Gå til innhold

Ny Gaming PC Intel/ATi Crossfire 15-17000 Kr.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Heisann!

 

Jeg har selv sett på Antec P180, men fant heller ut at Lian-Li  https://prisguiden.no/product.php?productId=25355 var mer attraktivt for meg. Jeg skiftet mening etter at jeg så noen klager på at frontdøra kunne være løs her:  http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=311800

 

Jeg ville heller ha gått for E6400 https://prisguiden.no/product.php?productId=45526 da den koster en tusenlapp mindre enn E6600. Forskjellen er henholdvis 2MB cache og 4MB cache samt en en forskjell på (2,4GHz-2,13GHz)0,27GHz. I mine øyne gir E6400 mer for pengene. Tror også at disse prosessorene klokker bra. Spar heller tusenlappen der og legg den i et eget lydkort https://prisguiden.no/product.php?productId=35820

 

Det er STOR forskjell på integrerte og frittstående lydkort. Dette er viktig for en som spiller mye.

 

Uansett, du avgjør selv  :thumbup:

 

Hilsen,

 

Wollis  :)

6907706[/snapback]

 

 

ja jeg kikket på det kabinettet der.

men så at det ikke hadde FireWire eller lyd-utganger foran, og for min del er lyd og Firewire utganger foran ganske viktig.

 

og siden jeg ikke har noen spes planer om å oppgradere noe på en del tid bortsett fra enda ett skjermkort (CorssFire) så tror jeg at jeg tar E6600 ;)

 

men ett bra forslag :)

 

 

tror nesten jeg har funnet ut hva jeg skal ha nå. men kom gjerne med flere forslag folkens.

 

tar alle forslag seriøst. og tar imot alle gode råd :D

Lenke til kommentar

for å snakke litt utifra egen erfaring, så er Intel D975XBX "Bad Axe" et vidunderlig hovedkort som støtter både CrossFire og Core 2. Bare pass på at du får et revisjon 304 eller høyere for å være sikker på Conore-støtte. Spør butikken før du kjøper. E6600 er forøvrig en flott prosessor som kan anbefales på det varmeste.

Når det gjelder kabinett kan du jo ta en titt på Gigabyte 3D Aurora. Har dette selv, og det er genialt. Lett å montere i, god plass, god harddiskkjøling, og dessuten FireWire, USB og lyd i front. Bare pass på at du får litt adekvat vibrasjonsdemping hvis du skal ha Raptor. Og da kjøper du likegjrene den vanlige 150GB-en, er ikke vits i å ha den fancy x'ern når du skal pakke den inn. Forresten støtter HKet SATA Raid 0/1/10, noe som kan være greit hvis du vil ha bra harddiskytelse.

På skjermkortfronten er DX10 rett rundt døre, så hvis du ikke skal oppdatere i den nærmeste framtid kan det være en idè å vente litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...