SCV Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Vi burde få opp en Poll. Hva har du på vaffler? 1.Jorbærsyltetøy 2.Bringebærsyltetøy 3.Bare smør 4.Ingenting Har jeg glemt noe? Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 (endret) Når du sier "bruksområder", kan jeg tenke meg mye man kan bruke en vaffel til. Hvis den er riktig stiv og fin (frossen?) kan den brukes som frisbee. Som tallerken kan den sikkert også gjøre nytte. Moro kan det nok også være å grave den ned et sted og forestille seg de forbausede blikkene til fremtidens arkeologer. Hvis man lager mange nok kan flate og myke matvarer også bli et utmerket spiselig tapet, noe Duplex ettertrykkelig beviste med sitt lomperom på forrige festival. Vafler er sikkert ikke noe dårligere egnet enn lomper. Endret 3. september 2006 av Isbilen Lenke til kommentar
Brian Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 noen som har prøvd med sjokoladepålegg på vaffeln da? Lenke til kommentar
Øssa Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Vaffelen skal være varm rett fra vaffeljernet. Den ska ha en tynn, sprø øverflate og være litt seig og saftig inni. Skal serveres med rømme og jordbørsyltetøy. Himmelsk! Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Forfatter Del Skrevet 3. september 2006 Den belgiske vaffel, er den beste vaffel. Stor, tykk og gyllent gjennomstekt. Hadde gleden av å smake denne to ganger i Danmark, og det var himmelsk!Som pålegg var det soft-is med jordbær-sylt på toppen. Mettet godt gjorde den også. 6798974[/snapback] Hehe, brutale de vaflene der ja.. @ Isbilen: Vel, hvis du synes den perfekte vaflen din er en frisby, så er jo det din mening! Lenke til kommentar
Brian Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Vaffelen skal være varm rett fra vaffeljernet. Den ska ha en tynn, sprø øverflate og være litt seig og saftig inni. Skal serveres med rømme og jordbørsyltetøy. Himmelsk! 6798995[/snapback] og ikke glem at jordbærsyltetøyet skal være KALDT. Lenke til kommentar
Pjokk Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Vaffelen skal være lys, den trenger ikke være gjennomstekt for min del. Bare jeg får ha på "Belgian Chocolate" fra Haagen Dazs Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Forfatter Del Skrevet 3. september 2006 noen som har prøvd med sjokoladepålegg på vaffeln da? 6798991[/snapback] Jess!! :D Hehe, nugatti er også med.. @ SCV: Hmm, kanskje sukker? Og som Brian sier sjokoladepålegg.. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 noen som har prøvd med sjokoladepålegg på vaffeln da? 6798991[/snapback] Det kan også funke, men da bør helst ikke vaffelen være så veldig varm. Sjokoladepålegg flest gjør seg best i den konsistensen det holder ved romtemperatur. Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 (endret) Dette er noe det kunne kommet Vote på Mess-TV om faktisk. "Hva er best? Kjøttkaker eller fiskeboller? Send A eller B til 2005, 30kr pr mld" Og de hadde garantert fått inn hundrevis av meldinger. Endret 3. september 2006 av Bitex Lenke til kommentar
Øssa Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Vaffelen skal være varm rett fra vaffeljernet. Den ska ha en tynn, sprø øverflate og være litt seig og saftig inni. Skal serveres med rømme og jordbørsyltetøy. Himmelsk! 6798995[/snapback] og ikke glem at jordbærsyltetøyet skal være KALDT. 6799001[/snapback] Jaja. Pålegget må jo komme direkte fra kjøleskapet. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Hvis noen har lyst til å spandere en tier på å foreslå det til treskallene i Mess, slenger de sikkert opp en vote ... Lenke til kommentar
SCV Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 det er det som er så herlig med diskusjon.no bitex, alt er gratis. Mess TV er for sopper Diskusjon.no er for barske vikinger. Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Forfatter Del Skrevet 3. september 2006 Dette er noe det kunne kommet Vote på Mess-TV om faktisk. "Hva er best? Kjøttkaker eller fiskeboller? Send A eller B til 2005, 30kr pr mld" Og de hadde garantert fått inn hundrevis av meldinger. 6799013[/snapback] Haha!! :!: Lenke til kommentar
Brian Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 noen som har prøvd med sjokoladepålegg på vaffeln da? 6798991[/snapback] Jess!! :D Hehe, nugatti er også med.. @ SCV: Hmm, kanskje sukker? Og som Brian sier sjokoladepålegg.. 6799008[/snapback] :!: :!: Lenke til kommentar
ZayCon Skrevet 6. september 2006 Del Skrevet 6. september 2006 Vaflene skal være gylne og sprøe! Bruker ikke smør på vafler, favorittpålegg er brunost og jordbær syltetøy GlassCola smaker digg sammen med vafler Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 6. september 2006 Forfatter Del Skrevet 6. september 2006 Vaflene skal være gylne og sprøe! Bruker ikke smør på vafler, favorittpålegg er brunost og jordbær syltetøy GlassCola smaker digg sammen med vafler 6813962[/snapback] Cola? Jaja, GlassCola er vel greit da! hehe Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 6. september 2006 Del Skrevet 6. september 2006 Vaffelen skal være varm rett fra vaffeljernet. Den ska ha en tynn, sprø øverflate og være litt seig og saftig inni. Skal serveres med rømme og jordbørsyltetøy. Himmelsk! 6798995[/snapback] Dere trenger ikke å svare mer, her er det riktig svaret. Lenke til kommentar
Brian Skrevet 6. september 2006 Del Skrevet 6. september 2006 Vaffelen skal være varm rett fra vaffeljernet. Den ska ha en tynn, sprø øverflate og være litt seig og saftig inni. Skal serveres med rømme og jordbørsyltetøy. Himmelsk! 6798995[/snapback] Dere trenger ikke å svare mer, her er det riktig svaret. 6814994[/snapback] ja helt korrekt utenom rømmen Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 6. september 2006 Forfatter Del Skrevet 6. september 2006 Hehe, kan klare meg uten rømmen jeg også, men det ser jo pent ut da! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå