Gå til innhold

Syns du homofile har rett til barn?


g@bb@

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Med fare for å spore av diskusjonen med x antall "jeg ser ikke problemet med det", så ser ikke jeg heller problemet med å ha homofile foreldre.

 

jeg ville ikke hatt respekt for mine foreldre hvis de var homofile.

 

Jeg ville heller ikke likt å ha foreldre som ikke var mine foreldre, men hadde adoptert meg.

Lenke til kommentar

Jeg synes Homofile skal ha rett til og adoptere barn fra regioner som er preget av fattigdom og krig, det med at lesbiske skal få bli "insminert" med sperm fra sædbanken eller noe slikt stiller jeg meg litt mer konservativ til, dog jeg er halvveis åpen for det også.

 

Grunnen til at jeg er for adopsjon er at barn fra steder vi vanligvis adopterer barn fra vil ha det mye bedre hos sine nye homofile foreldre i Norge, enn om de skulle være i et fattig\krigsherjet omeråde, kankje uten foreldre\omsorgspersoner og\eller mat, og det faktum at homofile er personer akkurat som alle andre og er ikke noe mindreverdige av den grunnen at de er homofile.

Endret av SVD
Lenke til kommentar
Begge påstander er fullstendig meningsløse så lenge vedkommende ikke er oppvokst med hverken homofile foreldre eller adoptivforeldre, og så ledes ikke har noe som helst anelse om hva han ville ment eller følt om han var det.

 

Selv om man ikke kan vite 100% sikkert at "dersom dette [...] ville jeg definitivt følt [...]", så vil man alltid ha et godt utgangspunkt i meningene sine.

 

Om man hadde vært oppvokst med homofile foreldre, tror jeg få hadde vært ukomfortabel med det. Det ville blitt en helt normal ting for barnet, selv om det visste at de andre i klassen har en mamma og en pappa.

Lenke til kommentar
Hvorfor skulle et barn ta livet sitt på grunn av homofile foreldre?

Av samme årsak som at mange homofile tar livet sitt, samfunnets holdninger.

Da tar de jo livet sitt fordi de blir mobbet, ikke fordi foreldrene er homofile. Nå viser det seg jo at barn av homofile ikke blir mobbet i noen særlig grad uansett.

 

Men det er mobbingen som er problemet, ikke briller, fregner eller homofile foreldre.

Lenke til kommentar

Den beste måten å få folk til å betrakte homofile som likeverdige, er etter min mening at samfunnet (staten) behandler dem som likeverdige. Dette kan man blant annet gjøre ved å gi homofile par de samme muligheten til å adoptere barn som heterofile par.

 

Hvorfor skal ikke mannen i gata behandle homofile annerledes, når staten behandler dem annerledes?

Endret av macros.
Lenke til kommentar

Mobbing har alltid forekommet, og barn blir mobbet og mobber selv uansett om foreldrene er homo eller ikke. Dersom ungen med homofile foreldre blir mobbet så får kanskje den feite ungen senke skuldrene eller ungen med fregnene kan slappe av.

 

Shit happens - trenger ikke homofile foreldre for å skape mobbing akkurat.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har skumlest endel, og ser hvilke argument som går igjen:

 

1. Kjernefamilien består av mann og kvinne. Slik er det ment å være:

Typisk kristent argument, det skal være slik fordi det skal være slik.

 

2. Barnet blir mobbet:

Nei forskning viser de ikke blir det i større grad. Det er uansett ikke et gyldig argument, fordi da måtte man også forby feite folk å adoptere osv.

 

3. Det er ikke naturlig

Ordet "naturlig" liker jeg ikke. Naturlig har med naturen å gjøre. Derfor er det ikke naturlig å putte i seg masse stoffer for å overleve( vaksine). Det fins også homofile dyr i naturen, ergo er homofili naturlig :p

 

4. Et barn trenger både far- og morsrolle.

Det er viktig å ha voksne å se opp til. Både mann og kvinne. Disse trenger nødvendigvis ikke å være foreldrene. Men også læreren, tanta, naboen eller den eldre nabogutten.

 

5. Barnet kan selv bli homofil

Nei forskning viser det motsatte.

 

6. Stakkars barn

Blir nesten litt på gråten av folk som har slike meninger :(

 

Var det en fin oppsummering på motargumenter, har jeg glemt noen?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-140898
Jeg er enig med alle de punktene. Bare helt SYKT at man to med samme skjønn, skal ha barn.

 

Utdype? Du er enig i motargumentene mot punktene listet opp, eller lener du deg på de punktene som er listet opp (og forsøksvis plukket fra hverandre)?

 

Det er ingen sykdom at to med samme kjønn kan ha omsorgen for et barn...

 

Jeg mener det. Flestparten mener det. VI følger naturens vei.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...