Newt32 Skrevet 7. september 2006 Del Skrevet 7. september 2006 Spiller ingen rolle hvordan den ser ut, for meg, smaken som tells. Lenke til kommentar
Lemkin Skrevet 7. september 2006 Del Skrevet 7. september 2006 (endret) Noen som har noen erfaring med Toros ferdig vaffelmix? Fikk så innmarig lyst på vaffler nå, men har ikke noe her som kan brukes til å lage vaffler utenom et vaffeljern. Altså denne: Endret 7. september 2006 av smoothie Lenke til kommentar
Øssa Skrevet 7. september 2006 Del Skrevet 7. september 2006 Noen som har noen erfaring med Toros ferdig vaffelmix? Fikk så innmarig lyst på vaffler nå, men har ikke noe her som kan brukes til å lage vaffler utenom et vaffeljern. Altså denne: *bilde* 6820274[/snapback] Helt kurante, men smaker heller lite. Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 7. september 2006 Forfatter Del Skrevet 7. september 2006 (endret) Noen som har noen erfaring med Toros ferdig vaffelmix? Fikk så innmarig lyst på vaffler nå, men har ikke noe her som kan brukes til å lage vaffler utenom et vaffeljern. Altså denne: 6820274[/snapback] Hmm, har ikke prøvd den jeg i værtfall.. Men har fristet en del ganger når jeg har gått forbi hyllene i butikken! Du får prøve den å gi tilbakemelding! Edit: Øssa gjorde det før deg! Endret 7. september 2006 av Fozzietif Lenke til kommentar
Lemkin Skrevet 7. september 2006 Del Skrevet 7. september 2006 Ok, rapport; Kjørte rett ned på butikken etter jeg posta her og kjøpte meg en pose med vaffelmix, en boks med rømme og et glass med syktetøy. Leste bak på pakken at det ikke var kardemomme eller vanlijesukker i selve røra, så det tilsatte jeg når jeg kom hjem igjen. Ble rundt 9-10 plater, noen litt tykkere enn de andre. Ble litt søte, men med rømmen ble de så og si perfekte på smak Slenger med et bilde av den siste platen som er igjen, før jeg hiver den i meg: Alt i alt, meget gode vaffler hvis du tilsetter det lille ekstra selv. Ikke helt som hjemmelaget, men smaker gode vaffler for det. Gir den 8/10 Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 7. september 2006 Del Skrevet 7. september 2006 Ah, minner. Husker vi hadde elevbedrift på skolen, da solgte vi masse vafler. Sto midt i handlegata, og sprang inn på Rimi hver gang vi trengte smør, melk, Toro vaffelmix eller syltetøy Lenke til kommentar
Fiskeoppdretter Skrevet 7. september 2006 Del Skrevet 7. september 2006 (endret) Ok, rapport; Kjørte rett ned på butikken etter jeg posta her og kjøpte meg en pose med vaffelmix, en boks med rømme og et glass med syktetøy. Leste bak på pakken at det ikke var kardemomme eller vanlijesukker i selve røra, så det tilsatte jeg når jeg kom hjem igjen. Ble rundt 9-10 plater, noen litt tykkere enn de andre. Ble litt søte, men med rømmen ble de så og si perfekte på smak Slenger med et bilde av den siste platen som er igjen, før jeg hiver den i meg: http://img399.imageshack.us/img399/6894/dscn0886fs8.gif Alt i alt, meget gode vaffler hvis du tilsetter det lille ekstra selv. Ikke helt som hjemmelaget, men smaker gode vaffler for det. Gir den 8/10 6820868[/snapback] Ser du har det trivelig Toro sin vaffelmix er god. Den blir ekstra god hvis du bruker mye smør/margarin når du steker dem kaller dem for "fettbomber". De skal være gylne og sprø Kanskje ikke noen slankekur da... edit: fjerna quotet av bildet og retta en søt liten skriveleif. Endret 15. september 2006 av Craigmick Lenke til kommentar
Stones_ Skrevet 7. september 2006 Del Skrevet 7. september 2006 Så veldig godt ut ^^ Men prøv med Nuggati på vafler en gang, mmm Lenke til kommentar
Lemkin Skrevet 7. september 2006 Del Skrevet 7. september 2006 Ser du har det trivelig Toro sin vaffelmix er god. Den blir ekstra god hvis du bruker mye smør/margarin når du steker dem kaller dem for "fettbomber". De skal være gylne og sprø Kansje ikke noen slankekur da... 6821053[/snapback] Såklart er det godt med smør i jernet når de blir stekt. Det var vel egentlig det som trakk ned på de første vafflene jeg stekte, ble litt for mye smørsmak, selv om det hører til. Bedre å ha ost på de med mye smør på, enn rømme og syltetøy iallefall Så veldig godt ut ^^ Men prøv med Nuggati på vafler en gang, mmm 6821084[/snapback] Ble ingen til overs, pleide når jeg var mindre å ta de som ble kaldte å smøre godt på med Nuggati. Ahh, minner Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 7. september 2006 Forfatter Del Skrevet 7. september 2006 Hmm, synes det er best med litt varme vafler med nugatti! På kalde vafler er det faktsik ganske godt med nyåpnet leverpostei! Flere som har prøvd det? Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 7. september 2006 Del Skrevet 7. september 2006 Hmm, synes det er best med litt varme vafler med nugatti! På kalde vafler er det faktsik ganske godt med nyåpnet leverpostei! Flere som har prøvd det? 6822147[/snapback] Hehe, nei, men siden pølse i vaffel tydeligvis er suksess i visse deler av landet er det nok ikke helt usannsynlig at vafler passer med flere kjøttprodukter for de rette ganene. Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 7. september 2006 Forfatter Del Skrevet 7. september 2006 Hmm, synes det er best med litt varme vafler med nugatti! På kalde vafler er det faktsik ganske godt med nyåpnet leverpostei! Flere som har prøvd det? 6822147[/snapback] Hehe, nei, men siden pølse i vaffel tydeligvis er suksess i visse deler av landet er det nok ikke helt usannsynlig at vafler passer med flere kjøttprodukter for de rette ganene. 6822192[/snapback] Hehe!! :!: :!: Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 7. september 2006 Del Skrevet 7. september 2006 Nå vet jeg hva jeg skal prøve på vaflene neste gang! Fårepølse! Lenke til kommentar
Meits Skrevet 7. september 2006 Del Skrevet 7. september 2006 Vafler er folkesjela, vafler er noe alle forbinder med noe trygt og godt. Alle biter faller på plass når man spiser vafler. Vafler skal være tykke, nokså lyse og myke, ikke sprø (dette er viktig), og de skal ha fem hjerter. Hadde lenge et jern som lagde kvart-vafler, og det var ikke riktig. Hva pålegg angår, så trenger man det ei hvis man har stekt den perfekte vaffel. Siden man sjelden gjør dette, er det beste pålegg brunost med jordbærsyltetøy. For de som er under atten, skal smør påføres vaffel mens denne er varm, og sukker skal spres over dette og blande seg med det smeltede smøret når vaffelen foldes. Her er forresten en veldig bra sang om VAFLER Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 7. september 2006 Forfatter Del Skrevet 7. september 2006 Vafler skal være tykke, nokså lyse og myke, ikke sprø (dette er viktig), og de skal ha fem hjerter. Hadde lenge et jern som lagde kvart-vafler, og det var ikke riktig. Heelt enig! 4-hjerters vafler blir ikke riktig! Lenke til kommentar
yuo are smart Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 Gylden og sprø = perfekt vaffel. Med rømme og syltetøy smaker det best imo. Ble sulten nå... Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 15. september 2006 Forfatter Del Skrevet 15. september 2006 Nye vaffelstekinger.. Tips til alle som bryr seg om å få crispy kanter; løft lokket på vaffel-jernet et par tre ganger under steking.. Yummy! Nam! Hjemmelaget jordbærsyltetøy på.. Lenke til kommentar
Boddiz_ Skrevet 18. september 2006 Del Skrevet 18. september 2006 den ultimate vaffelen: passe stekt rømme og hjemmelaget jordbærsyltetøy på ikke smør melk som drikke Lenke til kommentar
Mompen Skrevet 22. september 2006 Del Skrevet 22. september 2006 Har testet gulost på vaffel. Ikke så fryktelig godt.. Men noen liker det. Ellers er smør og sukker, brunost, jordbær\bringebær-syltetøy og rømme helt himmelsk på nystekte vafler.. Lenke til kommentar
Arang Skrevet 23. september 2006 Del Skrevet 23. september 2006 Den perfekte vaffelen er gyllen, litt fet (men ikke veldig fet, bare ikke tørr), og det beste pålegget er så klart is. Eventuelt tar jeg den med bare sukker. Vann er best til. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå