wilzoo Skrevet 24. september 2006 Del Skrevet 24. september 2006 Den skal ikke være sprø, men fyldig og myk. Det beste pålegget må være hjemmelaget jordbærsyltetøy eller smør med jarlsbergost. Lenke til kommentar
Tøffe-Tetra Skrevet 24. september 2006 Del Skrevet 24. september 2006 jeg må si at jeg liker vaflene når de er sprø, slik at de knaser når man spiser dem, men de må forsatt være myke inni. man skal kunne holde et vaffelhjerte i ene enden uten at den bøyer seg. oppå vaffelen skal det være et lag med jordbærsyletøy Lenke til kommentar
CCola Skrevet 24. september 2006 Del Skrevet 24. september 2006 Den perfekte vaffel skal være så stekt at den blir sprø, og gyllen brun (nam, nam) Pålegg: Ett godt lag med smør (2mm?), og 2 skiver med brunost på hver "hjerte", og deretter klapper du vaffel'en sammen og svelger DEN NYDELIGE vaffelen ned:D (Huff, hvor sulten jeg ble:P) Drikke: Uten tvil et iskaldt glass melk! Lenke til kommentar
Meits Skrevet 24. september 2006 Del Skrevet 24. september 2006 Pålegg: Ett godt lag med smør (2mm?)Drikke: Uten tvil et iskaldt glass melk! 6931042[/snapback] Hvordan får du smurt på 2mm med smør på en vaffel? Teksturen gjør det jo uunngåelig at "brønnene" vil bli mer smørfylte enn resten. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-U4NJ3Omm Skrevet 24. september 2006 Del Skrevet 24. september 2006 En vaffel ser best ut når den er lys, men smaker best når den er mørk. Og den skal etes clean, uten noe pålegg eller sukker eller noe sånt Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 24. september 2006 Forfatter Del Skrevet 24. september 2006 Og den skal etes clean, uten noe pålegg eller sukker eller noe sånt 6932573[/snapback] Det er ofte like godt, men da bør den være kald etter mitt syn.. Lenke til kommentar
.tomf Skrevet 25. september 2006 Del Skrevet 25. september 2006 Noen andre som bruker melis på vaffelen? Bør prøves. Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 25. september 2006 Forfatter Del Skrevet 25. september 2006 Noen andre som bruker melis på vaffelen? Bør prøves. 6939028[/snapback] Melis er en ny vri.. Bare strø på melis, eller "melisblanding"? Lenke til kommentar
Vorpal Skrevet 26. september 2006 Del Skrevet 26. september 2006 Hmm.. Varierte vaffler er det beste. Men en lite "stekt" lys vaffel med smør og brunost er utroligt Lenke til kommentar
Rebel-Rider Skrevet 26. september 2006 Del Skrevet 26. september 2006 (endret) Vafflene jeg lager får en gylden skorpe og er luftig og fløyelsmyk inni, Lettmelk og plantemargarin er strengt forbudt, Kun ekte smør og helmelk i denne oppskrifta. Slik mener jeg en vaffel skal se ut. Endret 26. september 2006 av Rebel-Rider Lenke til kommentar
CCola Skrevet 26. september 2006 Del Skrevet 26. september 2006 Vafflene jeg lager får en gylden skorpe og er luftig og fløyelsmyk inni, Lettmelk og plantemargarin er strengt forbudt, Kun ekte smør og helmelk i denne oppskrifta. Slik mener jeg en vaffel skal se ut. 6947265[/snapback] Enig, hvis den er sprø, MÅ den være den perfekte vafla! THE VAFEL Lenke til kommentar
majafs Skrevet 26. september 2006 Del Skrevet 26. september 2006 Vaffel, den må være sprø. Sånn at man merker det er mye smør i røra! Best når de nettopp har kømmi ut av hjernet ^^, Også er det utrolig godt med hjemmelaga jordbærsyltetøy og rømme på! Eller sjokoladepålegg! ; D Lenke til kommentar
JonH Skrevet 26. september 2006 Del Skrevet 26. september 2006 Ganen min trives best når den er sprø, og med multesyltetøy Har jeg ikke det, så duger brunost, rørt jordbær, honning, smør og sukker, prim, smørbar skinkeost (faktisk godt!) eller rett og slett bare naturell. Lenke til kommentar
Meits Skrevet 27. september 2006 Del Skrevet 27. september 2006 Sprø vafler er jo ekkelt; da kan man like gjerne spise kjeks. Syns vi bør få opp en poll om vafler er best sprø og tørre eller myke og saftige Lenke til kommentar
Innos Skrevet 27. september 2006 Del Skrevet 27. september 2006 Den skal være myk, men ikke tynn, slapp eller fuktig. Den skal heller være litt for lite stekt enn litt for mye, men helst gjennomstekt iallfall. På har jeg blått syltetøy (blåbær, boisenbær osv), den skal spises som to og to hjerter, og ikke hele rulla sammen, til synes jeg saft passer veldig godt, men iste eller brus er ikke å forakte. Lenke til kommentar
Mathiasman Skrevet 27. september 2006 Del Skrevet 27. september 2006 Den skal ikke være sprø, men fyldig og myk. Det beste pålegget må være hjemmelaget jordbærsyltetøy eller smør med jarlsbergost. 6929328[/snapback] Vann i munnen! Lenke til kommentar
funkyskull Skrevet 27. september 2006 Del Skrevet 27. september 2006 godt stekt med ikkeno på Lenke til kommentar
tom waits for alice Skrevet 27. september 2006 Del Skrevet 27. september 2006 (endret) De beste vaflene laget kantinedamene på ØDH i Halden i gamle dager (80-tallet). Jeg prøvde å lure oppskriften ut av dem, men uten hell. Vaflene på Sundt her i Bergen var også gode, den gangen de stekte dem på bestilling. Vi har et termostatjern nå, og det er en dårlig ide. For svak varme gjør at vaflene blir altfor gjennomstekt før de blir skikkelig stekt på utsiden. Jeg spiser gjerne vafler bare med sukker, litt fordi jeg aldri spiser sukker ellers. Bringebær er det perfekte syltetøy. Men akkurat til vafler går det bra med jordbær også. Vafler skal nytes rolig, men av den siste bretter jeg sammen tre hjerter, og momser i vei... Geir Endret 27. september 2006 av tom waits for alice Lenke til kommentar
klilleng Skrevet 28. september 2006 Del Skrevet 28. september 2006 Vafflene jeg lager får en gylden skorpe og er luftig og fløyelsmyk inni, Lettmelk og plantemargarin er strengt forbudt, Kun ekte smør og helmelk i denne oppskrifta. 6947265[/snapback] Hvordan er den? Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 29. september 2006 Del Skrevet 29. september 2006 Synes vafler er best når de er myke Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå