Gå til innhold

Den store Real Madrid tråden


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sevilla er jævlig heldige, hadde 1 & 1/2 sjanse igjennom hele kampen, vi hadde 20 ++. Herlige bytter fra Pellegrini, ekte Real Madrid ånd, Lass og Arbeloa av for Van der Vaart og Guti, begge som gjorde gode jobber. Herlig å se Marcelo og Ramos på backene, konstant i angrep. Selv med 2-3 i forsvar klarer ikke Sevilla skape en dritt. Fantastisk innsats fra laget, angriper og angriper i høyt tempo, syntes synd på Higuain i dag, to i stanga og en rett utenfor, god kamp selv om han ikke satte i mål. Laget viser at de VIL, med slik innsats vinner vi ligaen, og slår ut Lyon av CL. HALA MADRID!!!

Endret av Gonzolaz
Lenke til kommentar

Herlig å se noen nye innlegg, hadde ærlig talt forventet å komme til et tomt Madrista forun! Dette var virkelig en Epic seier!

 

Etter en deprimerende Roma-Mailan kamp (Selv om det ikke var det :p ), så var det gått å se andre omgang, og får en avsluttning! Dette er klasse, av ypperste slag!

 

Damn, jeg er stabil bak tastaturet! :D

Endret av Giallorossi
Lenke til kommentar

Morsom statistikk på Guardian, Real Madrid hadde 29 sjanser og 13 (!) på mål, Sevilla hadde 2 sjanser og 1 på mål.

 

Linky

 

Verste er at sjanse nr to som gikk i mål aldri burde vært en sjanse heller hvis Casillas bare hadde flytta på beina. Hadde vært et ran hvis Sevilla hadde kommet unna med poeng i denne kampen.

Lenke til kommentar

Ikke så lenge igjen til kampstart nå, merker nervene kommer nå, sakte men sikkert. Vet ikke helt hvordan jeg tor kampen går. Har en god følelse, klarer man å skape samme stemningen på Bernabeu som det var mot Sevilla, og spillet er det samme så tror jeg det går bra. Gjelder bare å ikke slippe inn noen mål og kjøre på. Spennende blir det hvertfall!

Lenke til kommentar

Det hadde vært KATASTROFE for hele klubben å ryke i kveld, mtp på pengebruken i sommeren, og spesielt det at finalen skal spilles på Bernabeu osv. Tror ikke Perez hadde vært så fornøyd nei. Kan bli spennende i kveld, skulle nesten ønske den var neste uke sånn at jeg kunne fikk sett den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...