Gå til innhold

Total War: Nytt nyhetsbrev om M2TW (1. Sept)


Anbefalte innlegg

Det er en stund siden det forrige, men nå er Creative Assembly og Sega på plass med et nytt nyhetsbrev!

 

Nyhetsbrevet denne gangen inneholder blant annet en videosnutt hvor vi får en smakebit på talene før slagene i M2TW blandet med en konkurranse, noen nye bilder og det blir fortalt hvordan de har gått fram for å lage reklamasjonsplakatene til M2TW. Alt dette og mer til var det i dagens nyhetsbrev.

 

Konkurransen går ut på å finne på en slutt på talen til generalen som vi får høre i videosnutten som dere kan finne her: http://www.c-f-1.com/d.aspx?e=MTc4NDY4OTQ4&c=3&linkID=128113

 

I dette nyhetsbrevet kommer forøvrig CA med en spesiell kunngjøring! De etterlyser Total War -fans, som kan være et av deres ansikt utad og sørge for oppdateringen av www.totalwar.com og poste aktivt og svare på spørsmål på diverse forum. Det blir presisert at det er fint om de som søker allerede driver en ganske vellykket fanside.

 

Men hoedfokuset i dette nyhetsbrevet er likevel ikke bilder og ny filmsnutt. Men hvordan Sega og CA har tenkt å reklamere for Medieval 2 Total War. Det CA blant annet ville få frem for nye spillere og interessenter i Total War -spillene var at det finnes en turbasert del/kampanjedel, for etter å ha spurt en del spillere oppdaget de til sin overraskelse at få som ikke hadde prøvd eller sett noe særlig av spillene ikke ante at det fantes en kampanjebasert del, men at spillet kun forkuserte på krig og episke slag. Resultatet av hva de har funnet ut kan du se nedenfor.

ad01.jpg

Det vi kan merke oss med denne plakaten er at det blir bekreftet i en større grad at spillet kommer i November. Spillet vil ha en anbefalt aldersgrense på 16 år, at spillet kommer ut på DVD-plate og at gamespy uheldigvis(?) fortsatt er de som tar hånd multiplayeren.

 

To andre bilder som viste prosessen kan finnes her: http://downloads.sega-europe.com/downloads...060830/ad02.jpg og her: http://downloads.sega-europe.com/downloads...060830/ad03.jpg

 

Men er du en av dem som ikke kan få nok av bildene? Jeg skal ikke oppholde deg lenger se dem ved å følge linkene nedenfor!

http://downloads.sega-europe.com/downloads...60830/med02.jpg

http://downloads.sega-europe.com/downloads...60830/med03.jpg

http://downloads.sega-europe.com/downloads...60830/med04.jpg

http://downloads.sega-europe.com/downloads...60830/med05.jpg

http://downloads.sega-europe.com/downloads...60830/med06.jpg

http://downloads.sega-europe.com/downloads...60830/med01.jpg

 

Det finnes mer og både lese og om og se i nyhetsbrevet, som du kan se i sin helhet her: http://www.c-f-1.com/HTMLEmail.aspx?emailid=MTc4NDY4OTQ4

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...