Gå til innhold

Coca Cola Zero snart på markedet i Norge!


HoaXed

Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Sikkert noen som har hørt om det, men garantert mange som IKKE har hørt det. I oktober (ganske sikre kilder) kommer den nye Cola produktet, Cola Zero.

 

Denne brusen inneholder ingen sukker, og smaker mye mer likt Coca Cola enn det Cola Light gjør og skal også være litt "sunn"

 

Noen som vet noe mer? Prøver å finne en del info, men tror det er "hemmeli" når produktet lanseres i norge, dermed er det gøy å faktisk vite den nøyaktige dagen :p

 

LINK: http://www.cocacolazero.com/index.jsp

Endret av HoaXed
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Brus uten sukker er noe dritt. Sånn er og forblir det bare i mine smaksløker.

6827833[/snapback]

Er ganske enig, men det skal jo bli litt spennende og se hvordan den smaker i forhold til vanlig cola.

6827864[/snapback]

De har jo testet den og den skal smake veldig veldig likt cola. I flere reklamefilmer har de brukt skjult kamera mot advokater og sjekket om de kan saksøke seg selv siden den er så lik cola at man ikke smaker forskjell ;-) Så den skal smake veldig veldig likt.

Lenke til kommentar

Hvis man skal tenke på helsen drikker man ikke saft, iste eller brus, da drikker man vann. Cola-light til "slanking" blir omtrent som sigaretter av typen "Mild" - en er passelig dum hvis en lar seg lure av markedsføringen og tror produktene er sunne alternativer til noe annet som er usunt.

Cola-light og mange andre light-produkter er usunne alternativer og viser hvor lite en bryr seg om helsen sin.

Uansett, jeg er litt spent på om den smaker bedre enn Freeway-colaen på Lidl.

 

 

HoaXed, Simulert skjult kamera mener du vel? Med skuespillere osv..

Endret av Pycnopodia
Lenke til kommentar
Jeg var med på smakstest av Coke Zero i Oslo i ferien. Siden jeg er cola-frelst, og da mener jeg vanlig cola, syntes jeg ikke dette var noe særlig. Hadde en litt uggen ettersmak som mange sukkerfri brus har.

6829551[/snapback]

 

Var det en blind test eller klarte du å se hva de hellte oppi. Jeg var med på en smakstest mellom coop appelsinbrus og solo. Jeg så hva de helte oppi og det var selvfølgelig med på å avgjøre. Ikke at det er så veldig vanskelig å kjenne forskjell på Solo og coopbrusen.

Lenke til kommentar
Vel, hva ahr de oppi i stednfor sukker da? Jeg har liksom den erfaring av at dersom et produkt blir sukkerfritt putter de en masse søtstoffer oppi istedenfor. Og dermed blir drikken potensielt like usunn. Kunstig søtning er noe drit!

6830909[/snapback]

 

Altså, hva med å ikke trekke så raske konklusjoner? Jeg, som har diabetes, og burde få i meg minimalt med vanlig sukker syntes det er veldig flott at det kommer nye "light" produkter på markedet, om det så er Aspartam eller Acesulfam K det inneholder.

 

Jeg vil si at ekstreme mengder sukker er værre en søtningsstoffer.

Lenke til kommentar

Coca Cola Zero inneholder "aspartame" og "acesulfame potassium" (begge er kunstige søtningsstoffer). Tror den gamle Coca Cola Light brukte aspartame, mens den nye bruker sucralose. Jeg foretrekker i allfall Pepsi Max (som bruker aspartame) framfor den nye Cola Light (sucralose). Gleder meg egentlig til å prøve Coca Cola Zero da, mulig den blir knall :)

 

Til dere som mener kunstig søtningsstoff er så ille, så er det ikke akkurat spesielt godt dokumentert. Finnes enkelte folk som reagerer sterkt på f.eks. aspartame, men det finnes folk som reagerer på det meste, det betyr ikke at alt er usunt. Brus med kunstige søtningsstoffer inneholder nesten ingen energi (så lite at det ikke er noe å bry seg om), så det kan jo være et finfint alternativ hvis man vil drikke en del brus.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...