Myrsnipa Skrevet 26. september 2006 Del Skrevet 26. september 2006 Når jeg baker kjeks og tørre kaker, og legger de i en boks etter at de er kalde, så blir de så fort myke. Neste dag er de myke.. Hvordan kan jeg få holdt de sprø og kjeksaktige lengst mulig? Lenke til kommentar
Valkyria Skrevet 26. september 2006 Del Skrevet 26. september 2006 har hørt noe om at du må drite i det som står i oppskriften, og kjøre med halv varme og dobbel tid... på den måten blir kjeksene sakte stekt, og stivelsen i kjeksen vil knytte seg over lenger tid... det enkleste vil jo selvsakt være å blande med lakk framfor vann Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå