Gå til innhold

DVD filmer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei,

 

En kompis sendte en E-post til en rekke DVD butikker i USA og Canada der han spurte om filmene kunne sendes fra en privatadresse samt merkes som gave. Han fikk napp hos en sjappe i Canada med et utrolig utvalg og rimelige priser. Han bestilte en rekke DVD plater fra denne butikken. 1 uke senere lå platene i postkassa, i en anonym konvolutt, med privat avsender og med et klistremerke som sa at det var en gave. Mao, dersom du er bekymret for toll og moms kan jo det være en mulighet, men om det er lov vet jeg ikke ...

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-31 09:25, skrev Signatur:



Skal du ha flere filmer, bestiller du flere ganger bare.


 

Det er en kjent misforståelse at man må bestille flere ganger for og få pakkene separat. Play sender altid hver DVD separat, uansett hvor mange du bestiller i en ordre. Og dele opp ordren lager bare ekstra arbeid for play. I tilegg ser jeg ikke bort i fra du blir trukket like mange ganger på VISA'en som antall filmer hvis du sprer ordren. Og da går mange kroner bort i unødvendig kortgebyr.

 

Samle ordren, hvis du kan!

 

http://www.DVDboxoffice.com er også en veldig bra butikk. De merker pakkene som gave, men du kan bli busta i tollen likevel. De har også fri frakt til hele verden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...