Gå til innhold

Drinktråden! Del dine beste drinker.


SumSar

Anbefalte innlegg

Hei! Mange fine drinker her. Må ha denne tråden i mine innlegg.

Har et spørsmål i samme slengen. Har en flaske Campari som jeg så vidt har smakt på, tror ikke jeg klarer å drikke den bar. Noen som har tips til hva jeg kan blande den med.

Campari Orange: En del CAmpari i et highball glass med 4-6 isbiter. Fyll opp med GOD appelsin juice. Nam!

 

Dette er en klassikker, men kanskje ikke så mange av oss unge som liker den.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kj0pte meg en stk. Level og 1stk. Beluga Finest paa vei hjem fra Tyrkia. Noen som har noen drinker som ikke overd0ver vodkasmaken helt? Pr0vd meg paa kun vodka og is, men det er litt heavy enda for min del :p

 

Angrer litt paa at jeg ikke byttet en av de ut med Tanqueray Ten, elsker GT :/

Endret av M@R7!N
Lenke til kommentar

Noe annet som er digg, er de man lager selv.

 

Laget meg cocktails i sommer og ble kjempe godt. Veldig enkelt også. Blander bare San Francisco (ferdig mix), Strawberry puree mix, vodka og appelsinjuice/fanta appelsin (tropic blir også bra) i en shaker, rister godt og heller i et glass med knust is. Bon appetite!

Lenke til kommentar
Noe annet som er digg, er de man lager selv.

 

Laget meg cocktails i sommer og ble kjempe godt. Veldig enkelt også. Blander bare San Francisco (ferdig mix), Strawberry puree mix, vodka og appelsinjuice/fanta appelsin (tropic blir også bra) i en shaker, rister godt og heller i et glass med knust is. Bon appetite!

Shaker du brus? Det er jo livsfarlig!

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Nå som jeg har fått meg jobb i bar, har jeg lært meg noen gode oppskrifter :D

 

Aner ikke hva denne heter :p

3 southern comfort (likør)

1 cointreau

2 sourmix

1 sukkerlake

-shakes.

- toppes med sprite.

(jeg bruker fire southern og to cointreau).

 

Mojito er jo en klassiker:

4 rom

5 limebåter

2-3 ts sukker

en neve mynteblader.

- mudle lime og sukker.

- ha i myntebladene, og mudle de lett(jeg er ikke noe fan av ihjelknuste blader i drinken min)

- ha i knust is og rør sammen.

- ha i rom, rør og etterfyll med is.

- toppes med clubsosa eller farris bris.

 

I ei ekte caipirinha brukes det også cachaça. Det er en helt annet rom enn feks Bacardi superior, og noe "sterkere" på smak.

Jeg brukte feil rom her om dagen, og tok cachaça til Mojito -det ble en helt annen smak, men gjestene likte den heldigvis :p

 

Kyoto er også god.

 

Jeg blir så irritert på de oppskriftene som sier "så og så mange mynteblader".

Lenke til kommentar
Jeg blir så irritert på de oppskriftene som sier "så og så mange mynteblader".

 

Ja, ikke sant! Hvem står og teller: Ett mynteblad, to mynteblader..

 

I går ble det sidecar på balkongen. Den klassiske oppskriften er like deler cognac, cointreau og ferskpresset sitronsaft i shaker, men jeg laget den på en ung, fruktig calva i stedet for cognac og jeg tror ikke drinken tok skade av det.. Frisk, men en "mørk" smak.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Drar opp denne igjen, jeg: Noen som har ide til noe kult jeg kan lage med en flaske Malibu Caribbean Rum(coconut)? Ikke noe overfancy, har ikke shaker osv..

 

Lurer og på om noen kan forklare meg forskjellen på "blank" Tequila og "gold" Tequila?

Endret av edge
Lenke til kommentar
Prøv å blande med melk eller ananasjuice. Men jeg vil ikke anbefale Tine sin ananasjuice, den er så fryktelig søt.

melk, ananasjuice og kokosmelk.

dette røres kraftig, siden du ikke har blender.

smak deg fram med malibuen.

 

 

En jeg fant på selv i farta, her om dagen.

fire-fem limebåter.

1 ts sukker.

4-7 bjørnebær, helt frosne.

Dette mudles.

Gjerne en dæsj av Monin sin jordbærsirup(da blir den søtere med et hint av jordbær)

Det beste er å bruke rom, men smakstilsatte vodka kan også brukes.

Toppes med sprite.

Lenke til kommentar
Såvidt jeg har forstått er blank Tequila "billig". Dvs. den er ikke lagret like lenge og på samme måte som gold Tequila.

Tequila Silver: Ren ulagret Tequila (Rett fra destilering)

Tequila Gold: Farget silver...

Tequila Reposado: Lagret 2 - 12 måneder på eikefat.

Tequila Anejo: 1 - 3 år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...