Gå til innhold

WinXP på PII ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Prosessoren er vel akkurat et minimum for hva XP bør ha for å funke fint. Men ram er det viktigste, 256 er absolutt minimum etter min mening, helst 384+

 

Og bare glem kommentarene fra de som påstår at XP går flott på enda tregere maskiner, de har aldri prøvd f.eks w98 eller w2k på samme maskiner.... noe som funker langt bedre.

Lenke til kommentar

Quote:

Den 2002-10-31 12:48, skrev Egilegil:

Hvis etterpåklokskap hadde vært ett yrke, hadde alle vært millionærer


Jada, jada. Jeg lever ikke etter etterpåklokskap. Jeg tenker ut sånn på forhånd. (Hadde alle i norge gjort det samme, ville vi sikkert spart mange millioner til sammen)

 

mad_arab: Det ser ut som om du ikke har prøvd XP på slike gamle maskiner. Jeg har prøvd begge deler og XP er ikke så tregt som du skal ha det til. De 256MB du synes er et minimum er absolutt ikke det. XP funker fint på 128MB. 64MB er litt tregere men ikke så mye at 98 eller tilsvarende er et klart valg. Så jeg vil si 64MB er et minimum, 128 er for mer komfort, 256 for max komfort, 512 eller mer er kun greit å ha hvis du i tillegg kjører virkelig ram-krevende programmer.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-10-29 20:30, skrev Simen1:

Tror ikke det er å hoppe et hakk bakover. 2000 er ok, men XP er sikkert like bra dersom du kjører med 2000-look for å minke grafikk-belastningen.


Hvis det funker fint nå ville jeg beholdt 2000, hvis du likevel skal re-innstallere ville jeg valgt XP.


Hva er poenget? Hvis du ikke skal ha på den glorete, nye looken, hva er da vitsen med å kjøre XP fremfor 2000?

 

Etter min erfaring er 2000 mer stabilt enn XP. Noen er sikkert uenig i det, men det er uansett ganske klart at XP ikke har noen store fordeler i forhold til 2000, så hvorfor gidde å skifte når 2000 funker greit?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...