Gå til innhold

Chipping/ modding av Xbox 360


bthoem

Anbefalte innlegg

Lei av å se folk på QXL griske til seg masse penger på flashing.

 

Hvis noen i Bodø trenger å få flashet sin Xbox 360, så gjør jeg det for 200 kroner. Samsung spillere ONLY. Eventuelt om noen rundt om i landet er interessert det, så gjør jeg det for 150 kroner imot at jeg IKKE betaler frakt. Send PM om du er interessert, kom gjerne med spørsmål :)

 

Koser meg fint med min MS25 (Xtreme Firmware 5.2D) om dagene, spiller Test Drive Unlimited som en og annen tulling, er deilig å kjøre samme bilen som Idar Vollvik :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lei av å se folk på QXL griske til seg masse penger på flashing.

 

Hvis noen i Bodø trenger å få flashet sin Xbox 360, så gjør jeg det for 200 kroner. Samsung spillere ONLY. Eventuelt om noen rundt om i landet er interessert det, så gjør jeg det for 150 kroner imot at jeg IKKE betaler frakt. Send PM om du er interessert, kom gjerne med spørsmål :)

 

Koser meg fint med min MS25 (Xtreme Firmware 5.2D) om dagene, spiller Test Drive Unlimited som en og annen tulling, er deilig å kjøre samme bilen som Idar Vollvik :D

7786395[/snapback]

 

Hei, godt å se noen vet bedre :- )

 

Hva er forskjellen på a,b,c & d? Hvorfor har du valgt D?

Lenke til kommentar

Beklager, skrev feil :)

Kjører 5.2C. Må også rette meg selv når jeg sier at jeg kjører MS25. Xtreme Firmware fra 4 og oppover er basert på MS28, så egentlig kjører jeg en modifisert MS28, men originalt er den en MS25.

 

Forskjellen mellom A, B, C og D er følgende:

A kjører samme hastigheter på backups som den gjør med originale disker.

B kjører treigere hastigheter på backups enn den gjør med originale disker.

C gjør hovedsaklig det samme som A, men hvis du setter inn en original plate, så får den samme funksjonalitet som B.

D gjør hovedsaklig det samme som B, men hvis du setter inn en original plate, så får du samme funksjonaliteten som A.

 

Grunnen til at jeg kjører C er fordi da har jeg alltid en reserve løsning. Bruker Verbatim som er ganske god kvalitet, men HVIS (har aldri hatt problemer med det) jeg skulle få read errors som følger av platene jeg bruker, så kan jeg bare sette inn ett originalt spill, bytte til backup platen igjen, så vips leser den treigere.

 

Til dere som ikke skjønner godene mellom treg og rask lesing:

Rask lesing: Konsollen klarer å lese data raskere, men det forutsetter at du bruker gode plater og treige skrivehastigheter når du brenner de ut.

Treig lesing: Konsollen kan bruke lengre tid på å loade o.l, men til gjengjeld kan du bruke dårlig kvalitets plater og allikevel få konsollen til å lese de.

 

Jeg anbefaler bare det beste, og det er Verbatim. Ikke vits å slite ut laseren sin med å bruke dårlig kvalitets plater bare fordi man vil spare noen ekstra kroner.

 

Innvikla: Hvilken firmware bruker du?

Endret av echo221
Lenke til kommentar

well, godt spørsmåøl. Noe stealth greier veit jeg. Gjorde det ikke selv, og har ikke fått prata med karen som gjorde det enda.

 

Mye mulig dette står en plass, men orker ikke lese gjennom 33 sider:

Kjøpte nettop

"Liteon: Super AllWrite dvd writer.

Som støtter alt osv.

(LITE-ON DVDRW SHM-165P6S)

Hvordan lager jeg iso filer av spillene jeg har liggende? :)

Lenke til kommentar

Endelig!

 

Etter 8 timer med slit, flashing, masse masse errors, 3pcer, you name it, fikk jeg backup til å funke! Ingenting er herligere enn å få til noe du har slitt lenge med. Min historie:

 

Begynte med mangel på floppydisk. Fars gamle statoilpc hadde dette, men den hadde ikke s-ata, og da jeg skrudde den opp for å få ut floppyen fant jeg fort ut at det var umulig da den hadde skruer på begge sider av kabinettet. Den andre siden var umulig å få opp (hvorfor, hvorfor, skal de absolutt gjøre det så vanskelig med ferdigpcer?) Etter litt tenking fikk jeg en lys idee, va med å bare ta hele pcen opp ved siden av broderen sin pc, ta IDE-kabelen inn i hovedkortet og gi den strøm fra hans PSU? Det gikk, såvidt! Ledningen var knapt 20 cm, dermed måtte jeg ta ledningen fra baksiden og inn, men så lenge det gikk var jeg fornøyd.

 

Så var det selve flashingen. Lagte enn startoppdisk, la inn mtkflash-filene, og startet opp. Xboxen var lagt ved siden av. Her begynte de virkelige problemene. Hver gang jeg skulle flashe hang pcen seg. Etter mye om og menn og myyye lesing på diverse forum fant jeg ut at s-ata kontrolleren på kortet ikke fungerte (a8n sli delux) til dette formålet. Dermed var det tur for min pc. Først måtte jeg koble fra hele hovedkortet (ledningen til floppyen var ikke lang nok til dette kortet da kabelfestet lå lengre nede på mitt kort) Deretter koble hele stashet på en eske (tok laang tid) og fyrte det opp derfra. Flashte..... og fikk error! og en ny error.....

 

Så fant jeg det lille geniale programmet xtreme boot maker og etter enda myye lesing fant jeg ut hvordan jeg skulle få det til å fungere. Men det var ikke slutten. For akuratt da jeg trodde alt gikk min vei, sluttet floppyen å fungere. Eller, den ville ikke lengre formatere. Løsningen ble da å la programmet legge filene på hardisken, kopiere de over på en bootable floppy jeg hadde laget fra før og håpe på det beste. Det funket! Jeg nermest grein da jeg satt i backupen og den spilte den av! Resten av kvelden går til spilling.... fra backupdvden;)

 

 

 

Hørte det var en her med Asrock dual S-ata2, hvis du vil vite hvordan jeg gjorde det så bare pm meg;) Slipper du samme problemene

Endret av eldavid
Lenke til kommentar
hæ? kan mån nå bruke kun en usb minne brikke for å flashe xboxen? kilde :)

7844220[/snapback]

Jeg orker ikke å lete frem en kilde, bare bruk xtreme boot maker.

 

Jeg flashet min i går med USB penn..

7844245[/snapback]

hehe.. tror jeg ikke noe på ;p så får vell vente til jeg får en kilde her, så det du sier er at du slipper å åpne xboxen? tviler, blir for lett :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...