Gå til innhold

Noen ord......


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vedder på at han (gadd heller ikke å lese navnet hans!) har brukt 2-3 uker på dette pisset..

Skjønner ikke hvorfor du skal bry deg,

har du noen gang prøvd en ps2 eller er du bare bitter?

 

PC-PS2-GameKube-SegaDreamcast-XBox-Nintendo...

 

Spill hva f**n dere viol for meg,

KOS DERE!!!

Lenke til kommentar

Det går da ikke an å sammenligne PC med noen av konsollene!

 

PC er suveren på mange ting, jeg ser på konsollene som noe du gjør med venner, familie etc.

 

Jeg har GC og PS2, og siden prisen dropper hele tiden på boxen, tror jeg at jeg skal skaffe meg den også pga. Halo 2. De har alle sine fordeler:

 

GC: Perfekt for søskenspilling, også alle de søskenbarna som kommer hele tiden.

 

PS2: Her har vi Resident Evil spillene, så når jeg føler for å bli vettskremt, setter jeg med ned om kvelden, uten lys eller noe, og har veldig høy lyd mens jeg spiller.

 

Xbox: Halo....

Lenke til kommentar

Hehe, jasså du "c_u_m8", du er visst riktig stolt av denne "monologen" din. Ser at du har forpestet enda et forum med sølet ditt. Skjønner at denne "talen" er noe du har jobbet lenge med, men sorry m8, den er ikke no tess. Den finnes ikke morsom, selv om man prøver å lese den ironisk.

Så c_u_m"åtto" legg fingrene av tastaturet til du finner på noe med mening og innhold.

 

Hvor mange forum har du postet "talen på c_u_m8?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Til alle de som sier "pc er overlegent". Har dere tenkt på det faktum at en del mennesker, som meg, ikke sitter på en splitter ny pc? Jeg har en 2 1/2 år gammel pc som ikke akkurat kjører det meste av nye spill. Skal jeg kjøpe ny pc vil jeg neppe finne noe virkelig bra til under 10000 spenn. Og når da en xbox koster 1700 med 2 spill og har finfin grafikk (i forhold til mitt behov ihvertfall) så er det vel forståelig at noen velger det?

Lenke til kommentar

Jeg synes det er teit å kritisere de forskjellige konsollene jeg. Jeg er selv en stolt eier av en utmerket PS2 maskin, men jeg kunne godt tenkt meg både en Nintendo GameCube og en MS X-Box.

Hver konsoll har sine fordeler.

 

Her er hva jeg mener er fordelene til hver konsoll:

 

Playstation 2:

- Masse bra spill

- God nok grafikk (i mange tilfeller bra)

- Mange bra spill (GT-serien, GTA-serien osv)

- Gode kontroller

 

Nintendo GameCube:

- MANGE bra spill, som ikke kommer ut på andre konsoller

- De såkalte barnespillene (adventure-spill osv)

 

X-Box

- Gode specs

- Halo

 

 

Uten å være fanatiker, så må jeg si at det er faktisk X-Box jeg minst kunne tenke meg. Grunnen er så enkel at jeg allerede har en PC og en DVD-spiller, og at jeg heller vil ha kvalitetsspill.

 

Mvh

Kim André Åsheim Aasen

Lenke til kommentar

et par ting:

For det første, kjøper man xbox er det for å modde og herje og legge inn linux(for å hetse m$) og more seg. (kanskje man spanderer på seg halo og halo2 når det kommer) Og for å trene arma, den kontrollen veier jo mer enn de fleste treningsaparater på sats:P

 

Kjøper man GameCube er det for å spille morsomme og hyggelige spill, eller skumle og grøssende spill(biohazard(resident evil)) med bra grafikk! Digg kontroll her og, men den føles litt billig, lett og billigplast.

 

Kjøper man PS2 er man ute etter utvalg+najs nok grafikk, GTA:VC eller digg digg håndkontroll.

 

2002-10-27 16:42 skrev c_u_m8

Quote:


Jeg har en nyhet til dere PS2 fans: jeg er rimelig lei av dere. Jeg har aldri lest noe av dere før disse leserinnleggene, jeg har faktisk aldri hørt om dere før, og allikevel kjenner jeg at jeg er så inderlig lei av dere at jeg har mest lyst til å knuse møblene på rommet og banke opp mannen i kjøttdisken på Rimi.


Og det er ikke bare dere jeg er lei av, jeg er lei av alle som tilhører den stadig voksende gruppen av tiltaksløse og selvopptatte mennesker som sier: "Playstation er best". Nå er det dessverre like før julesalget igjen, og da kommer disse utviklererne til PS2 spill stolt trekkende med det de har greid å knote sammen i løpet av fellesferien: en salig saus av rævva grafikk, tvangstanker og psyko-seksuelle vrangforestillinger. Mens vi andre har for vane å trekke ned etter oss når vi har vært på ramma, så har de såkalte "PS2 utviklerne" en morbid trang til å vise verden hva de har prestert å trøkke ut av seg. Spillene er motbydelige og kan sammenlignes med Frode Olsen.


Mens Nintendo sitter og sprengjobber og skaper verdier, så driver dere rundt på tunet og roper: "Æ like bilspill, æ vil spille Playstation 2", bare avbrutt av en og annen tur ned til postkassa for å sjekke om det har kommet noen nye kataloger fra Norsk sengetøylager (jysk). Og så er dere sure for at andre kan kose seg med langvarige spill! f.eks Super monkey ball (GC).


For å være ærlig har jeg ikke helt oversikt over hva dere driver med der ute, bortsett fra det lille jeg har hørt: at dere spiller døgnet rundt, dere tømmer diesel i elva, og så tar dere en liten pause og kjøper sprit-essenser for å piffe opp metanolen hvis det er konfirmasjon til helga.


Men kjære PS2 spillere, dette er deres maskin. Nå begynner det kjedelig livet inn i fremtiden for dere, tett omslynget av tanken på at dere kjøpte feil maskin. For øvrig håper jeg du skifter mening og at du kjøper deg Gamecube.


Takk for meg!


Jo versegod for deg din ape! Du er IKKE morsom, du burde slutte å herme etter vår alles kjære Otto Jespersen for du klarer det rett og slett ikke bra nok, om det ikke var bevisst var det undebevisst herming og det VET du, høhø!

 

og 2002-11-02 13:29 Skrev Solid Snake

Quote:


PC er best. Han er ingen Otto Jespersen parodi, han er et geni. Jeg krangler hver dag med PS2 tullinger som sier at PS2 er bedre enn PC!!!!!! Hvor fikk de den ideèn fra? Han er den eneste jeg har sett som har skrevet noe det ikke finnes argumenter mot fra PS2 eierne sin side.


Du vet at Solid Snake er fra Metal Gear Solid til psx og Metal Gear Solid 2 til ps2? :razz:

*slenge stein i glasshus*?

 

Jeg vil også ta med på slutten, at jeg har ps2 og PC. PS2 ble spillt ihjel når GTA3 kom, etter det har jeg ikke brukt den:P

Spiller GTA:VC hos en kompis. It's all PC from here m8 :grin:

 

MVH: FlaSch (irc @ efnet) / [NOTB]Slimball/linux.slimball (cs) / Slimball (ut2003)

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hva folk diskuterer dette etter engang! Blir jo rimelig teit da...

 

GC har veldig mange bra titler (gjerne for de litt mindre) Mario, Donkey Kong, Bomberman, mm.

 

PS2 har alle de STORE, kjente titlene som Tekken, GTA, Grand Turismo, mm.

 

X-Box og PS2 ser jeg strengt tatt ikke den store ytelsesforskjellen på... X-Box har også sinnsykt mange bra spill (Halo, Dead or Alive 3, mm) men disse er jo mindre kjente fra før. Micro$oft's rykte er heller ikke det beste fra før så jeg tror X-Box har fått en litt urettferdig start.

 

Strengt tatt har det ingenting å si hva naboen mener. Liker du tanken på å banke gamle damer og råne med fedte biler, kjøp PS2. Vil du spille barnespill (gøy for alle), kjøp GC. Og vil du av en eller annen grunn ha X-Box, kjøp det.

 

Grafikken er jo stort sett det samme på alle sammen! Kommer mer ann på spill, som alikevel ikke klarer å utnytte noen av konsollene helt.

 

P.S.: dette er bare min mening, og jeg er ikke ute etter å bli hengt eller kjefta på for hva jeg mener!!

Lenke til kommentar

kjøp det dere liker ingen vits å diskutere dette.Xbox har nesten helt samme grafikken, xbox kom ut med halo,det hadde jo en stor suksess. ps2 kom ut med gt3,gta3+mange andre titler.så på en internett side at xbox ikke hadde noe særlig bedre grafikk en ps2.Bare raskere maskin,ps2 der kan man gå inn system configuretion å stille farten

Lenke til kommentar

geedoo: Hæ?! Frafikken på Xbox er fullstendig overlegen PS2 (Som var utdatert omtrent før den kom på markedet), de er blitt flinke til å utnytte det lille den har, men det går ut over teksturer og flyt. Sammenlign for eksempel Halo mot hvilket som helst FPS på PS2, eller DOA3 mot DOA2 som begge er førstegenerasjons spill til de respective konsollene.

 

Når folk kommer med kommentarer som er helt ute på jordet, og i TILLEGG ikke aner hva de snakker når vedkommende sier rett ut at han aldri har sett Xbox en gang, da må jeg bare svare!

 

PS. Ikke stol på hvilken som helst fanboyside på nettet, ingen er helt objektive, og noen vet ikke hva det ordet innebærer en gang!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...