TeggY Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Ost og bacon, med en rikelig dæsj ketchup. Himmel. Lenke til kommentar
Tatt av vinen Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Mc Donald's stolthet - Big Mac Lenke til kommentar
wilzoo Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Dagens forløp: 07.30 stå opp 08.15 skolestart 10.00 1x bollepakke spist 14.35 ferdig på skolen 16.00 tennis 21.00 ferdig å spille tennis 21.10 250g cheeseburger fra sesam fyfaen jeg skal si den smakte godt etter ikke å ha spist siden klokken 10 og en lang tennisøkt! Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 Hamburgerne på Inside i Bergen ... Nei uff, nå ble jeg sulten. 6838791[/snapback] Vifter med bildet mitt en gang til, jeg. Bedre hamburger finnes ikke. https://www.diskusjon.no/index.php?act=Atta...e=post&id=29529 6856657[/snapback] Vi burde vel kanskje også legges til at disse mesterverkene fås i opp til 750g, da heter de "Holy Diver". Mener å huske at underteksten var "for de spesielt interesserte". Har ikke prøvd meg på den enda, men det skal gjøres en gang. Håper inderlig de beholder menyen når de åpner igjen. Lenke til kommentar
dynaBel Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 dere som lager burgerne selv er dere kokker eller verdsetter dere mat på et skikkelig vis? macdonalds elskere må være sosser med smaksløker som er utslitte av all suginga Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 dere som lager burgerne selv er dere kokker eller verdsetter dere mat på et skikkelig vis?Sistnevnte Lenke til kommentar
dynaBel Skrevet 14. september 2006 Del Skrevet 14. september 2006 når jeg mener lager selv: så vil det si at det lages farse til burgerne selv. mao alt fra bunnen av Lenke til kommentar
bOMS Skrevet 15. september 2006 Del Skrevet 15. september 2006 Hehe, nei lager ikke kjøttdeigen selv, men har en ypperlig slakter på adamstuen som maler kjøttet for meg. Resten ordner jeg selv. Og hamburgerbrød er faktisk ikke veldig vanskelig å lage hvis man vil. Men det gjøres stort sett bare i noen sjeldne anledninger. Men har brukt chiabatabrød og focatia brød og slikt som hamburgerbrød en del ganger i stedenfor. Er stort sett mye bedre enn de ferdiglagde fra butikken uansett. Og angående de som liker McDonald eller tilsvarende hamburgere. Man burde ikke mobbe de, for det spiller vel egentlig ingen rolle hva man synes er best, bare man har noe favorittmat man faktisk liker. Har faktisk vært borti voksne mennesker som har grandiosa som favoritt mat og, selv om det virker utrolig sært for meg. Men hvis grunnen til at McDonnalds eller tilsvarende er favoritt bare pga at man ikke vet bedre vil jeg oppfordre til å prøve litt. For det er mye spennende der ute, og en god del av det er faktisk veldig godt. Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 15. september 2006 Del Skrevet 15. september 2006 Vi burde vel kanskje også legges til at disse mesterverkene fås i opp til 750g, da heter de "Holy Diver". Mener å huske at underteksten var "for de spesielt interesserte". Har ikke prøvd meg på den enda, men det skal gjøres en gang. Håper inderlig de beholder menyen når de åpner igjen. 6864954[/snapback] Hehe, har en kompis som har prøvd seg på en sånn. Han begynte noenlunde sulten og var overmett i over en dag. Lenke til kommentar
Neppe Skrevet 15. september 2006 Del Skrevet 15. september 2006 Liker hamburgeren på Esso stasjonene godt jeg Med ost og løk Lenke til kommentar
Mompen Skrevet 15. september 2006 Del Skrevet 15. september 2006 -> Brød, tomat, kjøttslærv, ost, krydder, bacon, brød. Perfekte burger. Lenke til kommentar
Plomma2 Skrevet 15. september 2006 Del Skrevet 15. september 2006 Jeg liker mye rart på burgeren, men ikke under noen omstendigheter kan jeg ha dressing på. Dressing hører til på salat for seg selv, ikke på burger. Lenke til kommentar
Minus Skrevet 15. september 2006 Del Skrevet 15. september 2006 (endret) I dag jogget jeg meg i vei til den lokale butikken. Tuslet rolig inn og gikk til frysedisken. Der hentet jeg meg ei pakke stabburet hamburgere. Deretter labbet jeg videre til grønt-avdelingen og fant fram en fin rapid-salat. Gikk rolig hjem igjen og begynte kokkelieringen. Tar jo ikke lang tid, når det bare er å varme brødene, steke burgerne og finne fram litt ost o.l. Sånn ble den: Toppbrød ketchup ost kjøtt rapidsalat dressing agurkskiver bunnbrød Tok noen bilder og. Endret 15. september 2006 av Nakro Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 15. september 2006 Del Skrevet 15. september 2006 Hmm... Hamburger, hamburgerbrød, ost, bacon, om mulig sopp (er faktisk ikke så verst det) dressing. Da er det en god og usunn hamburger Ble litt sulten nå ja... Lenke til kommentar
KissaMcDuck Skrevet 15. september 2006 Del Skrevet 15. september 2006 Jeg håper du kjøpte rapidsalat ved en feil, fordi det er helt klart isberg som hører hjemme på burger Lenke til kommentar
Minus Skrevet 15. september 2006 Del Skrevet 15. september 2006 Jeg håper du kjøpte rapidsalat ved en feil, fordi det er helt klart isberg som hører hjemme på burger 6869610[/snapback] Var min mor som sa jeg burde prøve rapid, selv bruker jeg vanligvis isberg. Smakte ganske godt faktisk. Lenke til kommentar
gambolputty Skrevet 15. september 2006 Del Skrevet 15. september 2006 Cheeseburger med ost - løk - litt sennep og ketchup, det er snadder Lenke til kommentar
robot Skrevet 17. september 2006 Del Skrevet 17. september 2006 Den beste hamburgeren er bigmac og cheesburgeren fra mcdonalds. Lenke til kommentar
Bruker-33331 Skrevet 19. september 2006 Del Skrevet 19. september 2006 Quarterpounder fra MikkyD og hamburger fra kebabsjappa i sandvika. Lenke til kommentar
birdie88 Skrevet 19. september 2006 Del Skrevet 19. september 2006 Ser noen trøndere nevnte sesam her, som jeg mener er den mest oppskrytte burgeren. Til deres forsvar kan det være at jeg har bestilt feil meny, de to gangene jeg har vært der har jeg kjøpt meg vanlig cheese. Slipper jeg den kvalme idun-dressingen og salaten på de andre burgerne? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå