Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

2600 watts forsterker på netthandelen. Rimelig?


Espein

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bruk magefølelsen din for alt den er god for. Virker det litt for godt til å være sant? Sett mange andre forsterkere på "Flerewattennmorradi" til prisen av en ferdigtygd Bugg?

 

Om jeg tilbød deg å kjøpe en "sportsbil" til fem tusen kroner, ville du kjøpt den?

 

EDIT: til under 1500,- kroner er den sikkert helt ok så lenge den fungerer som den skal. Men det blir fort dyrt å kjøpe billig, som de sier. Var jeg deg ville jeg spart opp litt til :)

Endret av epifant
Lenke til kommentar
Er denne forsterkeren fra netthandelen bra? Noen som har testet den? Eller er det bare jøggel som mye annet innpå der? Veit at watt bare sier effekten på den, men uansett spørsmålet er om den er bra?

 

Takk.

6830396[/snapback]

 

Sjekket returestatestikk på denne. Ingen returer foreløbig, men vi har da heller ikke solgt så mange enda. Totalt kommer det ca 400 auksjoner til på denne varen:) Så det er bare å følge med.

 

Einar

Lenke til kommentar

der er 2*40 A sikringer dvs 14.4V*80 amp =1152 WATT INN på forsterkeren å ca 50-60 % av dette ut av den 1152Watt*0,5=576Watt ut ved 0.5 virkning :D JUGGEL

 

Ps de 2600 Wattene er rekna i peak dvs at de blir brukt i 2 sec maks før hele bagasje romme står i flammer ;) eller vist en er heldig så tar sikringene kvelden

Endret av kaffi
Lenke til kommentar

Linka bare til innmaten for å gi et generelt inntrykk, de er i samme familie så det er nok ikke allverden til overraskeldser til den det linkes til heller vil jeg tro.

Den aktuelle forsterkern veier 9,7Kg.

 

Når forsterkern er såpass "opphora" med blingeffekter så går ikke penga til det som er viktig; nemlig gode komponenter som kan gi best mulig lyd og kontroll.

 

Med andre ord bør det finnes bedre alternativer på markedet, noe det også gjør, selv om BM'en skulle vise seg å være skambillig. Det er noe som heter å spare seg til fant ;)

Lenke til kommentar
Her kom jaggu Netthandelen selv. Hva er sikringsstørrelse og vekt på den aktuelle forsterkeren? (forsterkeren Jalla linket til innholdet på var 2-kanalsmodellen)

6840242[/snapback]

 

 

Sikringsstørrelsen er : 3 stk 25A sikringer, her kan du i mellomtiden lese litt om produktet.

 

http://netthandelen.no/visAuksjon.aspx?AuksjonsID=5620128

 

Einar

Endret av Netthandelen_Norge_AS
Lenke til kommentar

Hvis du ser på 4 ohm kontinuerlig som er rms watt om eg ikke tar helt feil, ser du at subb delen på forsterkeren gir ut 250watt. Og dette er jo mileviss langt unna det de lover av watt. Les: 2600 watt.

 

2600 watt er alle kanalene (alle fem) på full guffe i 1-2 sec. Under normalt bruk kommer disse tallene til å komme når du spiller.

 

Hadde jeg vært deg, ville jeg gått en tur til Dynabel og sett litt nærmere på bf 1702, den leverer mer enn den der oppe i subb delen og har mere innmat enn hele den der oppe :p Kombinere du den med fire kanalern under, så får en total pris på litt over 4000 kr, og forsterkere som jeg tror du blir mere fornøyd med.

Lenke til kommentar
Jaggu, her har dere subwoofern også

Enjoi   :tease:

 

1300 watt gitt  :!:

Edit: Skriveleif

 

De har vist kondensator også..

6844608[/snapback]

 

 

Den er blitt ekstremt populær:)

6845028[/snapback]

Om man kjøper en/flere vare® fra dere. Da f.eks høytalere, sub, forsterker og kondensator. Og bilen tar senere fyr, må da dere erstatte det?

Endret av Ludacris
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...