Gå til innhold

Championship Manager 1 (93-95) Spiller du?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Er det noen som fortsatt spiller det gode gamle CM 93-94,94 EOS,Norge 95,Italia 93-94,Italia 95?

 

Det er dette for meg som er Championship Manager.. Liker også CM2 95 (Første CM2 som kom)

 

Championship Manager har blitt ødelagt av alt for masse jalla muligheter man ikke trenger,men bare ødelegger spillegleden. Og de nyeste versjonene bruker alt for mye tid. Jeg spiller 1-2 sesonger på en time da jeg spiller CM1.

 

Med FM så bruker man jo mange dager,og alt for mye av den tiden er venting.

 

Jeg eier alle de versjonene av CM1 jeg lista opp,men spiller for det meste CM 94 EOS.

 

Til dere som fortsatt spiller,hvilke lag er dere og hvilke formasjoner,spillestil bruker dere? Har dere faste spillere dere kjøper og anbefaler?

 

Jeg bruker som oftest denne formasjonen

 

AC AC AC

SUP

MC MC

DL DC DR

SW

GK

 

Med Senter spiss med "Forward runs" Venstre midtbane med "bakward runs" og side backene med "Forward runs" Spiller som oftest med "Pass To Feet" taktikken. Bruker da og vinne det meste..

 

Er alltid et elendig lag i starten (Scarborough) elns..

 

Spillere jeg synes er gode i spillet:

 

Nil Lamptey

Alan Shearer

Chris Jackson (Avhenger av stats)

Nick Barmby

Sol Campbell

Chris Sutton

Paul Gascoigne (Vanskelig og få)

Martin Davies

Paul Warhurst

Ryan Giggs (som SUP)

 

I Amiga versjonen så finnes det også 2 "Fictional Players" på Cambridge United. Mark Collis og Ferah Orosco veldig gode spillere laget av de som cracka Amiga versjonen.

 

Det finnes også 2 Editorer for disse spilla som stort sett bare endrer spillerens ratinger. Men kunne godt tenke meg og få til en slags "Jubileums Edition" av CM1 med 06 oppdatering.

 

Har begynt og klå litt rundt med spillet og fått til og endre spilleres navn og klubb etc,men er fortsatt mange ting som må finnes ut av. Har også prøvd og få kontakt med "CompuGames" som utgav den norske versjonen for hjelp uten hell..

 

Er det noen som er interessert i og være med på dette eller vet om noe så bare ta kontakt. Håper det er flere en meg som fortsatt liker dette spillet :)

 

Er ikke god grafikk eller vanvittig database,men det er raskt og veldig vanedannende :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

spiller cm norge '95 og vurderer cm2 nå.. elsker cm norge! :love:

beste spillet som noen gang har blitt laget!! :thumbup:

helt seriøst..

 

det som undrer meg litt er hvorfor det aldri har blitt laget nyere versjoner av cm/fm norge.. f.eks cm/fm norge '06!? hadde vært kult å sjefet over et lokallag i 3.div i norge...

 

ps! drit i fm06 sin norske versjon.. et eget FMNor06!! tenk d da! :D

Lenke til kommentar

Vel det kommer jo an på hvor mye kontroll du vil ha i et manager spill, jeg kunne aldri tenkt meg å spilt et av de gamle cm spillene seriøst igjen, hadde savnet alle fumksjonene og sett spillet på simpelt og lite utviklende. Viss man spiller et par sesonger på noen timer har jo spillet ikke særlig mye levetid? Hvertfall ikke den savegamen.

 

Men JA det hadde vært fantastisk med et eget norsk fm, den norske ligaen i fm er vel egentlig ganske svak så et eget dedikert spill til den norske ligaen hadde vært helt maks!

Lenke til kommentar

Men synes ikke folket at ventetiden i FM dvs døtiden der man ikke kan gjøre stort annet en og vente på at 1284323894 ressultater skal gjøre seg ferdige.. Man kan avbryte greit nok,men må igjennom de uansett. Går lei FM før jeg har spilt en kamp.. Bruker liksom en halv dag på og komme meg fra juli til seriestart. KJEDELIG!

 

Enig i at CM4 03/4 ikke er så verst..

Lenke til kommentar

Er så tragisk og si at de nye har ødelagt spillgleden. Da lever du i fortiden, er bare det at det får nye funksjoner, og vansklighetsgraden øker betraktlig! Har cm 95, det er utrolig enkelt og vinne alt mulig der. Noe jeg syns blir utrolig kejdelig i lengden. Er bare og spille 4-4-2.. Desuten får du ikke med deg de nye spillerkjøpene, og ting sm er nye som faktisk er utrolig kult.

 

CM 95, var greit. Men nå, holder det ikke mål.

Lenke til kommentar

De nye spillene er for treiger, jeg holder meg til CM synes det er bedre enn FM. Eneste som er kjedlig er at det ikke er netverksspill på CM. Ellers savner jeg gode gamle CM1 og 2 jeg også. Hadde game som strakte seg til 2011 på cm2 :p fra 95. :p Med Barnet. Hadde også et med fulham som gikk til 2007. Det første CM spillet gikk så fort, at jeg ikke husker hvor mange sessonger jeg fikk til. CM3 var også ganske kult, men i det de nyere kom så ble det for tregt, spiller nesten ikke lengre, går alt for lang tid.

Lenke til kommentar

De nye cm mener du? Jeg synes de nye cm spillene var skremmde dårlige, så ufattelig fulle av bugs og ræva reasearch, MEN det er derfor det blir gitt up patcher :D Så jeg tror nok spillet kan bli ok med patcher, det trenger forsåvidt fm også, men ikke i like stor grad.

 

Fm seint? Vel nei det er ikke akkurat like kjapt så de gamle cd spillene, eller wfm, men har ingen problemer med treghet. Kanskje maskinen din er litt seig? :D Det er relativt avslappende og fint å spille fm å surfe litt på nettet i samme slengen, digger spill i window mode.

Lenke til kommentar

Ja må si meg enig med Crispin der.. De nye CM er ufattelig dårllige. CM er ødelagt.. Og hva er vitsen med 2 "FM" spill? Championship manager 5 og 6 er bare underutvikla FM versjoner,skjønne rik vitsen. På nye CM går det heller ik an og oppdatere databasen som igjen er velkommen til CM1 dagene :p Da foretrekker jeg heller CM1 ass..

Lenke til kommentar

Det siste Championship Manager spillet jeg faktisk likte var CM 97/98. Etter det, synes jeg det ble for mye dilldall og alt bare gikk nedover.

 

Glansperioden var derimot CM Norge 95 på Amiga :D

 

Spilte som oftest som Tromsø med formasjonen

 

-----------

AC - AC - AC

 

Off. MC

 

ML - MC - MC - MR

 

DC - DC

 

GK

 

------------

 

Fungerte glimrende og scoret som regel maaaasse mål med Rushfeldt, Flo og Årst på topp, og El Fakiri som offensiv midtbanespiller :D

 

Var også gøy når utenlandske klubber kjøpte spillerne dine for uhorvelige mengder med penger, eller når en forsikret spillerne før de la opp og tjente penger på denne måten.

 

Ellers nøt jeg faktisk også godt av CM2 Italia 96.

Endret av Shivan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...