Dr_Ost Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Man kan også ha egget over osten..Bare prøv, bedre enn dere tror! 6939963[/snapback] Knekke det over pizzaen som en speilegg rett før man setter den inn for steking? Lenke til kommentar
maskot Skrevet 28. september 2006 Forfatter Del Skrevet 28. september 2006 Eller kanskje smøre på med pensel sånn som du gjer med bollane..? Lenke til kommentar
BeachDumb Skrevet 30. september 2006 Del Skrevet 30. september 2006 Man kan også ha egget over osten..Bare prøv, bedre enn dere tror! 6939963[/snapback] Knekke det over pizzaen som en speilegg rett før man setter den inn for steking? JAEller kanskje smøre på med pensel sånn som du gjer med bollane..? 6957746[/snapback] NEI Prøv selv.. i Frankrike knekker de det som et speilegg over pizzaen. Jeg foretrekker å vispe det med noe krydder; chili, salt, pepper, urter for ekstra piff Fordeles ut over pizzaen med "tynn stråle" (om det er forståelig) Lenke til kommentar
dynaBel Skrevet 1. oktober 2006 Del Skrevet 1. oktober 2006 det skal jeg teste BeachDumb, Lenke til kommentar
Rostad Skrevet 8. oktober 2006 Del Skrevet 8. oktober 2006 Pepperoni, mozzarella ost, MYE løk, paprika. Krydre med litt urter og pizzakrydder(fra Dolly, Pizzabakeren, evt andre plasser) før du steker den. Må forresten anbefale en veldig god ferdig pizzabunn: Pizzabunnene som Isbilen selger! Pizzabunnene kommer fra samme bakeri som lager bunner til Peppes Pizza, altså er de veldig gode. Pizzaene jeg lager med disse pizzabunnene blir helt ubeskrivelig gode. 6859948[/snapback] den bunnen er bare helt ubeskrivelig god Lenke til kommentar
stout Skrevet 10. oktober 2006 Del Skrevet 10. oktober 2006 Pizzafyll skal ha en god dæsj hvitløk og sjampinjonger. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå