Gå til innhold

Fin og grei måte å skaffe cash?


Anbefalte innlegg

Jeg spilte Guild Wars i en 2 måneders tid (ca 10 timer uka), men det spillet droppet jeg pga. flere grunner. Pengeskaffing var DEFINITIVT en av disse!! Jeg er en av de derre 'fast-money-schemes' personene, og ofte den som maser resten av partyet til døde på main-quests om å ta bonusen - nettopp på grunn av den ofte fine pengepremien. Men i og med at jeg gradvis har mistet interessen for spillet, er jeg blitt mindre og mindre sugen på å stå i 10 - 15 min å samle opp et halv-decent party jeg kan gå med... Er det noen på forumet som kan være vennlige å dele noen av sine pengeskaffetriks? Jeg er fortsatt bare ca 30 % ute i spillet, så det er sjelden jeg treffer på hverken sjeldne dyes eller bra våpen, forresten!

 

Takk på forhånd for alle svar :)

Endret av knekt_en
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+214asdf125

Du kan slutte å mase om bonus, får ikke så mye gryn av de at det er verdt å streve for.

 

Avhengig av hva du spiller, blir det lettere å farme gryn senere i spillet, når du kommer til Crystal Desert.

 

Inntil da vil jeg bare foreslå at du er gnien og selger alt du finner av ting til merchant. Pleier å bli en del selv om du ikke trader det med andre spillere!

Endret av Slettet+214asdf125
Lenke til kommentar

Det er vel egentlig nesten bare to måter å skaffe seg masse penger på. Du kan være heldig og finne et sjeldent/perfekt etc. item og så selge det for en god del tusen. Det andre alternativet er å farme, men jo mer lønnsom farmeplassen er, jo vanskeligere er det ofte å farme der også. Uansett krever det som regel at du har kommet et stykke ut i spillet og gjerne også fått cappet noen spesielle elite skills.

 

Det er som rgnrkx også sa veldig lurt å samle sammen ALT du kommer over for så og selge det. Uansett hvor lite du får fra hvert item blir det en del tilsammen etterhvert...

 

En ting er ihvertfall sikkert, farme penger i Guild Wars er uendelig mye lettere og utholdelig enn i f.eks WoW

Endret av Azagrath
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...