cbs77 Skrevet 6. oktober 2006 Del Skrevet 6. oktober 2006 Grandiosa. Sett ovnen på 225 grader. Ta av plasten på pizza. Sett pizzen på en rist mitt i ovnen. Vent 10-12 min. Ferdig på under en halvtime Lenke til kommentar
vargaz Skrevet 6. oktober 2006 Forfatter Del Skrevet 6. oktober 2006 1 Grandiosa smaker balle, 2 definerer ikke ferdig pizza som god middagsmat... Lenke til kommentar
supern- Skrevet 11. oktober 2006 Del Skrevet 11. oktober 2006 (endret) Feltrasjon! 1 stk. feltrasjon (koster ca. 40 i div sportsbutikker) 3-4dl vann hell vann i rasjonsposen, lukk igjen å vent ca. 5 min før du åpner. rett-i-koppen prinsipp drit-godt! Endret 11. oktober 2006 av supern- Lenke til kommentar
RIP Skrevet 11. oktober 2006 Del Skrevet 11. oktober 2006 Å kalle drytech for god mat er vel å ta litt hardt i Men nachos er godt og enkelt Pasta Ris med div, tilbehør og uncle bens glass. Komper fra butikken til 10kr Hamburgere er enekelt og greit. Ellers pleier jeg å gå på ica, der har de alltid dato-varer, så får jeg god variasjon i hva jeg spiser og masse dyr mat billig =) Lenke til kommentar
Admin'c Skrevet 11. oktober 2006 Del Skrevet 11. oktober 2006 (endret) hva med 25min risensynsgrøt og h-melk, holder til to dager og koster 12 for melka og jeg fikk grøten for ti, er 22kr det (var tilbud, btw er vel 12 for hmelk? dyrt var det iallefall ikke) er kanskje litt treig den hva med denne: 1. brødskive 2. en del smør 3. karbis 4. stekt egg 5. litt salt osv om det trengs, jeg bruker det aldri Endret 11. oktober 2006 av Admin'c Lenke til kommentar
Grievdus Skrevet 11. oktober 2006 Del Skrevet 11. oktober 2006 Pytt i panne med kylling nam eller sånn tomat suppe Lenke til kommentar
Burned-Toast Skrevet 11. oktober 2006 Del Skrevet 11. oktober 2006 (endret) Quesadillas -enkelt og godt! Ingredienser: -Tortillas "lefser" (slike runde), -Ost: Kan bruke Jarlsberg og det meste, men cheddar er utrolig godt! -Fyll; Feks. En boks chilibønner og kjøttdeig. Framgangsmåte: Tilbred fyllet. Feks. Hvis du bruker kjøttdeig og bønner trenger du bare å steke kjøttet, for bønnene varmes når selve quesadillaene steker. Legg en tortilla på en ren arbeidsoverflate og dryss på ost. Så legger du på fyll, men ikke for mye, for det skal legges på enda en tortilla (Så du får klemt det sammen). Så drysser du rikelig med ost over fyllet igjen. Legg på enda en tortilla. Lag så mange quesadillas du trenger, og varm en ganske stor panne på middels-sterk varme. Stek quesadillaene på hver side til de blir gyldne og til osten har smeltet. Skjær i 4 like store biter. Obs! Det er osten som holder tortillaene sammen, så om du ikke har nok ost kan de falle fra hverandre når de snus i pannen. Server gjerne med en klatt rømme, eller hvis du virkelig vil være proff: En god klatt quacamole! Smaker like godt oppvarmet dagen etter! Endret 11. oktober 2006 av Burned-Toast Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 12. oktober 2006 Del Skrevet 12. oktober 2006 Vel, middag og middag, det er vel mer hyblmat, men pyttsann; Rømme med baconterninger og mais ^^, Lenke til kommentar
supern- Skrevet 12. oktober 2006 Del Skrevet 12. oktober 2006 (endret) sånn tomat suppe 7050121[/snapback] Tomatsuppe var ikke et dumt forslag Å kalle drytech for god mat er vel å ta litt hardt i 7049839[/snapback] Men man blir mett av det, i tillegg er det sunt og enkelt å lage, hehe. Mulig man blir lei i lengden, men i fjor sommer spiste jeg 1 stk drytech til frokost omtrent hver dag. skikkelig nammenam Endret 20. mars 2007 av supern- Lenke til kommentar
RIP Skrevet 12. oktober 2006 Del Skrevet 12. oktober 2006 Ja frokostdelen i drytechen er ikke gal, og smaken er ikke gal heller. Men alle rettene smaker så si det samme, uansett om det er fiskesuppe eller chiligryte hehe Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 12. oktober 2006 Del Skrevet 12. oktober 2006 Lapskaus: Kjøp frossen lapskausblanding, buljongterninger og kjøttpølse/svinekjøtt 1. Hiv lapskausblandingen i ei gryte 2. Hell på ca 1l vann 3. Ha i 2 buljongterninger 4. Sett på kokeplaten 5. Skjær opp pølse eller svinekjøtt 6. Ha i pølse og la det småkoke ca 5 min (du kjenner nå gulerøttene er kokt). Hvis du bruker svinekjøtt så kan du gjerne kjøpe ferdig strimlet, eller strimle renskåret svinekjøtt. Brun kjøttet raskt i en stekepanne før du har det i gryta sammen med det andre. Serveres med flatbrød, fersk loff eller alene. Lenke til kommentar
Goliath Skrevet 12. oktober 2006 Del Skrevet 12. oktober 2006 (endret) Slenger meg med på tråden Stekt kjøttpølse med potetmos Tid: 5 minutter Kostnad: ca. 40 spenn (80 femtiøringer/16 1.5l flasker) Du trenger: Gilde Røkt Kjøttpølse Potetmos Ketchup Fremgangsmåte: Øh, snitt opp pølseskiver og stek dem. Lag potetmos samtidig, husk å rør som en gud for å få bra potetmos etter svellinga. Legg på tallerken og sprut ketchup anywhere. Endret 12. oktober 2006 av Zande Lenke til kommentar
supern- Skrevet 12. oktober 2006 Del Skrevet 12. oktober 2006 Ja frokostdelen i drytechen er ikke gal, og smaken er ikke gal heller. Men alle rettene smaker så si det samme, uansett om det er fiskesuppe eller chiligryte hehe 7054088[/snapback] hehe. blir litt ensformig ja. men du kan seriøst ikke mene at torsk i hvitsaus å kylling curry smaker det samme? werid :!: Lenke til kommentar
krizkriz Skrevet 12. oktober 2006 Del Skrevet 12. oktober 2006 (endret) Pasta med tunfisksaus Tid: Maks 12 min Pris: Ca 30-40,- Dette trenger du: 1 Boks Tunfisk Pasta (Det du orker) Litt Dolmio Pastasaus Litt Lettrømme ------------------------------- Slik lages det: Kok pastaen i 8-12 minutter til den er bløt og god i egen gryte. Bland tunfisken, 3 ss lettrømme og 4 ss Dolmio pastasaus i en litt mindre gryte. Varm opp til det er passe temp. Tar bare ett par minutter. Hell av vannet fra pastaen når den er ferdig, server med tunfisksausen på toppen Mmmmmm Sunt og godt! Endret 12. oktober 2006 av krizkriz Lenke til kommentar
Gjest Slettet-U4NJ3Omm Skrevet 16. oktober 2006 Del Skrevet 16. oktober 2006 Grandiosa.Sett ovnen på 225 grader. Ta av plasten på pizza. Sett pizzen på en rist mitt i ovnen. Vent 10-12 min. Ferdig på under en halvtime 7011441[/snapback] Du er helten min! Grandis med kjøttdeig og løk eeier! Lenke til kommentar
vargaz Skrevet 2. november 2006 Forfatter Del Skrevet 2. november 2006 En ting jeg har utelatt og fortelle om er Pannekakepizza. Lag pannekake røre. Stek pannekaken på den ene siden, ha på pizza fyll og ost.. brett den sammen, og du har faktiskt noe som er et veldig godt måltid. Lenke til kommentar
Neppe Skrevet 2. november 2006 Del Skrevet 2. november 2006 (endret) God mager mat på kanskje 10min! Kyllingfilè og ris/pomfri. Kyllingen blir veldig fort gjennomstekt, selv når den er helt, du trenger vel neppe mer en 5min i panna med den. Bruker du hurtigris så går også dette fort. Som tilbehør kan man jo ha en slags saus. F.eks kyllingsaus eller peppersaus. Dette tar ikke ikke lang tid å lage. Enda en kjapp og enkel. Kjøpt opprevet kylling, salat av alle slag, taco saus og pitabrø. Varm pitabrøene å spis. Enkelt, raskt, sunt og godt . Kyllingfilè er kanskje ikke maten for den som studere og har lav inntekt. Endret 2. november 2006 av Neppe Lenke til kommentar
RIP Skrevet 2. november 2006 Del Skrevet 2. november 2006 Er ikke så dyrt med kyllingfilet, gjels bare å få den på tilbud I forigårs så kjøpte jeg 2 fileter til 32kr, det er jo nok til 2 middager. Den første dagen hadde jeg ris og kyllingsaus (16+5+10=31kr) Den andre dagen hadde jeg pasta og dolmio glass (16+5+20\2=31) Det var forresten mye bedre med ris og kyllingsaus Lenke til kommentar
NgZ Skrevet 2. november 2006 Del Skrevet 2. november 2006 Hvis du vil ha litt bedre smak på kyllingen: Legg fileten i en skål, hell vinedikk og olivenolje oppi, ha på veeeeldig mye basilikum, litt salt&pepper, og gjerne litt chili. Bruk noe skarpt til å stikke noen hull, og snu filetene rundt litt, slik at de har krydder og olje over alt. Stek dem på sterk varme på begge sidene, slik at de lukker seg, og ikke blir tørre, men stek dem ferdige på ganske lav varme. Evt. kan du "steke" dem ferdig i ovn. Saus er et must. Bretagne kyllingsaus er kjempegod. Laksefilet med ovnsbakte potetbåter: Du trenger: -2 laksefileter, hvis de ikke er veldig store -2 poteter. Hels hvite/lyse/gule, siden jeg ikke liker de rosa, melne så godt, og tviler på at de egner seg like godt i ovn. 1: Skru ovnen på 200, Velg enten a eller b nedover (eksamensoppgave ): 2 a: skjær potetene i båter og legg dem i en form i ovnen. De skal ikke ligge oppå hverandre. 2 b: legg potetbåtene i en sånn matplastpose, ha oppi olje og noe krydder før du legger dem i ovnen a gir lit puffede potetbåter, mens b: gir litt mindre puffede potetbåter, med smak 3 a: Potetene skal stå inne i ovnen i ca. 45 min, kos deg på diskusjon.no en stund. 3 b: Mariner laksen i olje og krydder (paprika er godt). Sett deg så ned og se på TV. 4: Når potetene har igjen en ca. ti minutter lager du hollandaise posesaus, og steker laksen. 5: Spis Høres ut som litt jobb, men mesteparten av tiden er de førti minuttene du ikke er på kjøkkenet. OBS: potetene skal stå inne i 45 minutter etter at ovnen har nådd 200C, så det kan være greit å la de stå inne litt ekstra hvis du setter dem inn litt før ovnen er varm nok. Ett stort pluss med laks, er at man kan fortelle mamma at man spiser fisk på hybelen neste gang hun ringer Lenke til kommentar
vargaz Skrevet 17. januar 2007 Forfatter Del Skrevet 17. januar 2007 Bumper denne tråden litt... jeg ser det er billigkjøttdeig på en lokal butikk nå... sikkert med kugalskap elns i.. men det gjør ikke noe... tips til hva jeg kan lage meg med den når jeg kommer hjem? må fortsatt være hurtigmat... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå