Barista Bob Skrevet 21. august 2009 Del Skrevet 21. august 2009 Hei! Mange fine drinker her. Må ha denne tråden i mine innlegg.Har et spørsmål i samme slengen. Har en flaske Campari som jeg så vidt har smakt på, tror ikke jeg klarer å drikke den bar. Noen som har tips til hva jeg kan blande den med. Campari Orange: En del CAmpari i et highball glass med 4-6 isbiter. Fyll opp med GOD appelsin juice. Nam! Dette er en klassikker, men kanskje ikke så mange av oss unge som liker den. Lenke til kommentar
McMuffin Skrevet 22. august 2009 Del Skrevet 22. august 2009 GT Ingen over, ingen ved siden. Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 23. august 2009 Del Skrevet 23. august 2009 "Jeg skal ha en GT". - hæ? Det har vi ikke. "Ehm.. har du ikke gin og tonic. Det står jo der *peke*". - Du er for full. Vennligst gå... Snurt bareier(!) som ikke visste hva GT var, til en som var nærmest edru Lenke til kommentar
McMuffin Skrevet 24. august 2009 Del Skrevet 24. august 2009 Hahaha! Er ekstremt mange talentløse bartendere ute og går ja... Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 24. august 2009 Del Skrevet 24. august 2009 Du blir ikke bartender av å leke med en shaker. Samme som at man ikke er Barista bare fordi man lager kaffe med en fancy maskin. Lenke til kommentar
M@R7!N Skrevet 25. august 2009 Del Skrevet 25. august 2009 (endret) Kj0pte meg en stk. Level og 1stk. Beluga Finest paa vei hjem fra Tyrkia. Noen som har noen drinker som ikke overd0ver vodkasmaken helt? Pr0vd meg paa kun vodka og is, men det er litt heavy enda for min del Angrer litt paa at jeg ikke byttet en av de ut med Tanqueray Ten, elsker GT :/ Endret 25. august 2009 av M@R7!N Lenke til kommentar
M@R7!N Skrevet 26. august 2009 Del Skrevet 26. august 2009 (endret) H0rtes faktisk digg ut, lime og vodka Endret 26. august 2009 av M@R7!N Lenke til kommentar
Myst Skrevet 27. august 2009 Del Skrevet 27. august 2009 Noe annet som er digg, er de man lager selv. Laget meg cocktails i sommer og ble kjempe godt. Veldig enkelt også. Blander bare San Francisco (ferdig mix), Strawberry puree mix, vodka og appelsinjuice/fanta appelsin (tropic blir også bra) i en shaker, rister godt og heller i et glass med knust is. Bon appetite! Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 27. august 2009 Del Skrevet 27. august 2009 Noe annet som er digg, er de man lager selv. Laget meg cocktails i sommer og ble kjempe godt. Veldig enkelt også. Blander bare San Francisco (ferdig mix), Strawberry puree mix, vodka og appelsinjuice/fanta appelsin (tropic blir også bra) i en shaker, rister godt og heller i et glass med knust is. Bon appetite! Shaker du brus? Det er jo livsfarlig! Lenke til kommentar
Myst Skrevet 28. august 2009 Del Skrevet 28. august 2009 Var det sarkastisk ment eller? (ikke fått hjernen til å boote helt enda) Shaker jo ikke hele brusen da, putter bare litt i blandingen og letter litt på lokket etterpå for å slippe ut trykket. Er ikke noe livsfarlig med det. Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 13. september 2009 Del Skrevet 13. september 2009 Nå som jeg har fått meg jobb i bar, har jeg lært meg noen gode oppskrifter Aner ikke hva denne heter 3 southern comfort (likør) 1 cointreau 2 sourmix 1 sukkerlake -shakes. - toppes med sprite. (jeg bruker fire southern og to cointreau). Mojito er jo en klassiker: 4 rom 5 limebåter 2-3 ts sukker en neve mynteblader. - mudle lime og sukker. - ha i myntebladene, og mudle de lett(jeg er ikke noe fan av ihjelknuste blader i drinken min) - ha i knust is og rør sammen. - ha i rom, rør og etterfyll med is. - toppes med clubsosa eller farris bris. I ei ekte caipirinha brukes det også cachaça. Det er en helt annet rom enn feks Bacardi superior, og noe "sterkere" på smak. Jeg brukte feil rom her om dagen, og tok cachaça til Mojito -det ble en helt annen smak, men gjestene likte den heldigvis Kyoto er også god. Jeg blir så irritert på de oppskriftene som sier "så og så mange mynteblader". Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 14. september 2009 Del Skrevet 14. september 2009 Jeg blir så irritert på de oppskriftene som sier "så og så mange mynteblader". Ja, ikke sant! Hvem står og teller: Ett mynteblad, to mynteblader.. I går ble det sidecar på balkongen. Den klassiske oppskriften er like deler cognac, cointreau og ferskpresset sitronsaft i shaker, men jeg laget den på en ung, fruktig calva i stedet for cognac og jeg tror ikke drinken tok skade av det.. Frisk, men en "mørk" smak. Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 14. september 2009 Del Skrevet 14. september 2009 Denne her er fresh: Aloe Vera. 2 cl bacardi limon 2 cl midori melon likør 4 cl sour mix 1 dash sukkerlake om ønskelig. toppes med sprite. Woo-Woo. 2 cl ferskenlikør 2 cl vodka Cranberry juice Lenke til kommentar
edge Skrevet 8. oktober 2009 Del Skrevet 8. oktober 2009 (endret) Drar opp denne igjen, jeg: Noen som har ide til noe kult jeg kan lage med en flaske Malibu Caribbean Rum(coconut)? Ikke noe overfancy, har ikke shaker osv.. Lurer og på om noen kan forklare meg forskjellen på "blank" Tequila og "gold" Tequila? Endret 8. oktober 2009 av edge Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 8. oktober 2009 Del Skrevet 8. oktober 2009 Prøv å blande med melk eller ananasjuice. Men jeg vil ikke anbefale Tine sin ananasjuice, den er så fryktelig søt. Lenke til kommentar
McMuffin Skrevet 8. oktober 2009 Del Skrevet 8. oktober 2009 Såvidt jeg har forstått er blank Tequila "billig". Dvs. den er ikke lagret like lenge og på samme måte som gold Tequila. Lenke til kommentar
Turtlis Skrevet 8. oktober 2009 Del Skrevet 8. oktober 2009 Prøv å blande med melk eller ananasjuice. Men jeg vil ikke anbefale Tine sin ananasjuice, den er så fryktelig søt. melk, ananasjuice og kokosmelk. dette røres kraftig, siden du ikke har blender. smak deg fram med malibuen. En jeg fant på selv i farta, her om dagen. fire-fem limebåter. 1 ts sukker. 4-7 bjørnebær, helt frosne. Dette mudles. Gjerne en dæsj av Monin sin jordbærsirup(da blir den søtere med et hint av jordbær) Det beste er å bruke rom, men smakstilsatte vodka kan også brukes. Toppes med sprite. Lenke til kommentar
Myst Skrevet 9. oktober 2009 Del Skrevet 9. oktober 2009 Har en flaske Martini stående i skapet. Noen tips til gode drinker jeg kan bruke den i? Tenkte jeg skulle prøve med noen cocktailblanding, bare for å se hvordan det blir. Liker å eksperimentere med drinker. Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 9. oktober 2009 Del Skrevet 9. oktober 2009 Såvidt jeg har forstått er blank Tequila "billig". Dvs. den er ikke lagret like lenge og på samme måte som gold Tequila. Tequila Silver: Ren ulagret Tequila (Rett fra destilering) Tequila Gold: Farget silver... Tequila Reposado: Lagret 2 - 12 måneder på eikefat. Tequila Anejo: 1 - 3 år. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå