Gå til innhold

Tråden om katter!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
*snip fant en grevling i garasjen en gang å. *snip*

 

Trenger ikke bo i skogen for å gjøre det altså.. Vi bor midt i sentrum nå, og hadde for 1,5 år siden en grevling boende under garasjen. ;)

 

 

 

Ellers vil jeg si at denne diskusjonen har virkelig tatt overhånd. Det er fare på fære overalt for kattene som får gå ute... Om det er i skog eller i by. Men sjansen for at en katt klarer å passe seg for en gaupe, rev eller annet, er større enn at den skal klare å holde seg unna vei, jernbane (vi bor midt i mellom disse), idioter som kidnapper/plager katter, få i seg farlige vesker i garasjer rundt om, bli bitt av naboens ukastrerte hannkatt med FIV osv. Dessuten er ikke alltid naboer like fornøyd med katter som kan springe inn åpne dører, katter som driter i blomsterbedene dems osv.

 

Så for KATTENS del, og NABOENES del, så holder jeg mine katter inne så lenge jeg bor her jeg gjør. JEG er møkklei naboenes katter som henger på gårdsplassen her. Ukastrert sådann, som hopper inn åpne vinduer for å markere på soverommet vårt osv. I tilegg risikerer jeg IKKE at mine katter skal bli kjørt ihjel av de helvetes rånerne som ruler gata her nede.

 

Psycho og Lucifer kom seg ut her en gang i fjor sommer. Da hadde en kamerat kjørt forbi, og Psycho hadde stått midt i veien, livredd og bare sett seg rundt, så bilene hadde måtte svinge rundt han. Det er et under at han overlevde det. Og da vi kom hjem 1 time senere, så fant vi han livredd på jernbanen.

Lucifer derimot satt vettskremt i hagen til naboen og skrek i panikk.

 

Dessuten er det greit å holde kattene inne om man flytter ganske ofte... Så slipper man å risikere å miste dem under flytting.

 

Av en eller annen merkelig grunn er jeg glad i kattene mine, og da gjør jeg det jeg kan for at de skal ha en trygg hverdag.

Lenke til kommentar
Herlige bilder, phax!! :thumbup:

 

Takker. :)

 

Ja, de var flotte. Flott pus også. Hvordan får dere dyrene deres til å sitte "rolig" på bilder. Klarer ikke dette ;)

 

Han sitter sjelden rolig, med mindre han sover. :p Stor blender, kort lukkertid og høyere ISO pleier hjelpe på og fange øyeblikket.

 

kattene mine ble kastrert idag, så de er litt dizzy :p

Men etter at en katt har blitt kastrert blir den mer rolig da?

 

Merket liten til ingenting forskjell her. Syns han er akkurat like spinnvil!

Lenke til kommentar

Hvis det plager katten og ikke går over i løpet av et par dager, så ja :)

 

GR. Den ene katten min irriterer meg grønn noen ganger!!

Hun har vekt meg sikkert hundre ganger i natt/på morningen. Hun skulle ut..så inn..så ut..så inn..så ut..så inn..så ut..så inn IGJEEEJN.

 

Makan til kattlørv :p

Lenke til kommentar

Frøya er litt småsur nå. Gikk tom for rett sort kattemat for noen dager siden, så nå oppfører hun seg litt rart. Stod med labbene oppover ett vindu og slo/klorte mot det igår. Prøvde å bruke tvbordet i stua som klorebrett. Hopper opp på plasser hun ikke skal være, diverse bord. Ser bare dumt på meg når jeg reagerer.

Lenke til kommentar
Hm, jeg fant et slags rødt utslett i området foran øret (mellom øret og øyet) på katten min i dag. Det er også mye tynnere pels i området rundt utslettet. Han er en innekatt, og har aldri hatt noe lignende før. Hva kan det være? Bør jeg gå til veterinær med dette problemet?

Alle katter har tynnere pels i området som er mellom øret og øyet. Alle kattene jeg har sett har hatt det i hvertfall. Men det skal ikke være rødt. Klør den mye på det? Følg litt med på området, blir det værre, så kan det være lurt å ta en tur til dyrlegen. :) Hvordan set utslettet ut?

 

Gravde opp ett bilde til deg og zoomet inn så du får sett. At pelsen er tynn der er helt normalt :)

post-61441-1235343917_thumb.jpg

Lenke til kommentar
*Hostkattelukehark*

Skal jeg ha katteluke skal må alle kattene være chippet(noe de ikke er), slik at luken KUN slipper inn mine katter.

Slik vi bor nå er det også umulig å lage noen kattedør. Dessuten leier vi ;)

 

Dette med vindu:

Skal jeg fryse ihjel eller? :p

 

Har ingenting imot å slippe kattene ut eller inn, men det er fryktelig irriterende å våkne hundre ganger fordi katten ikke greier å bestemme seg. Heldigvis er vinduet en liten halvmeter unna hodet mitt, og jeg greier fint å åpne/lukke uten å reise meg opp :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...