gaute14 Skrevet 9. oktober 2011 Del Skrevet 9. oktober 2011 Masse snadder her : https://extremefood.com/ Lenke til kommentar
gaute14 Skrevet 9. oktober 2011 Del Skrevet 9. oktober 2011 Hvordan var den på smak? Har unngått å kjøpe denne da de andre Tabasco variantene jeg har prøvd, stort sett bare smaker eddik. Nei det gjør de ikke. Den orginale tabascoen er lagret på eikefat i fem år, og er en av de få sausene der ute av skikkelig kvalitet. Very hot-varianten er en veldig fruktig og varm sterk saus, som svir på tunga, varmer kinnene og smaker veldig eksotisk. Det er en jaimaikansk-inspirert saus. LOL Det blir ikke noe mindre eddiksmak på sausen fordi den er fatlagret. Eddiken tilsettes tross alt etter lagringen. Skikkelig kvalitet? Tja, er vel et minimumskrav for et selskap som har holdt på siden 1868. God smak? Næsj, egentlig ikke. Personlig mener jeg Tabasco er meget oppskrytt, mye grunnet deres lange eksistens, god markedsføring og et godt merkevarenavn. Cholula derimot, smaker mye mindre av eddik, og knuser Tabasco på smak. Den er langt fra HOT, men smaker meget godt. Hvor får man tak i Cholula? Lenke til kommentar
Johnny Ointment Skrevet 9. oktober 2011 Del Skrevet 9. oktober 2011 (endret) Hvor får man tak i Cholula? Vet ikke om sausen er å oppdrive i Norge. Jeg har ikke funnet den noe sted. Det enkleste er rett og slett å bestille fra eBay eller Scorchio. Har selv bestilt mye fra Scorchio. Greie priser og meget godt utvalg i sauser og annet hot-stuff. Har aldri hatt noe problemer, å kan absolutt anbefale dem. Her er noen korte kunde anmeldelser av sausen, fra Chiliworld. edit: Blair's (extremefood.com) sender ikke til Norge. Men Sorchio har det aller meste av Blair's vareutvalg. Endret 9. oktober 2011 av Johnny Ointment 1 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-IBL5Pam9QB Skrevet 21. oktober 2011 Del Skrevet 21. oktober 2011 Bestilte noe greier fra Scorchio for litt siden, og kjøpte med et par poser av Blair's Death Rain habanero chips. Noe av det bedre potetgullet jeg har smakt, anbefales. Lenke til kommentar
Keiseren av Grønland Skrevet 21. oktober 2011 Del Skrevet 21. oktober 2011 Jeg fulgte anbefaling din og kjøpte Cholula. Jeg var under mistanke om at du bare argumenterte med navn på en saus som var mindre kjent enn tabasco, og hevdet den var bedre siden du sannsynligvis trodde jeg aldri kom til å smake den, og derfor trodde du vant diskusjonen, siden jeg ikke kunne argumentere tilbake. Vel jeg har smakt den nå, og kan nå si at du tar feil. Den er ikke bedre enn Tabasco. Den er riktignok god, og har en litt røykaktig chilismak, men karakteren til sausen er for generisk, og skiller seg ikke veldig ut fra billigere sauser som består av vann, olje, chilipulver og emulgator. Lenke til kommentar
gaute14 Skrevet 24. oktober 2011 Del Skrevet 24. oktober 2011 Hva med Habanero varianten av Tabasco, den har de på Meny og smaker fortreffelig. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-IBL5Pam9QB Skrevet 31. oktober 2011 Del Skrevet 31. oktober 2011 Blandet en teskje Dave's Insanity Sauce i en boks Kims salsa dip i dag, og det ble rimelig sterkt. Svetter ganske bra nå for å si det sånn. Lenke til kommentar
jaakervik Skrevet 22. februar 2012 Del Skrevet 22. februar 2012 Bump. Noen som har lagd egen saus? har tilgang på habanero så det hadde vært gøy. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 22. februar 2012 Del Skrevet 22. februar 2012 Jeg har prøvd å blande piri piri med naturell yougurt og krydder. Funket bra egentlig Lenke til kommentar
jaakervik Skrevet 22. februar 2012 Del Skrevet 22. februar 2012 hah, baby mat birgerCaC. Dette er av annet kaliber. 1 Lenke til kommentar
Johnny Ointment Skrevet 28. februar 2012 Del Skrevet 28. februar 2012 Bump. Noen som har lagd egen saus? har tilgang på habanero så det hadde vært gøy. Har ikke prøvd det selv, men det er kjempelett. Bare google "homemade chili sauce" eller noe i samme gate, å du vil finne hundrevis av oppskrifter og youtube videoer. Du trenger hovedsaklig bare god chili og en food processor. Lenke til kommentar
NorwegianChillie Skrevet 13. mars 2014 Del Skrevet 13. mars 2014 www.arcticchili.com har norsk dyrket og norsk produserte sauser uten tilsetningstoffer og uten konsentrat. 100% fornøyde kunder og stor etterspørsel! Lenke til kommentar
Robina88 Skrevet 3. juli 2014 Del Skrevet 3. juli 2014 Hakk så og si hva du vil av grønnsaker, legg til noe litt flytende som tomatpure, tomater, olje, youghurt. Og pass på at du har noe surt, søtt og sterkt, overdriv med den du vil at skal sette preg på sausen. Dette fungerer hver gang for meg, og du kan lage mye variert. Om du vil prøve noe nytt kan du teste ut grillhagen.no Lenke til kommentar
Spn70 Skrevet 25. oktober 2017 Del Skrevet 25. oktober 2017 Capsaicin er 16.000.000 Scoville, verdens sterkeste saus! Tror den heter Pure Caspaicin Crystal eller noe sånt... 16 mill er den absolutt høyeste 'metningen' av sterkt som er mulig, og du får kjøpt det i krystallform etter hva jeg har forstått. Du skraper av littegrann ved matlaging. Litt flåsete sagt er ett gram nok til å kremere en hel hær, så dette er virkelig for de spesielt interresserte. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå