Gå til innhold

Casemod av Bærbar


Anbefalte innlegg

Jeg har fått meg en brukt bærbar som jeg planlegger å modde litt. Det er en compaq Evo N160 som skal til pers!

 

evon160-1.jpg

evon160-2.jpg

 

 

Det jeg tenker i første omgang er å få ordnet et ph33tt merke og sette bak skjermen, på flata der som du ser på bildet over.

 

Et bilde litt bredere enn et A4 ark skulle passe perfekt. Jeg antar det burde være et slags klistremerke type, jeg tror jeg kan få et trykkeri til å lage dette.

 

Er det noen her som har forslag til hva jeg burde gjøre? Hvordan er d å lakkere en slik pc? Det burde vel gjøres professionelt?

 

Hvis det er noen som har forslag til motiv til bildet så mottas d også med takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skulle nesten tro at det ville være en viss mulighet å legge en tynn plexiplate inn i tastaturet... Når jeg sjekker på min Compaq Armada E500 ser det nesten ut som at det vil la seg gjøre, men det blir en meget omfattende jobb siden man da må feste høytallerene på en annen måte.

Og en ting til er at Compaq stapper PC'ene full av plast/aluminiums- film, den må også fjernes eller er det jo ingen poen i denne modden.

 

Hmmm... for en ide'....grrr nå fikk jeg lyst til å prøve dette selv... :/

Lenke til kommentar

Trykkeriet lager et "klistremerke" av hva enn du måtte ha. Har selv snakket med de angående å få min logo på et papir som ser ut som det er sandblåst slik at jeg kan sette det på mitt plexivindu... ser helt likt ut som sandblåsing.. det rundt logoen er gjennomsiktig... ganske likt det etchesene fra 3dfxcool og lignende, men de tar også imot store bilder og lager disse i farger osv...

 

det er virkelig er anbefalt er å få noen til å mekke en sinnsyk tøff karikatur av deg f.eks og levere det til et profesjonelt firma som driver med airbrush.. dvs slike bilder som f.eks er på en del trailere. (på siden av dørene f.eks) skikkelige fete bilder lagd med airbrush.

 

det skal jeg iallefall på mitt nye kabinett =)

 

men er ikke lett å oppdrive...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...