Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Asus A8N-SLI SE-trøbbel - *løst*


Anbefalte innlegg

se tidligere problem med asrock dual sataII-kort: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=577878&hl= AMD athlon 64 3700+ CPU, 7900gt GPU og Hiper 480w PSU

 

Nå har jeg fått nytt hk:Asus A8N-SLI SE og har det samme problemet. Den vil til stadighet ikke inn i Xp. Den laster inn Windows og når den skal inn på skrivebordet og "velkommen til Windows"- meldingen skal dukke opp, henger den med svart skjerm. Kan det være minnet som er defekt? har 4 slike: Corsair Value S PC3200 DDR-DIMM 512MB. HK var en lek å montere, enklere enn Asrock-versjonen, men det er tilfeldig om jeg kommer inn eller ikke. De fleste gangene går det rett og slett ikke, og jeg må fysisk skru av og på igjen. Så kommer den inn på 2. forsøk/12. forsøk/21. forsøk. Den kommer som oftest inn, men det er ikke noe system i det. Noen som har forslag? Ny harddisk er plassert av typen samsung spinpoint 250 gig sata, men det hjalp ikke. Har nå holdt på siden mitt problem med asrock-kortet og har hatt maskinen oppe og gå, men det er klart det ikke er sunt over tid. Er snart bare CPU og minne som kan byttes. Hjelp meg vær så snill!

 

!Noen må hjelpe meg, testet minnebrikkene nå, ingen av dem utgjorde noen forskjell. Er det cpu?

 

 

 

PSSST! har nå byttet til intel-oppsett og benytter alt fra amd-oppsett unntatt grafikkortet (AGP på intel) og cpu selvsagt. betyr dette da at cpu er defekt på noen måte eller er det bios som må fikses på? vær så snill å bidra med litt her, jeg nærmer meg løsning på egen hånd. :thumbup: kan være fali' det.. :cry:

Endret av Hombleracer
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

*Bump* Har prøvd det meste, den vil ikke opp og stå! Noen må da ha vært borti noe av det samme tidligere? Vær så vennlig, ellers ender jeg fort med å ty til elkjøps dyre pc-doktor.... :cry:

 

 

Takk for responsen.. til stoor hjelp :nei:

 

har nå gått tilbake til intel-oppsettet, og det går smertefritt. da bruker jeg alt unntatt grafikkortet og cpu selvsagt fra amd-oppsettet. kan det da tyde på noe rart med min 3700+? vennligst gjør et forsøk da..

 

:thumbup:

 

***defekt cpu ja, så nå er ny bestilt og denne sendes tilbake til komplett, garantisak***

Endret av Hombleracer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...