Gå til innhold

Nytt kamera- hjelp!


Anbefalte innlegg

Hei. Skal kjøpe meg speilreflekskamera nå, med et pristak på ca. 8000 kroner.

 

Men har ikke peiling på hva som lønner seg, verken av merker eller oppløsning eller noen ting. Kan noen komme med noen tips om gode kamereaer?

 

Jeg lurer på å kjøpe Nikon D70s. Er det bra?

 

Takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, og velkommen til forumet.

 

Det finnes et utall av slike "tråder" her inne, så jeg vil råde deg å lete litt blant disse, så får du sikkert svar på det du lurer på, og svar på en masse ting du ikke visste du lurte på...

 

Ellers for å svare på spørsmålet- ja, D70s er bra, men det er også D50, D80 (fra Nikon) og 350D og 400D, (fra Canon) og Sony sitt har også fått positive omtaler her inne. Det hele blir et spørsmål om pris, bruk og hva du er ute etter. Lykke til med valget uansett.

Lenke til kommentar

Emnefeltet sier ikke mye om hva tråden handler om. Les litt under "retningslinjer" om dette (tråder kan bli stengt på grunnlag av dårlig emnefelt).

 

Ellers er det allerede så mange tråder som omhandler nøyaktig det samme, at jeg vil anbefale deg å lese disse. Da vil du enten få svar, eller mer definerte spørsmål. I sistenevnte tilfelle kan du opprette en ny tråd, med et bedre grunnlag for emnefelt, og et spørsmål som er lettere å svare på enn akkurat dette.

 

Et tips du vil komme over om og om igjen, er: Stikk innom en fotobutikk eller to, og kjenn på kameraene. Bildekvalitetsmessig og funksjonsmessig er alle bra nok (og veldig like), så for mange står og faller det på hvilket kamera man liker følelsen, designet og grepet best på. En fotobutikk er ikke nødvendigvis så mye dyrere enn nettet lenger... noen ganger faktisk billigere.

 

Tråden stenges da du finner mye info i andre tråder.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...