Gå til innhold

Forumet trenger sårt regler for quoting!


Anbefalte innlegg

Har de siste månedene vært en flittig bruker av Mac1, hvor de kjører en streng linje mot unødvendig quoting. Etter gjentatte besøk hit, har jeg irritert meg både gul og blå på hvor mange som rett og slett missbruker quotetastet.

 

Derfor med dette håper jeg inderlig admins tar dette opp. Siden alle må være enig med meg når jeg jeg sier at en post hvor 2/3 er quote er total unødvendig bruk av plass. My two cents...

 

Birger :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er helt enig, er ofte man må redigere innlegg med mye unødvendig quoting. Og det slurves mye her. Må selv ta meg selv i nakken i ny og ne. Det er et voksende problem og det blir slått mer og mer ned på.

 

Det er bare til å mane frem en holdningsendring og at man blir obs på det. Rapporter når man kommer over slikt, så kan en mod tipse de aktuelle brukerne på en vennlig måte om dette her.

Lenke til kommentar
Første posten er jo den opprinnelige posten. Den BØR de fleste ha fått med seg. Alikevel er det utrolig mange som quoter den når de svarer. Enda værre de som quoter den igjen, og så neste, og så neste. Til slutt må man rulle ned 30 sider med bare quoting. Utrolig rotete og uoversiktlig.

6968730[/snapback]

Jeg skjønner den når man kommer ned til Quote til 2 og 3, men førsteposten kan være greit å poste innimellom, grunnet det at at man skriver innlegget senere enn de første innleggene.

Lenke til kommentar

Det finnes innebygd mod for dette i IPB versjon 2.1.X. Mange sider som bruker det, JCXP.net er en av dem. Fungerer helt uten problemer. Det er også slik at hvis man poster noe i den samme tråden, uten at noen har svart, så vil det du skriver bli lagt til ditt siste innlegg. Genialt, uten tvil!

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...