Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 (endret) Hei! Lagde meg nettop vafler, så tenkte jeg; "Hmm, hva skal jeg ha på denne?" Tenkte derfor jeg skulle spørre her; Hvordan ser din perfekte vaffel ut? Og her snakker vi detaljer.. Er den svidd (godt stekt)/ lys (litt mindre stekt) Hvilket pålegg synes du er best? Bruker du smør? Evt. mye eller lite? Hva er best til drikke ved vaflene? Morsomt hvis dere skriver skikkelig i detalj.. Edit: Kan starte med å beskrive hvordan jeg spiste den i sta! Forholdsvis lys, masse smør, ikke så mye sukker og drakk melk ved siden av.. Endret 3. september 2006 av Fozzietif Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Vel, vaflene skal være gylne, og nesten viktigere; gjennomstekte. Mange som ikke gidder å steike vaflene skikkelig, slik at de blir deigete. Videre er jeg veldig glad i fløtemysost + jordbærsyltetøy på vaflene, eventuelt bare jordbærsyltetøy. Beste drikke til vafler må være noe som lesker godt og gjør at man føler man får plass til flere deilige vafler, og da funker vann bra. Skal man ha noe for å kose seg skader det ikke med den klassiske colaen, hvis man ikke vil prøve noe mer syrlig. Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Forfatter Del Skrevet 3. september 2006 Vel, vaflene skal være gylne, og nesten viktigere; gjennomstekte. Mange som ikke gidder å steike vaflene skikkelig, slik at de blir deigete. Videre er jeg veldig glad i fløtemysost + jordbærsyltetøy på vaflene, eventuelt bare jordbærsyltetøy. Beste drikke til vafler må være noe som lesker godt og gjør at man føler man får plass til flere deilige vafler, og da funker vann bra. Skal man ha noe for å kose seg skader det ikke med den klassiske colaen, hvis man ikke vil prøve noe mer syrlig. 6798801[/snapback] Enig der; skal være gjennomstekte.. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 (endret) En fet vaffel skal ikke være svidd, men heller ikke langt unna. Den skal ha en syltynn og sprø overflate, som nesten umerkelig gir etter. Inni skal den være porøs og noe seig. På vaffelen legger du det du liker best. Selv digger jeg rømme og bringebærsyltetøy, og helt alminnelig meierismør er også kjempegodt (men kanskje litt kjedelig i lengden). Is er også en vinner, men blåbær er jeg ikke mye fan av. Brunost blir litt for tørt etter min smak. Drikke kan være så mangt, men god hjemmelaget saft hører liksom med. Nå har jeg ikke prøvd å drikke øl til vafler, men jeg har fortsatt til gode å smake noe som ikke passer til øl. Kake og pils er jo kjempegodt, så hvorfor ikke vafler. I Moss liker de å bruke vaffelen som pølsebrød. Har ikke smakt det, men det kan jo være verdt et forsøk. Endret 3. september 2006 av Isbilen Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Forfatter Del Skrevet 3. september 2006 En fet vaffel skal ikke være svidd, men heller ikke langt unna. Den skal ha en syltynn og sprø overflate, som nesten umerkelig gir etter. Inni skal den være porøs og noe seig. På vaffelen legger du det du liker best. Selv digger jeg rømme og bringebærsyltetøy, og helt alminnelig meierismør er også kjempegodt (men kanskje litt kjedelig i lengden). Is er også en vinner, men blåbær er jeg ikke mye fan av. Brunost blir litt for tørt etter min smak. Drikke kan være så mangt, men god hjemmelaget saft hører liksom med. Nå har jeg ikke prøvd å drikke øl til vafler, men jeg har fortsatt til gode å smake noe som ikke passer til øl. Kake og pils er jo kjempegodt, så hvorfor ikke vafler. I Moss liker de å bruke vaffelen som pølsebrød. Har ikke smakt det, men det kan jo være verdt et forsøk. 6798849[/snapback] Nam, bringebærsyltetøy! Pølsebrød faktisk? Den varianten har ikke jeg prøvd heller.. Lenke til kommentar
Brian Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 min skal være stekt til den er brun og har en liten antydning til å ha en sprø overflate. Dette kombinert med saftig, fersk og kald jordbærsyltetøy på toppen er en sikker vinner. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 (endret) Himler du med øynene til bringebærsyltetøy eller pølser? EDIT: kald jordbærsyltetøy 6798891[/snapback] Viktig poeng. Dette er et kontrastenes måltid, varmt pålegg duger ikke. Endret 3. september 2006 av Isbilen Lenke til kommentar
SCV Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 vaffel. Av alle verdens ting og diskutere Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Forfatter Del Skrevet 3. september 2006 vaffel.Av alle verdens ting og diskutere 6798900[/snapback] Hehe, jeg vet! Men morsomt å høre hva folk gjør med vaflene da! Flere meninger? Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Forfatter Del Skrevet 3. september 2006 Himler du med øynene til bringebærsyltetøy eller pølser? EDIT: kald jordbærsyltetøy 6798891[/snapback] Viktig poeng. Dette er et kontrastenes måltid, varmt pålegg duger ikke. 6798896[/snapback] Bringebærsyltetøy! Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Du kan ikke være riktig klok. Lenke til kommentar
SCV Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Jeg frykter en ny krig. Vi hadde Hvitos VS Kvitost. Skal bringebærsyltetøy på vaffla VS jordbærsyltetøy på vaffla bli en stor krig også nå eller? Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Forfatter Del Skrevet 3. september 2006 Du kan ikke være riktig klok. 6798912[/snapback] Haha, det har heller ingen beskyldt meg for å være! Flere meninger? Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Forfatter Del Skrevet 3. september 2006 Jeg frykter en ny krig. Vi hadde Hvitos VS Kvitost.Skal bringebærsyltetøy på vaffla VS jordbærsyltetøy på vaffla bli en stor krig også nå eller? 6798928[/snapback] Hmm, håper da ikke det! Dette er jo tross alt etter hver enkelt mening.. Det var ikke etter min mening beregnet på krig, men heller for å få så mye variert bruk av vaflen som mulig! Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Det tror jeg ikke, i og med at problemstillingen ikke på langt nær belyser en så fundamental forskjell på fornuft og galskap som bruken av henholdsvis "gul"- og "hvitost" representerer. Dessuten er det forhåpentligvis ingen som gidder. Lenke til kommentar
SCV Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Nei, om det ikke var meningen eller ikke så hadde det jo vert litt vittig. Og jeg personlig syns hvitost VS kvitost tråden var temmelig morsom for og få høre hvor forbannet folk kan bli på folk som sier det motsatte. Jeg er en kvitosting btw Men for og ikke spore helt av her; Jeg liker mine vaffler temmelig crispy på kantene (nystekte med en haug med smør) og jeg går for både jordbær pg bringebær (ikke på samme gang nei ) jeg fikk lyst på vaffler nå Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Forfatter Del Skrevet 3. september 2006 Det tror jeg ikke, i og med at problemstillingen ikke på langt nær belyser en så fundamental forskjell på fornuft og galskap som bruken av henholdsvis "gul"- og "hvitost" representerer. Dessuten er det forhåpentligvis ingen som gidder. 6798945[/snapback] Vel, vi får bare se hvordan det utarter seg.. Flere snodige bruksområder på vaflene? Lenke til kommentar
Fozzietif Skrevet 3. september 2006 Forfatter Del Skrevet 3. september 2006 Men for og ikke spore helt av her; Jeg liker mine vaffler temmelig crispy på kantene (nystekte med en haug med smør) og jeg går for både jordbær pg bringebær (ikke på samme gang nei ) jeg fikk lyst på vaffler nå 6798965[/snapback] Det hørtes ut som vaflene på bordet her hjemme! Lenke til kommentar
whom Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Den belgiske vaffel, er den beste vaffel. Stor, tykk og gyllent gjennomstekt. Hadde gleden av å smake denne to ganger i Danmark, og det var himmelsk! Som pålegg var det soft-is med jordbær-sylt på toppen. Mettet godt gjorde den også. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå