Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor gammel var du når du debuterte seksuelt?


TiNuSsS

Når debuterte du?  

2 146 stemmer

  1. 1. Når debuterte du?

    • 12
      62
    • 13
      44
    • 14
      119
    • 15
      208
    • 16
      258
    • 17
      202
    • 18
      178
    • 19
      80
    • 20
      68
    • 21-30
      88
    • 31-40
      3
    • 40+
      20
    • Har ikke hatt sex
      817


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er ingen vits i å stresse med det bare for å ha hatt det. Da er det bedre å vente, tror man vil sette mer pris på det da.

7111376[/snapback]

Jeg ventet til jeg var 21, satte ikke noe spesielt mer pris på det da tror jeg... Ikke at jeg skal uttale meg om ting jeg ikke husker. Det ble i det minste en usedvanlig bra sommerflørt utav det :)

Lenke til kommentar

Alternativet "Har ikke hatt sex" er jo helt ubrukelig da det ikke sier noe om aldersgruppen. Om en tolvåring svarer "har ikke hatt se" er jo det ganske naturlig (med unntak av de 19 menneskene her som debuterte som tolvåringer), mens om en 30-åring svarer det samme, er jo det en helt annen sak.

Lenke til kommentar
Alternativet "Har ikke hatt sex" er jo helt ubrukelig da det ikke sier noe om aldersgruppen. Om en tolvåring svarer "har ikke hatt se" er jo det ganske naturlig (med unntak av de  19 menneskene her som debuterte som tolvåringer), mens om en 30-åring svarer det samme, er jo det en helt annen sak.

7196735[/snapback]

Vi har vært gjennom den noen ganger, det så ut som jomfruene reagerte dårlig. Noe om at de hadde like mye rett til å stemme, selv om de ikke var innenfor målgruppen til spørsmålet. Jeg orket ikke krangle med dem.

Lenke til kommentar
Vi har vært gjennom den noen ganger, det så ut som jomfruene reagerte dårlig. Noe om at de hadde like mye rett til å stemme, selv om de ikke var innenfor målgruppen til spørsmålet. Jeg orket ikke krangle med dem.

7196773[/snapback]

Haha, selv om jeg er jomfru har jeg like stor rett som deg til å si hvor gammel jeg var da jeg sexdebuterte. :wee:

Lenke til kommentar

Diskusjoner om hvordan pollen er eller burde vært er heretter off topic. Den kommer ikke til å bli endret.

 

Nei, alternativet "Har ikke hatt sex" er ikke ubrukerlig. Det gir oss nemlig "riktige" prosenter i pollen. Altså hvor mange % av forum-befolkningen som debuterer ved en gitt alder. Det er vel så interessant som hvor mange av de som har hatt sex som gjorde det ved en gitt alder.

 

Sistnevnte metode er relevant primært der de ikke deltagende er ekskludert fra resultatet, for eksempel ved stortingsvalg hvor hjemmesitterne ikke regnes med i mandatfordelingen. (Man kunne tenkt seg at de gjorde det, altså at hvis valgdeltagelsen var 75% så fikk Stortinget 25% tomme stoler. Men slik er et ikke.) Så får det heller våge seg at partiene skryter på seg sin "andel" av hjemmesitterne også

 

Husk også at enhver poll er et øyeblikksbilde. At noen av de som har svart "Har ikke hatt sex" kommer til å ha det i løpet av de neste månedene/årene betyr i denne sammenheng ingenting, fordi i mellomtiden har det kommet til nye tenåringer som ikke har hatt sex ennå, og noen gamlinger forsvinner fra forumet. Prosenten jomfruer fordelt over alle aldersgrupper vil altså være nogenlunde konstant, innenfor de vanlige statistiske marginer.

 

Hvor mange % av befolkningen som har hatt sex tilsammen ved en viss alder får man ved å summere de som har hatt sex i aldersgruppene til og med den valgte, og dele denne på det totale antallet:

 

For 16-åringer: ((19+10+48+85+94)/781)*100=32,78%

Og for å finne jomfruene tar vi ganske enkelt: 100%-32,78%=67,22%

 

Og dermed blir alternative "Har ikke hatt sex" høyst relevant. Hadde alternativet ikke vært med hadde vi ikke visst noe om hvor stor del av befolkningen som debuterer som 16-åringer. Da ville nemlig det totale antallet som har hatt sex når de er 16 gitt 54%, og folk hadde sagt "Over halvparten av befolkningen har hatt sex når de er 16", mens det faktiske svaret er 1/3.

 

Ja, det hadde vært ennå bedre om vi visste antallet svarere i hver aldersgruppe, men dette er en uformell (og upålitelig) hobby-poll. Og da er det bedre å vite antall jomfruer totalt enn å ikke vite det i det hele tatt, mener nå jeg.

 

Dersom det allikevel er viktig for noen å finne ut hvor mange % av de som har hatt sex som debuterte ved en gitt alder, kan dere benytte følgende fomel:

 

(Antall for gitt alder/(Antall totalt-antall jomfruer))*100

 

Da får med tallene i skrivende stund ved f. eks. alder = 16 år (94 debutanter, 781 stemmer totalt, 308 jomfruer) følgende %:

 

(94/(781-308))*100=19,87%, mot 12,04% av totalen inklusive jomfruer.

 

Geir :)

Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...