Gå til innhold

Slem gutt eller jente


Danielzu

Anbefalte innlegg

Vi hadde slike "rør-stoler" på barneskolen. Vi brukte å rive av gummiknottene under beina på slike stoler i klasserommene til de andre klassene. Fylte opp med melk, og tetta igjen med plastlokket igjen. Brukte å lukte godt etter en stund.

 

 

Pælma også rekeskallet fra en rekemiddag i heimen inn i luftekanalen på den lokale barneskolen da jeg gikk på ungdomsskolen. Fiffig lukt det blir av slike rekeskall når de får godgjort seg litt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg og noen andre dreiv og diskuterte hva vi skulle spise på en tur vi skulle på.

 

Slik var det:

 

"Hamburgere!

"Nei, vi tar kebab"

 

Og sånn var diskusjonen litt og plutselig sier han ene rolige fyren som jeg aldri hadde møtt før: "Jeg er vegeterianer" Og så glepper det ut av meg: "Da kan du spise gress da!"

 

Og det ble en liten pinling taushet, før jeg og alle unntatt han som var vegeterianer (han bare så litt sint, og trist ut) fikk latterkrampe i flere minutter og ingen klarte å holde seg seriøse lenger :p

 

I am teh mean! :devil::wee:

Lenke til kommentar

Jeg gikk på samme skole fra 1. til 10. klasse, ganske liten skole med bare 400 elever ca. I 8. klasse eller noe skulle vi inn på datarommetog sto og kjedet oss. Datarommet var i den delen av skolen hvor 1. 2. og 3. klassingene holdt til og de løp frem og tilbake i sokkelessen hele tiden. Så fikk jeg en morsom ide om å ta masse tegnestifter fra oppslagstavla på veggen og legge på gulvet før ungene kom løpende tilbake igjen. La kanskje ut 10-15 tegnestifter med spissen opp og rett etter var det 3-4 drittunger som hylte og skreik etter å ha fått tegnestifter under de små føttene sine :p

 

Når jeg tenker over det nå virker det jævlig slemt, men der og da var det kjempegøy :p

Haha en time etterpå eller noe så hadde ungene tegnet tegninger av dem selv med stifter i føttene og blod og tårer og greier og skrevet "slemme ungdommer" eller noe, haha det hadde vært gøy å se de tegningene igjen :D

Endret av thesinner
Lenke til kommentar

Husker en gang på ungdomsskolen hvor vi helte en pakke med melk som hadde vært eksponert for sollys i 3 dager, inn i en del av air-conditon anlegget på skolen.

Skal si det lukta godt over hele skolen etter et par minutter :p

Hele skolen fikk faktisk fri en dag på grunn av dette :w00t:

Og dette var en stor skole, med kanskje 700-800 elever :ohmy:

Endret av Cookie1
Lenke til kommentar

Jeg og noen venner kjedet oss som faen i en 'egenstudietime', det hele endte med at en av oss hengte en mummitrollfigur i ett plastikktre. En annen tok det ett steg lenger, knuste en elefant og danderte treet med plastikellefantkropsdeler, jeg tok det hele enda videre igjen, og satte det forran pulten til en jente som er ny i klassen, med lappen; "Ta hintet."

 

Ettersom det hele kansje ble litt for slemt for den stakkars jenta, så tok vi like gjerne å satte det forran pc'en til en eller annen random i klassen over oss. Lurer på hvordan h*n kommer til å reagere når h*n finner det på mandag.

post-76720-1189266788_thumb.jpg

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...

Jeg og en kamerat gnidde noe skumgummigodteri på pungen, som ble gitt til et par kamerater, på danskebåten med klassen.

 

Utpå natta spurte jeg en annen kamerat om han ville ha godteri. Tvilende tok han i mot et av de to stykkene som lå i posen. Enda senere på natta/morrakvisten møte jeg på enda en kamerat uti korridoren, som sa "Å, å, har du godteri? La meg få!" Han fikk også godteri. Da vi ankom land, presterte selvsagt han andre som hadde puttet godteri på skrotum å si til ofrene at vi hadde gjort det. Ja, dere kan jo tenke dere, det ble en del løpe-å-spy-i-pissoaret de neste minuttene ja.

 

Egentlig skjønte vi ikke hvorfor vi tok godteri nedi buksa, men det virket som en god ide der og da.

 

Edit: Dette var på begynnelsen av 10. klasse, i forbindelse med tur til Polen.

Endret av Koffert
Lenke til kommentar

Det slemmeste jeg har gjort var vel å knekke hånden til en klassekamerat på en leirskole klassen var på.

 

Siste kvelden før avreise, sa lærerne at vi skulle dra morgenen etterpå, og at det var bra at ingen hadde blitt skadet.

 

Litt senere på kvelden knekker jeg hånden til en i klassen min, jeg synes det ble litt for kjedelig med ingen skader.

 

Neida :p, det var et uhell. Jeg husker ikke hvorfor, men av en eller annen grunn var han irritert på meg, og han kom opp til den øvre delen av køyesengen der jeg lå, og begynte å slå meg. I kampens hete dytter jeg han bakover, og vips, så ligger han på gulvet med brukket arm.

 

Ellers er jeg egentlig veldig snill av meg, har ikke gjort så veldig mye.

 

Jeg går i niende, og på fredag kom det noen drittunger fra andre klasse og spør om jeg vil ha bank. "YES! Sure ... " svarer jeg, og da hopper de på meg og begynner å slå meg. Kinkig situasjon, jeg har veldig lyst å gi dem en lærepenge for å vise dem at det ikke er kult å gå rundt å banke folk, men samtidig vil jeg ikke gjøre dem vondt. Jeg gikk inn på skolen, og inn dit turte de ikke bli med, men jeg kan si det var fristende å gi dem juling :).

Lenke til kommentar

på en av de siste skoledagene i 10 klasse hadde vi en slags chill orientering, bare gå til forskjellige steder i skogen og svare på spm fra postene. men jaja, til det slemme:

Gruppen min besto av meg, en jente og 3 gutter. hun gikk med topp, og BH-låsen var helt tilgjengelig. vi pratet om alt og ingenting da jeg plutselig åpnet bh-låsen med et kjapt knips, helt uten videre(hele gruppen var kjempegode venner). De andre på gruppa syntes det var gøy og ville ikke hjelpe :D og btw, hun klarer ikke å lukke den når låsen er bak på ryggen. Så vi gikk videre, gutta med lættis, hun litt fortvilt og ganske så desp etter noen som kunne hjelpe, mens hun prøvde å holde sakene på plass så godt hun kunne. etter 30 min møtte vi på en annen gruppe, der også besteveninnen hennes var, og da ble alt ordnet, og gutta fikk roe lættismuskelen :)

 

good times...

Lenke til kommentar
Husker en gang på ungdomsskolen hvor vi helte en pakke med melk som hadde vært eksponert for sollys i 3 dager, inn i en del av air-conditon anlegget på skolen.

Skal si det lukta godt over hele skolen etter et par minutter :p

Hele skolen fikk faktisk fri en dag på grunn av dette  :w00t:

Og dette var en stor skole, med kanskje 700-800 elever  :ohmy:

9439903[/snapback]

 

Den hendelsen eier jeg og et par kompiser da vi gikk på barneskolen :)

3 små kartonger med helmelk oppå gipsplatene oppunder taket 1 ett år. den ene kartongen ble tømt PÅ vasken i guttegarderoben på kvelden i 8 tia og garderobedøra ble lukket :) kartong 2 ble tømt ved et uhell rett ved hovedinngangen, og den 3 er fortsatt oppunder taket, sist jeg sjekket den var for 2 år siden, da hadde melken gips-konsistens og lukta verre enn noe du kan tenke deg :!:

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Haha. Vi pleide å skrive beskjeder med tastene på macene på videregående. Omplassere de litt. :)

 

Det var noen som måtte bruke litt tid på å få det tilbake på plass igjen. :p

 

Satt igjen en kompis på en øde bussholdeplass i skogen en gang. Dytta han ut av bilen, kjørte og kjøpte hamburgere og kjørte tilbake. Skal sies at han var ganske så forbanna. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...