Gå til innhold

Nytt skjermkort; hva anbefales?


heiatufte

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg er på jakt etter et nytt skjermkort, men jeg er ikke den helt store hardwaregeeken sånn sett og dermed er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal se etter.

 

Fra før har jeg en 3GHz prosessor, 1 GB minne, og ATI Radeon 9600 Pro skjermkort (tror det var Pro). Dette kjører ok på en del spill men jeg er langt fra toppkvalitet på spill som HL2, BF2, Oblivion og Fable: TLC.

 

Jeg er på jakt etter noe som kan endre dette! Jeg vil ha det nyeste, det beste, det proffeste. Det jeg har hørt er at jeg bør kjøpe nytt skjermkort fordi resten er brukbart, men skjermkortet er for gammelt. Derfor spør jeg her da: Hvilket skjermkort ville dere anbefalt meg å kjøpe? Jeg skal ha noe jeg kan holde på en stund, og det må garanteres at spill som Oblivion, Fable:TLC ++ kan kjøres på full grafikk.

 

(Jeg har et ganske lidenskapelig forhold til spill og lever meg gjerne inn i dem, og når dem er så vakre som for eksempel disse to er det absolutt verdt det!)

 

Og se for all del bort fra pris; jeg har fått overtalt min far til å sponse det nye skjermkortet i forbindelse med min bursdag :p

 

Om dere trenger mer detaljerte specs eller noe slikt, så si ifra. Beklager om jeg kanskje virker noe naiv her, men som nevnt har jeg ikke spesielt mye erfaring med hardware.

 

Takk på forhånd,

Alex

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe den siste der så ganske uber ut! Tusen takk for tipsene!

 

Jeg har visstnok kun én agp slot og ingen PCIE. Så den siste der blir nok utelukket.

Den første så jo ganske god ut, er det det siste, nyeste og beste du får til agp nå til dags da? Den andre du anbefaler, uburen, var det jo bare 256 MB minne på, er ikke det ganske lite? Jeg hørte at de har fått det helt opp i 1GB på skjermkortene nå :ohmy: det er ikke verst!

 

Nei men den første så jo ganske god ut, er det noen flere som har noen meninger/tips å komme med? =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...