Gå til innhold

X800XTPE, X1600 mobile overføring til tv sv/hvitt


:Francis:

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har 2 pcer, en med X800XT PE med AGP port og en laptop med X1600 kort. Jeg vil gjerne overføre bildet til tven min.

Jeg hadde en tv i sommer som jeg lånte av en venn og når vi prøvde å koble pcene til tven med en svideo kabel som gikk inn i en scart så ble bildet svart hvitt. Dette gjaldt begge maskinene. Jeg vil helst unngå å bruke composite kabel da det bare er den stasjonære som har denne muligheten. Den samme vennen som jeg lånte tven fra sa at det bare går å bruke composite cabel med ati skjermkort for å overføre til tv, men for meg høres dette usannsynlig ut.

Jeg har nå fått med en ny tv, en samsung 28" WS (ikke lcd eller plasma). Den har en composite inngang, men ikke svideo, derfor blir jeg nødt til å bruke samme opplegget som på den andre tven med en svideo til scart.

Er det noen som vet hvordan man får det til å bli farger på tven? Jeg gidder ikke å kjøpe 5m svideo kabel og scart for å finne ut at eneste mulighet for å få det til å funke er å kjøre compositt fra den stasjonære.

 

 

All hjelp motas med stor takk!!

 

 

Francis :D

 

PS: Jeg har søkt på forumet men fant ikke det jeg var ute etter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...