akle Skrevet 13. mai 2009 Del Skrevet 13. mai 2009 Ser mye blandes med Sprite! Hvordan er det å blande med Sweepers Lemon (eller Bitter Lemon) den er jo mer bitter. Selv synes jeg det høres spennende ut. Lenke til kommentar
Dynejonas Skrevet 14. mai 2009 Del Skrevet 14. mai 2009 Ja det er jo ikke så farlig at du ikke kan prøve. Liker du bitter så blir det nok bra. Lenke til kommentar
Darthvulture Skrevet 19. juni 2009 Del Skrevet 19. juni 2009 1/4 troll 2/4 solo 1/4 burn funker meget bra:) solo og burn fungerer forresten egentlig med alle vodka, det smaker ikke alkohol og det blir ikke så søtt at man blir kvalmen av det kaller det "the solo burn" Lenke til kommentar
dymoletratag Skrevet 16. juli 2009 Del Skrevet 16. juli 2009 Noen som har noen tips til en syrlig drink som er relativt enkel å lage? Bidrar med en blodnasty jævel: Dirty Butt Whore 1/3 Bailey's 1/3 Bourbon Whiskey 1/3 Jäger Serveres svett og lunken. Lenke til kommentar
Penance Skrevet 16. juli 2009 Del Skrevet 16. juli 2009 (endret) Har ikke lest gjennom tråden, men jeg regner med at oppskriftene ligger ute på mine favorittdrinker. - Mojito - Cosmopolitan - Irish Coffee Er også glad i Pisang Ambon blandet med juice eller melk. Jeg drikker faktisk også Jäger/Battery. Edit; Ah, jeg glemte jo den beste av dem alle! Snowball!!! Endret 17. juli 2009 av Penance Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 16. juli 2009 Del Skrevet 16. juli 2009 Fong juice: Glass fylt med isbiter (jeg bruker highball-glass, mest fordi jeg liker de så godt, bare slått av martini-glass og drammeglass) En del Malibu To deler ananasjuice Stikk i et sugerør og rør litt og voila. Nammis! Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 19. juli 2009 Del Skrevet 19. juli 2009 Fong Juice? Jeg har fått den drinken presentert som Malibu Fresh. Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 19. juli 2009 Del Skrevet 19. juli 2009 White Russian Vodka Kahlua Melk Husker ikke blandingsforholdet. I drinken Black Russian bytter man ut melk med Cola. Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 19. juli 2009 Del Skrevet 19. juli 2009 (endret) MELK??? Du bruker ikke MELK i white russian Neida, melk funker etter to-tre drinker med FLØTE Du blir litt fort mett etter et par stykker, og da kan det gå an å bytte ut fløten. 1 shotglass Kalhua 1 shotglass vodka og 1.5 med fløte. Masse isbiter. Endret 19. juli 2009 av Turtlis Lenke til kommentar
Xtra Skrevet 19. juli 2009 Del Skrevet 19. juli 2009 MELK??? Du bruker ikke MELK i white russian Tror egentlig de fleste blander med melk (for å gjøre det enkelt?) Har vært borti begge og selv om den med fløte er bedre enn med melk, så får jeg nok av én WR som er blandet skikkelig med fløte. Og de gangene jeg har fått White Russian har det vært i et slikt glass: Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor Ellers er mine favoritter ikke noe særlig utenom allfarvei, da jeg ikke har hatt så mange anledninger til å prøve drinker. (er under 20) Favorittene er; Mojito, Caipirinha, Long Island og Tequila Sunrise. Av drinker jeg kan hive ned bøttevis av så er det Tom Collins og Screwdriver som gjelder. Er forresten Apple Martini noe særlig? Martini i seg selv er jo helt greit og eple-varianten virker jo litt interessant. 1 part Absolut® vodka 1 part DeKuyper® Sour Apple Pucker schnapps 1 part apple juice Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 20. juli 2009 Del Skrevet 20. juli 2009 Jeg lager min white russian som den på bildet Den jeg kjøper på utested er knøttliten med en liten dråpe fløte, bare. Jeg liker ikke epledrinker noe særlig. Eple- og blåbærvodka. usj.. Lenke til kommentar
Lazsjis Skrevet 23. juli 2009 Del Skrevet 23. juli 2009 Time Killer. 0.33l øl 1 shot tequilla 1 sitronbåt litt salt. Om alkoholoen ikke er nedkjølt må du bruke isbiter. Ha oppi øl, så tequilla, rør rundt så vidt, ha saltet oppi slik at det ligger på skummelt (hell også slik at det blir skum) og sleng oppi en sitronbåt. Digg å drikke på terrassen med kompiser når man ikke har noe bedre å gjøre. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 23. juli 2009 Del Skrevet 23. juli 2009 Fong Juice? Jeg har fått den drinken presentert som Malibu Fresh. Aha, jeg fant den på The Webtender tidligere i år da jeg gikk gjennom In My Bar. Den ble adda i 98 så jeg går ut fra at den er et kjært barn med mange navn. Personlig tåler jeg ikke fløte, så jeg bruker melk i mine WR. Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 23. juli 2009 Del Skrevet 23. juli 2009 Du blir bra i magen dagen derpå etter et par white russian med fløte, galiano OG irish For å ikke snakke om den intense mageknipen du kan risikere å få ! *erfart* Jeg har kanskje fått tilbud om jobb i bar til høsten. De er to ansatte og to barer, samt ei ekstrahjelp. Det hadde passet meg utmerket, føler jeg. Det er ikke aktuelt for meg å være ansatt som ryddehjelp i en alder av 24, så jeg håper det var snakk om jobb i bar. Jeg ELSKER å lage drinker Skal møte barsjefen neste mnd, når hun kommer hjem fra ferie Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 23. juli 2009 Del Skrevet 23. juli 2009 Ha ha, tror ikke jeg skal prøve det Men må si jeg savner WR med fløte. Vel, WR med helmelk også for den saks skyld. Soyamelk fungerer bare ikke til drinker :| Zaroos, i så fall kommer jeg nedover på besøk ^^ Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 23. juli 2009 Del Skrevet 23. juli 2009 Jeg har ikke drukket WR på flere måneder nå. Må si jeg savner det selv.. Tidligere i år var jeg hobbyalkis. Ikke har jeg drukket skikkelig heller, på mange herrens uker. Og godt er det Jepp, du får leie rom på det hotellet jeg skal jobbe på Skal spandere en dram på deg, hehe. Lenke til kommentar
Datasmurf Skrevet 24. juli 2009 Del Skrevet 24. juli 2009 Woo, skal jeg ta med symaskin, eller? ;D Lenke til kommentar
Ed Hunter Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Så fløte i WR viss du skal være "true", mens helmelk viss du tenker praktisk, økonomisk og helsemessig? Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 26. juli 2009 Del Skrevet 26. juli 2009 Det koster tyve kroner for en skvett med fløte, og en boks kan en vel unne seg i ny og ne Lenke til kommentar
Barcarolle Skrevet 28. juli 2009 Del Skrevet 28. juli 2009 (endret) Dry Martini 1 del tørr hvit Vermouth. 4 deler Gin. Litt sitronskall og/eller en oliven. Alt skal RØRES sammen med masse is, deretter siles. Det skal ikke være is i glasset, bare en liten oliven. Dry martini skal være iskald. Det blir litt vann i drinken som kommer fra at noe av isen smelter når man blander den. Noen bruker mer gin. Har hørt om tilfeller der det brukes 16 deler gin og 1 del vermouth. Så her kan du finne det som passer deg selv mellom 3-16 deler gin. Dess mer gin, dess tørrere drink. Verdens tørreste dry martini skal visstnok ha blitt laget ved at et glass med gin stod i skyggen av en flaske vermouth. Noen foretrekker å skylle olivnene før de puttes i drinken. Andre mener at litt av saften skal krydre drinken. Vær varsom med for mye inntak. Dry martini er sterk, men glir lett ned. Gin Tonic 4 cl Gin 15 cl god Tonic (tuborg bryggerier har en veldig god tonic på små bokser.) Litt lime. Alt bare røres i et highball glass med masser av is. Gni en limebåt rundt kanten og sleng den oppi. Jeg har brukt sitron av mangel på lime, men det er visst helt galt. Gin/tonic blandingsforholdet mener jeg man kan variere etter smak. Har brukt alt fra 30 til 70% gin i en drink. Men det korrekte er rundt en fjeredel gin. Endret 28. juli 2009 av Barcarolle Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå