Stonemeister Skrevet 5. oktober 2006 Del Skrevet 5. oktober 2006 Jeg skal ha egg til middag i dag etter å ha lest den tråden her. Får prøve noe annet enn det jeg vanligvis bruker egg til. Har noen tips jeg og (bortsett fra det opplagte speilegg): Firkantegg Utroolig enkelt, men litt annerledes alikevel. Bruk helst firkanta loff/brød. Skjær ut en passende firkant i midten av brødet. Dette mauler du mens legger skivene i panna og kakker et egg oppi det firkanta hullet. Freses til det er passende godt stekt. Firkantegget er nydelig godt. Er det bare jeg som liker ketsjup på egg? Det er også godt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå