Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Logonskript for delt ISDN-tilkobling


Anbefalte innlegg

Jeg har en maskin som kjører win2000 server som jeg har delt isdntilkoblingen på. Klarer bare å bruke "on demand calling" for å logge på nett med de andre maskinene som er tilkoblet serveren. Dette er veldig irriterende siden den ringer opp med en gang et program vil på internett.

 

Hvordan kan jeg lage et skript som kommer opp med en meny for å bekrefte pålogging til internett? Noe lignende som menyen ekstern pålogging.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ingen som har svar til oss? Jeg trenger det ganske fort... Er litt kjedelig å sitte på servern å surfe siden de andre maskinene ikke finner den delte tilkoblingen. Filoverføring funker fint i nettverk og alt annet en deling av internetttilkobling...har fått det til før med samme system. Bruker dhcp til å dele ut ip-addresser og kjører dns å litt dill.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

Joda, forsåvidt... Det er bare det at det er det jeg gjør akkurat nå med WinXp's innebygde remote desktop. Men dette synest jeg blir for tungvindt etter som faren min og skal kunne ringe opp tilkoblingen når han vil. Så jeg må ha et program som går utenom masse klikking og ligner på Ekstern tilkoblings menyen i windows når man ringer opp på den maskinen som har isdn. Noen som vet om en metode?

Helst med link

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...