Haraldson Skrevet 31. august 2006 Del Skrevet 31. august 2006 "Ja, jeg også har lyst på vasne boller." Lenke til kommentar
Suburbian Hero Skrevet 31. august 2006 Del Skrevet 31. august 2006 Mr.Berg skrev: "Ja, jeg også har lyst på vasne boller." 6777261[/snapback] De får jo alkohol ikke sant... Hvis du har en bedre ide så si ifra (bollene skal ikke dampe) Lenke til kommentar
SumSar Skrevet 31. august 2006 Del Skrevet 31. august 2006 Beste ideen må være å lage et fyll som inneholder alkohol. F. eks vanlig pisket krem tilsatt en form for alkohol. Å dyppe ferdigstekte boller i en væske av noe slag ender nok bare med at bollene blir heslig å spise etterpå. Evt. som noen over har nevnt, ha alkohol i melisglasuren. Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 31. august 2006 Del Skrevet 31. august 2006 (endret) SasaB skrev: Mr.Berg skrev: "Ja, jeg også har lyst på vasne boller." De får jo alkohol ikke sant... Hvis du har en bedre ide så si ifra (bollene skal ikke dampe) Hadde du lest tråden hadde du sett min ide. Den kan også leses i utvidet form rett over. Endret 31. august 2006 av Mr.Berg Lenke til kommentar
banjo_kari Skrevet 4. september 2006 Del Skrevet 4. september 2006 haha! det er det dummeste jeg har hørt! men, for å bidra litt: legg rosinene i rom ett døgn, så stikker du dem i bollene etter at de er stekt... smaker sikkert godt Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå