Gå til innhold

Noen ord......


Anbefalte innlegg

Jeg har en nyhet til dere PS2 fans: jeg er rimelig lei av dere. Jeg har aldri lest noe av dere før disse leserinnleggene, jeg har faktisk aldri hørt om dere før, og allikevel kjenner jeg at jeg er så inderlig lei av dere at jeg har mest lyst til å knuse møblene på rommet og banke opp mannen i kjøttdisken på Rimi.

 

Og det er ikke bare dere jeg er lei av, jeg er lei av alle som tilhører den stadig voksende gruppen av tiltaksløse og selvopptatte mennesker som sier: "Playstation er best". Nå er det dessverre like før julesalget igjen, og da kommer disse utviklererne til PS2 spill stolt trekkende med det de har greid å knote sammen i løpet av fellesferien: en salig saus av rævva grafikk, tvangstanker og psyko-seksuelle vrangforestillinger. Mens vi andre har for vane å trekke ned etter oss når vi har vært på ramma, så har de såkalte "PS2 utviklerne" en morbid trang til å vise verden hva de har prestert å trøkke ut av seg. Spillene er motbydelige og kan sammenlignes med Frode Olsen.

 

Mens Nintendo sitter og sprengjobber og skaper verdier, så driver dere rundt på tunet og roper: "Æ like bilspill, æ vil spille Playstation 2", bare avbrutt av en og annen tur ned til postkassa for å sjekke om det har kommet noen nye kataloger fra Norsk sengetøylager (jysk). Og så er dere sure for at andre kan kose seg med langvarige spill! f.eks Super monkey ball (GC).

 

For å være ærlig har jeg ikke helt oversikt over hva dere driver med der ute, bortsett fra det lille jeg har hørt: at dere spiller døgnet rundt, dere tømmer diesel i elva, og så tar dere en liten pause og kjøper sprit-essenser for å piffe opp metanolen hvis det er konfirmasjon til helga.

 

Men kjære PS2 spillere, dette er deres maskin. Nå begynner det kjedelig livet inn i fremtiden for dere, tett omslynget av tanken på at dere kjøpte feil maskin. For øvrig håper jeg du skifter mening og at du kjøper deg Gamecube.

 

Takk for meg!

 

 

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: c_u_m8 på 2002-11-22 15:18 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det der er det dårligste og mest idiotiske jeg har lest!

 

Otto Jespersen er original, han er hysterisk morsom med sin tørre tone og alt det der, men han som starta denne tråden (gadd ikke å se på navnet engang) er jo bare tragisk.

 

Etterligninger er ikke noe man skal være stolt av!

(Ironi eller ei!)

 

Mvh

Kim André Åsheim Aasen

Lenke til kommentar

I langtidsperioden vil innkomande lavtrykk føre til ein urolig værtype i store delar av landet, vind og nedbør. Det beste været er venta på Østlandet. På torsdag begynner eit høgtrykk å bygge seg opp i over Storbritannia, det er ein viss tjangs for at dette fører til mykje fint vær i Norge til helga, men dette er fortsatt svært usikkert.

Lenke til kommentar

Jeg synes den tråden bryter ganske bra med retningslinje nr 3.

 

"Vær saklig og høflig når du argumenterer for noe. Dette gjør at andre oppfatter deg mer seriøst. Tråder/poster åpenbart ment for å provosere eller støte andre stenges/slettes med begrunnelse."

 

Dessuten var det hverken morsomt er bra skrevet...

 

[edit: skriveleif som var innom]

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Guybrush på 2002-10-28 11:59 ]

Lenke til kommentar

Jeg var før en ivrig tilhenger av Nintendo. Har hatt/har både Nintendo, Gameboy, Nintendo 64.

 

Men, så kom jeg til den konklusjonen at jeg bestemte meg for å teste ut PS2. D er ett av de valgene jeg IKKE angret på...

 

Å desverre...hvis jeg hadde tenkt å anskaffe meg en ny konsoll så hadde nok valget falt på X-Box.

 

Nintendo lager så mange....barnespill..!!?!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...