Teldar Skrevet 29. september 2006 Del Skrevet 29. september 2006 Peppes bruker ikke ferske bunner - noe som er skandale til den prisen... Lenke til kommentar
Shruggie Skrevet 29. september 2006 Del Skrevet 29. september 2006 (endret) Jodah, bunnene lages på sentralt bakeri om natten/morgenen, og leveres før åpningstid. Så settes de på kjølerom, ferdig laget i form. Edit: alle bunner kastes etter stengetid. Det har jeg vært vitne til personlig, flere ganger. Endret 29. september 2006 av tofagerl Lenke til kommentar
toazty Skrevet 1. mars 2007 Del Skrevet 1. mars 2007 Jeg syns det ikke er spesielt godt. Når det står på menyen: "Salsa oppskriften er peppes spesialitet og er beholdt som en hemmelighet i flere 10-år" så ler jeg litt, for det er nok ikke mange som ønsker å stjele den oppskriften! 6930913[/snapback] Har så mange ganger tenkt det samme som deg! Hvis du spiser pizzabuffé på peppes smaker alle pizzaene likt på grunn av den overdominerende sausesmaken, som ikke er spesielt god heller. 6942599[/snapback] den rømmedressingen kommer fra Tine, du får sikkert kjøpt et 5 eller 10L spann.. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 1. mars 2007 Del Skrevet 1. mars 2007 Det er pizzakrig over hele Norge... Alle tror de kan lage god pizza, de aller fleste tar feil. 6944953[/snapback] De satte fyr på div. lokaler her. Men Paradisio har Lillehammers beste pizza (Smart1 for de som bor her). Billig også. 100,- for stor pizza ved henting. Lenke til kommentar
JKJK Skrevet 3. mars 2007 Del Skrevet 3. mars 2007 Dere klager over at amerikanske pizzasmaker er like og kjedelige, men straks man hører ruccola så steiler man! Ruccola er jo en genial smakssetter! Nei faen meg ta, dagens ungom er falsket opp på for mye søt drikke og mild mat! Rekepizza f.eks. MEGET godt! Får man andre havdelikatesser på i tillegg har man gjort det bra. Men når man først snakker om gode smaker: Føkk pizza, go rakfisk! Lenke til kommentar
Khalifen Skrevet 3. mars 2007 Del Skrevet 3. mars 2007 Ruccola er greit i små mengder, men når man absolutt skal putte det på alt og ingenting som man gjorde en stund så blir man lei. Har selv aldri hatt noe særlig sans for fiskemat og smeltet ost sammen. Lenke til kommentar
CruellaDeVille Skrevet 5. mars 2007 Del Skrevet 5. mars 2007 den rømmedressingen kommer fra Tine, du får sikkert kjøpt et 5 eller 10L spann.. 8058184[/snapback] Peppes Rømmedressing består av rømme fra Tine, ja, men den består også av en rekke andre ting, som olje, majones, gressløk og en hel pose med hemmelig krydder. Lenke til kommentar
CruellaDeVille Skrevet 5. mars 2007 Del Skrevet 5. mars 2007 (endret) Jodah, bunnene lages på sentralt bakeri om natten/morgenen, og leveres før åpningstid. Så settes de på kjølerom, ferdig laget i form. Edit: alle bunner kastes etter stengetid. Det har jeg vært vitne til personlig, flere ganger. 6963657[/snapback] Det var i gamle dager (før august i fjor). Mulig de har egen produksjon i Oslo, men ellers brukes ikke ferske bunner. Alle hevede bunner kastes ved stengetid, det er riktig Endret 5. mars 2007 av CruellaDeVille Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå