Ksungam Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 Øllen min var varm, så la den i fryseren nå, imens jeg dusjer og sånt. Noen som vet hvor lenge jeg kan ha den der? Vil helst unngå at den sprenger;S Lenke til kommentar
Grievdus Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 vet ikke hvor lang tid det tar før den sprenger. men etter 1 time så kan du ta den ut Lenke til kommentar
gorber Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 Den kan være der til du hører at den ikke bør være der lengre. Lenke til kommentar
ⅵdar Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 Det kommer helt ann på hvor kaldt det er i fryseren din. Lenke til kommentar
Loomy Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 Har hatt Tuborgen min i frysern i 2-3 timer uten problemer. Lenke til kommentar
egil88 Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 Hvor lenge den kan ligge har vel noe med temperaturen på den når den legges inn i frysern. Eller tar jeg feil? Lenke til kommentar
Grievdus Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 Hvor lenge den kan ligge har vel noe med temperaturen på den når den legges inn i frysern. Eller tar jeg feil? 6833786[/snapback] du har helt rett Lenke til kommentar
Jooakim Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 Tre timer of femtifem minutter. Lenke til kommentar
kaffi Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 kommer faktisk ann på hvor i frysen den ligger også en kammerat hadde 3-4 nesten helt frosne øl menst de 14-15 andre var flotte Lenke til kommentar
iChristian Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 Hvis du opplyser om hvor varm ølen var når du la den nedi og hvor kald fryseren er så er det sikkert noen mattegenier her inne som klarer å regne det ut hehe Lenke til kommentar
Jarmo Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 Flasker eller box-øl? Lenke til kommentar
kaffi Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 Ja det har i det store og heile med tilsatt kulde energi dvs varme energi i flaske/boks minus tilsatt kulde energi ved valgt tempratur å styr og vesen Lenke til kommentar
el_cash Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 Og det kommer helt an på hvor mange øl du legger i fryseren også... Kjøper jeg lunken øl i butikken pleier jeg å legge 1-2 i fryseren i ca 40 minutter før jeg nyter dem i solen. Lenke til kommentar
Vu-caN Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 (endret) Det kommer helt an på hvor mange bokser\flasker det er, hvor tett de ligger, hvilken høyde i fryseboksen de ligger i, og om de ligger tett inntil veggen eller åpent(midt i). Kommer også an på hvilken temperatur de har på forhånd og mengden av volum i hver beholder. Favorittstedet midt er nederst i et hjørne. Skal de være kalde om en time legger jeg de tett. Skal jeg ha dem raskt legger jeg noe mellom dem som jeg finner i frysern, siden jeg ikke gidder å rote rundt i hvert hjørne. Edit: Legger du dem tett i et hjørne, så sett alarmen på mobilen på 50 minutter! Husk å legg de med tuten opp så du slipper proppdannelser. Endret 9. september 2006 av Vu-caN Lenke til kommentar
Ksungam Skrevet 10. september 2006 Forfatter Del Skrevet 10. september 2006 Tok dem ut etter 3 kvarter, da var de ganske fine:) Så puttet jeg dem i kjøleskapet hos en kamerat hvor det var vors, så det ble bra til slutt. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå