommentar
parleur Skrevet 14. mai 2007 Del Skrevet 14. mai 2007 Sodd er min favoritt. Enkelt og bilig og sunt! Kjøp 1 liter sodd og så kuter du gullrøtter og poteter og heller litt krydder. Og smak deg til. Godt med fersk Loff Lenke til kommentar
vargaz Skrevet 14. mai 2007 Forfatter Del Skrevet 14. mai 2007 hehe, sodd du liksom ;p neidu.. ser heller ikke vitsen i å lage sodd, når jeg kun er 1 person som skal spise.. Lenke til kommentar
yssi83 Skrevet 16. mai 2007 Del Skrevet 16. mai 2007 Gresk Burger. Denne har det vært reklame for på tv i det siste... Prøvde den i går og det var sinnsykt digg, og ga ordentlig sommerfølelse. Brukte en pose gresk dressing-pulver til 400 gram kjøttdeig. Servert med ovnsstekte potetbåter. Lenke til kommentar
gorber Skrevet 17. mai 2007 Del Skrevet 17. mai 2007 (endret) Indisk kylling, for de som liker sterk mat Nok til 2 3-400 gram kyllingfilet skjært i strimler. Marinade 2 grønne chili en neve frisk koriander 2 teskjeer Garam Masala Et lite beger kokoskrem/melk 1 teskje 1 rødløk Saften fra 1 Lime(VIKTIG) kjør dette i foodprosessoren, og bland med kjøttet. marineringstiden avhenger av hvor sterk du vil ha den, over natta er rikelig, da blir det svært autentisk. Tilbehør Indiske tynne lefser eller Nan-brød Risotto (bruk den risblandingen du får på butikken) Kyllingen Stek kyllingen sammen med all marinaden i en wokpanne, på middels til sterk varme. Tilsett en boks creme fraiche, eller yoghurt hvis du er på slankeren. Tilsett en spiseskje tomatpure Kok opp og krydre med Garam Masala, salt og pepper, lime eller kokosmelk(hvis det ble for sterkt) etter behov. Helt på slutten hakker du opp en neve frisk koriander og tilsetter denne. Server med indisk nan, eller sånne tynne lefser(jeg anbefaler denne), god ris og Cola. Alle ingrediensene her får du tak i på Mega, Coop Marked eller Prix, og middagen tar faktisk ikke mere tid enn det tar å koke risen. Husk, hurtigris er for småjenter. Lager du marinaden og marinerer kvelden før er dette en svært kjapp greie som eier de glassene fra Toro eller hvem det nå er. Inviter ei søt jente hjem på denne, og jeg garanterer hun blir impregnert. Endret 17. mai 2007 av gorber Lenke til kommentar
Fantasy6 Skrevet 18. mai 2007 Del Skrevet 18. mai 2007 Svin ytrefilet med grønnsaksris og salsa er faktisk veldig godt i tillegg til at det går forholdsvis fort å lage Ha gjerne på litt kikoman eller lignende hvis du synes det blir litt lite "fuktighet" i maten. Lenke til kommentar
nabbskall Skrevet 18. mai 2007 Del Skrevet 18. mai 2007 Brennsnut med mår og pølser Også kalt bondesuppe/betasuppe/grønnsaksuppe Lenke til kommentar
Neophus Skrevet 18. mai 2007 Del Skrevet 18. mai 2007 sunnmørsk brennsnut! poteter, kålrabi, kål, gulerøtter, kjøttdeig og/eller kjøtt(gjerne saltkjøtt), pølse(av typen middagspølse) og havregryn. har noen liter fra 17. mai som ventes på å bli spist opp Lenke til kommentar
nabbskall Skrevet 18. mai 2007 Del Skrevet 18. mai 2007 Tja, det å kjøpe alle grønnsakene separat er det bare mye styr med. Er selv fra sunnmøre Bare kjøp sånn lapskaus-blanding som de har på rema, og ha i mår og pølser.. Kan jo ha i alt mulig, men her i huset har vi oftest mår og pølser i brennsnuten.. Lenke til kommentar
John-Abruzzi Skrevet 19. mai 2007 Del Skrevet 19. mai 2007 lette mat ting og lage er jo: pizza, nudler, tortelini, pizzahorn, omelett, speilegg, fjorland, osv osv... Lenke til kommentar
nabbskall Skrevet 20. mai 2007 Del Skrevet 20. mai 2007 lette mat ting og lage er jo: pizza, nudler, tortelini, pizzahorn, omelett, speilegg, fjorland, osv osv... 8645930[/snapback] Fjordland er dyrt :S Lenke til kommentar
Veosity Skrevet 22. mai 2007 Del Skrevet 22. mai 2007 min egen Spesielle smørbrød: ingredienser: -ketchup -brød (valgfritt men helst grovt) -salami -ost -peppermix Framgangsmåte 1. varm opp ovnen til 200 grader (eller så kan du bruke den boksen man putter ting inn i husker ikke hva den hetter der står det foresten 1337 på nå) 2. skjær opp 2 brødskiver for hvert smørbrød 3. legg på ost 4. legg på salami 5. hell ketchup på 6. hel masse peppermix på 7. gjenta punkt 3 til 5 og legg ost oppå 8. legg på en brød skive 9. legg smørbrødet i en skål og la den stå i ovnen eller boksen som jeg ikke husker hva hetter i 4 minutter. 10. hent kniv og gaffel å spis et nydelig usunt Smørbrød. Lenke til kommentar
Zlatzman Skrevet 22. mai 2007 Del Skrevet 22. mai 2007 Pizza fungerer bra synes jeg. Lag pizzabunn, for eksampel etter Lars Barmens oppskrift. Hvis du følger fremgangsmåten der ender du opp med pizzabunner ferdig til bruk. Frys ned de bunnene du ikke trenger. Hvis du nå skal ha mat fort skrur du ovnen på maks varme, har tomatpuré og annet fyll på en frossen bunn, og steker til pizzaen ser ferdig ut (3-5 min). Lenke til kommentar
NikkaYoichi Skrevet 23. mai 2007 Del Skrevet 23. mai 2007 *snipp* 9. legg smørbrødet i en skål og la den stå i ovnen eller boksen som jeg ikke husker hva hetter i 4 minutter. 10. hent kniv og gaffel å spis et nydelig usunt Smørbrød. 8671034[/snapback] Denne boksen du snakker om, er det microbølgeovn du snakker om? Eller kan det være et "toastjærn"? Lenke til kommentar
John-Abruzzi Skrevet 23. mai 2007 Del Skrevet 23. mai 2007 lette mat ting og lage er jo: pizza, nudler, tortelini, pizzahorn, omelett, speilegg, fjorland, osv osv... 8645930[/snapback] Fjordland er dyrt :S 8655530[/snapback] det er dyrt ja, men ikke verre enn at det går an å ha det en gang iblandt... Lenke til kommentar
Veosity Skrevet 24. mai 2007 Del Skrevet 24. mai 2007 *snipp* 9. legg smørbrødet i en skål og la den stå i ovnen eller boksen som jeg ikke husker hva hetter i 4 minutter. 10. hent kniv og gaffel å spis et nydelig usunt Smørbrød. 8671034[/snapback] Denne boksen du snakker om, er det microbølgeovn du snakker om? Eller kan det være et "toastjærn"? 8678210[/snapback] det var microbølgeovn det het ja. takk skal du ha har gått å fundert på hva det hett siden jeg postet Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå