Gå til innhold

asdf


Matias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For å forhindre spruting får man kjøpt en netting-lignende sak med håndtak der de selger stekepanner for å legge over pannen (vet ikke hva dette egentlig kalles).

 

Også greit å ha i bakhodet at rapsolje er sunnere enn margarin. Bare husk å ikke stek slik olje på for høy varme eller for lenge (sies at det skaper kreftfremkallende stoffer).

Lenke til kommentar

Når du steker f.eks svinekjøtt og kylling kan du om så bruke reint fett om du vil. Kjøttet tar ikke til seg fettet for fem flate øre, eneste grunnen til å bruke smør er for å få en fin stekeskorpe og for at det ikke ska svi seg.

 

Bruker flytende mellange når jeg steker kylling/svinekjøtt og det gir en meget fin stekeskorpe.

 

Det som burde ungåes er de fete sausene som mange bruker til maten ;)

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105476

Steker egg daglig, bruker alltid solsikkeolje ... spruter en del på høy varme, men har funnet ut at eggene blir bedre med litt mer morderat varme så det spruter ikke så mye lenger ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...