Gå til innhold

Glemte spill DU aldri glemmer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja gode gamle Barbarian. :love:

 

Blood and Guts hadde kattekasting, steinkasting på en motspiller, Stup fra tårn med poeng for å lande på hode, mer og men dem der husker jeg best.

Lo mye på gutterommet da vi spilte det mot hverandre hehe.

 

Edit: Commando Libya var også et voldsomt blodig spill.

Husker det var såkalte bonus stages som gikk ut på å henrette fanger raskest mulig. Kommer aldri til å glemme kommentarer du fikk som.

 

"That was Kadaffi`s children"

"You are better than rambo"

Endret av Darkrevan
Lenke til kommentar
Jeg spiller nå og da Tex Murphy spillene igjen:

 

Under a Killing Moon

The Pandora Directive

Overseer

 

Utrolig spennende og morsomme spill. Det siste ble avsluttet på typisk "to be continued"-måte, men Microsoft kjøpte Access Software og la prosjektet dødt. Tusen Takk!

6850313[/snapback]

 

Hehe, helt genial serie (vel, har aldri testet Overseer). Husker jeg kjøpte meg UaKM før jeg hadde PC som kunne kjøre det. Rimelig gira på det spillet kan man si.

[Edit] Fant ut at det faktisk er 2 stk. Tex Murphy Spill før UaKM, "Mean Streets" og "Martian Memorandum". Finnes tilgjengelig for nedlasting, da det er abandonware. *weeee*

 

Ellers er Time Commando til PlayStation en udødelig og undervurdert klassiker. Forrresten fra folkene bak Little Big Adventure spillene. *aaah, the memories*.

Endret av Tackli
Lenke til kommentar
Var jo ikke i utgangspungtet ett DOS-spill, men kan oppdrives som MAME:

 

A.P.B. ("All Points Bulletin")

 

Det brukte jeg mange kroner på  :blush:

7850219[/snapback]

 

Enig. Og gud som jeg gleder meg til MMORPG versjonen som skal komme ut til neste år av APB :dribble:

Lenke til kommentar

Er det mulig å få omgjortat arispill så man kan få brukt det på en pc nå idag?? Jeg tenker på spillet Mouse Trap, til Atari... Jeg vil virkelig gå langt for å prøve det igjen....Det er iallefall 15år siden, og det var bare ALT for meg den tid !

:green:

Kan noen hjelpe?? :hm:

Lenke til kommentar

Av og til drar jeg frem det gode gamle sci-fi-pek&klikk-spillet Rama, fra 1996, for å få trent matematikk-ferdighetene mine. :)

 

rama.jpg

 

Fortsatt flott grafikk, musikk, historie og amtosfære. :)

 

Dessuten, mens jeg er inne på pek&klikk, kan jeg jo nevne det dødsskumle Lighthouse: The Dark Being. Mener det kom ut i 1997.

 

250px-Lighthousebox.gif

 

Dette spillet var så skummelt at jeg spilte noen minutter før jeg måtte slå av, og ventet to år til før jeg tok det opp igjen (det er vel ti år siden nå). Spillet er utrolig engasjerende og det har en veldig creepy og god atmosfære, samt et mysterie som vil få deg til å spille videre til tross mange ekle hendelser. :scared:

 

lighthouse.jpgmonster.jpg

 

Disse to spillene er av den typen som aldri var redd for å ikke selge noe bra. De inneholdt historier, twister, gåter og mysterier som ville sendt enhver mainstream-spiller - med lav IQ og høy lyst på meningsløs action - hjem med et blåøye. Man måtte være modig og glup for å fare ut på sånne reiser. Slike spill lages ikke lenger den dag i dag. :(

Endret av Hr. Jenssen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...