Pjokk Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 Snip 6791268[/snapback] Hør på mannen, pass på at det er smør, melange er ikke smør. Også kverner noen av oss sort pepper over egget. "Celebrating diversity" Uff, nattmat nå. (Da blir det vel seks egg totalt idag da...) Lenke til kommentar
Bytex Skrevet 3. september 2006 Del Skrevet 3. september 2006 (endret) Ser mange misforstår ordet Speilegg ja. Det er da meningen plommen ikke skal være stekt eller snudd, så det skinner i den, altså "speil". Når den knuses i panna blir det det som på engelsk kalles "Scrambled eggs". Røres alt sammen i en gugge blir det omelett. Speilegg er speilegg, that's it. Bruker man for sterk varme blir hviten viskelæraktig og svart rundt kantene, føles som å spise lær. Perfekte for meg er å steke på passe varme, 4/6, også kjapt hive det rundt og steke bare 5-10 sekunder på andre siden så det ikke er noe hvit guffe på oversiden, men plommen fortsatt erhel og rennende. Endret 3. september 2006 av Bitex Lenke til kommentar
Gjest medlem-105476 Skrevet 5. september 2006 Del Skrevet 5. september 2006 Når jeg steker egg knuser jeg alltid plomma og steker eggene helt gjennom. Spiser dem alltid på passe tjukke brødskiver med masse Vita og en god del salt på. Ifølge kompiser og familiemedlemmer er brødskivene mine dobbelt så tjukke som de skal være, men jeg synes det er passe da slipper jeg å steke så mange egg Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 5. september 2006 Del Skrevet 5. september 2006 Når jeg steker egg knuser jeg alltid plomma og steker eggene helt gjennom. Spiser dem alltid på passe tjukke brødskiver med masse Vita og en god del salt på. Ifølge kompiser og familiemedlemmer er brødskivene mine dobbelt så tjukke som de skal være, men jeg synes det er passe da slipper jeg å steke så mange egg 6808605[/snapback] Med andre ord, den fødte latsabb ... Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå