Gå til innhold

Total War: Intros til slaget på Hastings ogAgincourt-M2TW!


Anbefalte innlegg

På youtube har det i det siste blitt lagt ut en god del av trailerne og filmsnuttene til det kommende spillet Medieval 2: Total War. To videor som er lagt ut er derimot helt nye, nemlig introduksjonsvideoene til "Battle of Agincourt" og "Battle of Hastings".

 

Spillet Medieval 2: Total War, som er ventet av mange strategientusiaster, har i det siste kommet med mer og mer informasjon og sniktitter og fler og fler filmsnutter og trailere. Det poulære nederlandske spillbladet "Gameplay PC" kunne Fredag, 29 September, sammen med bladet sitt, slippe unikt bildemateriale fra spillet M2TW.

 

For øyeblikket vet undertegnede kun om to videor som viser intoduksjonen for slagene på Agincourt og Hastings. I slaget om Agincourt vises det til at engelskmennene var sterkt undermannede og haddde gått langt om lenge, franskmennene derimot var mange, og hadde nettopp tatt seg en god frokost. Om natten hadde det derimot regnet mye og hadde gjort et nærliggende jorde sølete, dette vet den engelske lederen; Kong Henry å benytte seg av, han håper også å få franskmennene til å gå for fort frem, han lykkes.

 

I slaget om Hastings, er det normandy mot england. Engelskmennene posisjonerer seg oppå en slak bakke, bruker en skjoldmur og er samtidig beskyttet på flankene av terrenget. Normandie har mange forskjellige soldater, også kavaleri, noe England ikke brukte i slaget. Begge armeene var omtrent like store. For alle fedrelandspatrioter kan det jo være verdt å merke seg at Norge og Harald Hardraade blir nevnt.

 

Videoene er å finne på youtube.

Battle of Agincourt

Battle of Hastings

 

I etterkant har enda en kommet:

The Siege of Setinel

 

redigert: Tok bort NY! fra emnetittel...

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...