Gå til innhold

Poengsystem på opplasting,nedlasting


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei.

 

Finnes det et opplastingssystem som gjør at når man laster opp en fil får man f.eks 10 poeng, og hvis man laster ned en ting mister man 5 poeng.

6809276[/snapback]

 

Er da ikke vanskelig å lage. Bare legge brukeren inn i en database (evt flatfil) og bruke enkel matte på en "poengsum" som brukeren har.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-df17e

Har du noe som helst kompetanse da det kommer til PHP programmering i det heletatt ? For da kan jeg (og sikkert mange andre) hjelpe deg om du setter deg fast eller støter på problemer. Og jeg har heller ikke klart og finne noe ferdig script til dette.

 

Kanskje nytt prosjekt på gang ? :wee:

Lenke til kommentar

Ja du bør lære deg php først, vanskelig og få scriptet til å fungere, selv om jeg hadde lagt et til deg hvis du ikke kan PHP.

Det han er på jakt etter er at du ikke skal kunna laste ned hvor mye du vil, det krever poeng for og laste ned noe fra siden. Hver fil du skal laste ned koster 5poeng, og hvis du ikke har 5poeng får du ikke laste ned. Du skal også få 10poeng for hver fil du laster opp til serveren (dette blir da måten å tjene poeng på). Burde hvere simpelt å lage selve poeng delen, men janfredrik, du må ha også ha upload/download script, + brukerdatabase og dette tar tid å lage, mer tid en jeg har lyst å bruke for en jeg ikke engang kjenner ^^

Lenke til kommentar
Vel først og fremst jo du trenger bruker tabel, og en files tabel (http://www.php-mysql-tutorial.com/php-mysql-upload.php), så må du bare lage et lite system som teller opplastninger, gir poeng osv, skulle ikke vere vanskelig, bare les litt på en teller source kode så forstår du poenget ;) (den tellern MÅ bruke mySQL btw :p)

6877792[/snapback]

Hvorfor MÅ noe som helst bruke MySQL? Dette er jo like enkelt å få til ved hjelp av flatfiler.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...