wilzoo Skrevet 5. september 2006 Forfatter Del Skrevet 5. september 2006 Hæ? Har alltid hatt det sånn med de rettene, blir steinmett av en liten porsjon grøt enda min lillesøster spiser det dobbelte. Men på kjøttfronten kan jeg spise til jeg sprekker Lenke til kommentar
-Tori- Skrevet 5. september 2006 Del Skrevet 5. september 2006 1 Biff med råsteikte poteter og peppersaus 2 10. på Dolly-menyen 3 Taco (helst med kylling og tortillas) Lenke til kommentar
elektroboy Skrevet 5. september 2006 Del Skrevet 5. september 2006 1 Biff med råsteikte poteter og peppersaus2 10. på Dolly-menyen 3 Taco (helst med kylling og tortillas) 6809693[/snapback] Taco med kjøttdeig, litt sterke taco saus åsså rivet jarlsberg ost oppå der! MMmm*sulten* Lenke til kommentar
riktig Skrevet 6. september 2006 Del Skrevet 6. september 2006 Ingenting slår kylling her i huset. Kjøp en nygrillet kylling fra ferskvaredisken, lag ris, salat og en god saus. Voila! Kylling er det beste kjøttet, syns jeg. Ellers står sjømat og skalldyr høyt på menyen. Hummer, krabbe, kreps, reker, blekksprut, snegler... og selvfølgelig mye fisk som f.eks. steinbit og laks. Lenke til kommentar
Gjest member-101642 Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 Taco Biff med fløtesaus Kylling og ris Pizza fra den lokale pizzasjappa Pølsegrateng Lenke til kommentar
kokos Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 Wok. Taco. Biff og bernaise saus. Fløtegratinerte poteter. Ribbe, men kun på julaften. Kalkun, men kun på nyttårsaften. Lenke til kommentar
Skarstard Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 Taco deler nok førsteplassen med fårikål. Lenke til kommentar
NightKeeper Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 Akkurat nå er det noe jeg spiser akkurat nå. Enkelt og greit: Ris med Uncle Ben sweet / sour-sauce med små kyllingfilet-biter oppi Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 Dagens favoritt: Har vært på en hasardiøs tur over grensen (Strømstad, og jada masa, jeg smugler så det griner ). Vel hjemme tar jeg for meg en "ferdigpizza" str. Texas, og topper denne med Masdamer, Edamer, løkringer, grønn paprika, og sist men ikke minst: Knivhakket ferskt oksekjøtt tilsatt bare en hel hvitløk (jeg kommer sikkert til å få være i fred på family sports club imorgen ) 10 stk chilipepper, en knivsodd salt og rikelig med nykvernet pepper. Denne suspekte blandingen formes som små djevelske kjøttboller, og danderes med et elegant hoftevrikk som topping. Tilslutt et raust dryss med oregano, og basilikum over herligheten. Stekes til den er mer enn gylden, be en lynhurtig bordbønn, og med nykvessede tannebisser er det bare å la slurva gå ... Lenke til kommentar
elektroboy Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 Hjemmelaga pizza ! Med masse hvitløk å løk! Skal ha det nå! MMmm, gleder meg:) Lenke til kommentar
Zethyr Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 Theatercaféen hadde en 3-retter med ytrefilet (skikkelig mør og saftig!) som hovedmåltid, og crême brulé til dessert blandt annet, og noe salat + balsamico-eddik til forret. Det var antakeligvis det beste jeg har spist. Det neste beste jeg har spist, er antakeligvis stor medium kebab fra Gran Pizza og Kebab Hus (orddelingsfeilene ikke min feil). Sinnsykt god, så den har jeg spist en del stykker av. Kebabmannen har blitt glad i oss, så han lager "spesialkebab" =) Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147 Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 Hjemmelaga pizza ! Med masse hvitløk å løk! Skal ha det nå! MMmm, gleder meg:) 6827022[/snapback] Kos deg, eeh nå tryller kona opp en kanin av hatten, eller en velmørnet filet Mignon som hun har tilberedt i mitt fravær, okidoki gir meg mulighet til å åpne en flaske Jacob's Creek som perfekt følge i en kulinarisk Polonese. Kald pizza er nokså digg også Lenke til kommentar
wilzoo Skrevet 8. september 2006 Forfatter Del Skrevet 8. september 2006 Dagens favoritt: Har vært på en hasardiøs tur over grensen (Strømstad, og jada masa, jeg smugler så det griner ). Vel hjemme tar jeg for meg en "ferdigpizza" str. Texas, og topper denne med Masdamer, Edamer, løkringer, grønn paprika, og sist men ikke minst: Knivhakket ferskt oksekjøtt tilsatt bare en hel hvitløk (jeg kommer sikkert til å få være i fred på family sports club imorgen ) 10 stk chilipepper, en knivsodd salt og rikelig med nykvernet pepper. Denne suspekte blandingen formes som små djevelske kjøttboller, og danderes med et elegant hoftevrikk som topping. Tilslutt et raust dryss med oregano, og basilikum over herligheten. Stekes til den er mer enn gylden, be en lynhurtig bordbønn, og med nykvessede tannebisser er det bare å la slurva gå ... 6826999[/snapback] Dette hørtes meget sært ut, var det godt? Så mye ting som setter en så sterk smak sammen må bli noe litt for seg selv kan jeg tenke meg! Lenke til kommentar
DNA Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 1. Kylling salat 2. American steak. 3. Kylling fillet. Lenke til kommentar
Inaktiv bruker 2 Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 - Kyllingsalat (kyllingfilet i biter, alle vanlige salatingredienser, crusonger, thousand island) - Pizza fra Peppes (lag din egen, 2 deler med valgfrie 6 ingredienser på hver halve) - Kebab (nytt varmt kjøtt og en skikkelig god saus) Lenke til kommentar
yuo are smart Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 Hjemmelaget pizza. Nuff said Lenke til kommentar
mhsalangli Skrevet 8. september 2006 Del Skrevet 8. september 2006 pølser i brunsaus, kjøttboller i brunsaus, torsketunger, fersk torsk vet ikke åssen det lages, er mamma som fikser Lenke til kommentar
Yallis Skrevet 9. september 2006 Del Skrevet 9. september 2006 (endret) [Slettet etter klage fra RPA.] Endret 9. september 2006 av Yallis Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå